26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk

Post autor: M@ti »

Szajba pisze:nie. Iron Maiden czy Metallica
Czemu Metallica?
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

Szajba pisze:
Cezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
masz może rodzinę we Wrocławiu? :>
aluzja do mnie ?
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

@Cezarek1998

Ten 1998 to rok Twoich urodzin? To by bardzo wiele tłumaczyło :lol:
The Burczax
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: The Burczax »

Zapomniały woły jak cielętami były...
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Matek pisze:za to koncert na którym długowłosy facet z wymalowaną gębą drze ryja to jest faktycznie wyższa półka.
Kiss ? No pewnie ;) Czasem się ciesze, ze jesli chodzi o muzyke mam zakuty łeb i jestem prostakiem.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

grubo,uwielbiam te napinki :D jeszcze to mnie cieszy raz na jakis czas na tym forum ;)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Cezarek1998 pisze:IMO ktoś kto uważa że jest fanem IM a słucha lejdi zgagi , to znaczy ze nie jest fanem IM.
Ciekawe jak to na wzór matematyczny przełożyć.

Jeżeli x = IM i y=LG to... Kurde - nigdy z matmy nie byłem mocny, ale wiem ze x nie równa się y :jee:
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

yankes pisze:@Cezarek1998

To ja tu widzę najstarszy jestem bo niedawno 91 lat mi stuknęło.
Co do Lady Gagi to rzygam na takich "artystów" jak ona Justin Bieber czy Katy Perry co to 1 piosenkę zrobili "u ała ała ała, Gaga lałała" i już wielki hit, mega gwiazda i miliony na konto wpływają. Lubie dobrą muzę, nie tylko metal zwłaszcza starą dobrą z lat 80 więc mnie tu nie zwymyślajcie że ja jakiś true metal jestem, ale wybaczcie że nie pójdę na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które to z niewiadomego powodu z roku na rok super gwiazdami się stali. Raczej doszli do tego drogą skandali niż talenty. Natomiast na taką Amy MacDonald to już prędzej bym poszedł.

Nie ma jak to się wyładować na forum :)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Pablo1919 pisze:na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które
Pytanie - na Mansona byś poszedł? Summa summarum też się gołą dupą wypromował.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

I to koles a nie laska! Dopiero bezczel jeden bez wstydu! jakas zawisc przez niektorych tu przemawia? :mrgreen:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Pablo1919 pisze:
yankes pisze:@Cezarek1998

To ja tu widzę najstarszy jestem bo niedawno 91 lat mi stuknęło.
Cezarek1998 pisze:Elo wszystkim , mam 11 lat (We wtorek 12 :P) Pochodzę z Nowych Skalmierzyc (Koło Kalisza ) Iron'ów słucham tak około 8 miesięcy , poznałem ich dzięki Tacie :D
więc grzecznie przeproś...

Nie orientuje się jakoś super w tej muzie, ale stawianie Biebera w jednym szeregu z Gagą i Perry to ostra przesada, no ale ludzie w Twoim wieku czyli po 90stce już tak mają, że nikt im nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Pablo1919 pisze:Co do Lady Gagi to rzygam na takich "artystów" jak ona Justin Bieber czy Katy Perry co to 1 piosenkę zrobili "u ała ała ała, Gaga lałała" i już wielki hit, mega gwiazda i miliony na konto wpływają.
A dlaczego rzygasz? Co przeszkadza Tobie, że ktoś tam sobie jest i coś tam nagrywa, a ludzie tego słuchają? Dla mnie to jest zupełnie obojętne. Gaga - widziałem przelotem kawałek jakiegoś teledysku i chwilę popatrzyłem. A te dwa kolejne nazwiska to zupełnie nie wiem co to jest. Przechodzę obok, nie wnikam i tyle.
Pablo1919 pisze:nie pójdę na występ artystki z wiadrem na głowie jak gaga, czy świecącej gołą dupą jak Perry które to z niewiadomego powodu z roku na rok super gwiazdami się stali. Raczej doszli do tego drogą skandali niż talenty.
No i nie idź, przecież przymusu nie ma :) A to, że ktoś sobie pójdzie to co z tego?
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IronCezarek »

yankes pisze:
Za co niby ? Co to źle że mam 12 lat ? coś ci przeszkadza ? Po prostu się wkurzyłem bo uważam że żeby słuchać lejdi zgagi i IM jednocześni nie to trzeba mieć w głowie coś ... źle .
yankes pisze: Nie orientuje się jakoś super w tej muzie, ale stawianie Biebera w jednym szeregu z Gagą i Perry to ostra przesada, no ale ludzie w Twoim wieku czyli po 90stce już tak mają, że nikt im nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne...
Już się nie mogę doczekać aż bimber przejdzie mutacje :twisted: Wtedy może skończy się kariera tego smiecia
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Cezarek1998 pisze:
yankes pisze:
Za co niby ? Co to źle że mam 12 lat ? coś ci przeszkadza ? Po prostu się wkurzyłem bo uważam że żeby słuchać lejdi zgagi i IM jednocześni nie to trzeba mieć w głowie coś ... źle .
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Zdanie, które zacytowałeś było skierowane do Pablo1919. Nic nie mam do Twojego wieku, który po prostu wiele tłumaczy, zrozumiesz za kilka lat ;-)

Cezarek1998 pisze:
Już się nie mogę doczekać aż bimber przejdzie mutacje :twisted: Wtedy może skończy się kariera tego smiecia
Taki młody a już przepełniony nienawiścią... :neutral:
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

yankes pisze:
Po prostu nie lubię takiej muzyki , i chciałbym żeby została zniszczona , metal i rock mógłby być undergroundem , byle tylko że by pop (oczywiście taki nowoczesny) nie istniał .
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Cezarek1998 pisze:
yankes pisze:
Po prostu nie lubię takiej muzyki , i chciałbym żeby została zniszczona , metal i rock mógłby być undergroundem , byle tylko że by pop (oczywiście taki nowoczesny) nie istniał .
ale z całego zła tego świata to pop nie jest przecież najgorszy :P dalej jest to muzyka. można sobie ponucić pod prysznicem, przy goleniu, pośpiewać ;) jest jakaś melodia, jest muzyka. czemu miałaby nie istnieć? ;) popatrz sobie (a właściwie posłuchaj) co wieśniaki puszczają w swoich 20-letnich bawarach ;) jakbyś do tego nienawiść żywił to bym jakoś zrozumiał ;)
a poza tym to ktoś Ty kuwa jest żeby odmawiać fanom maiden prawa do lubienia popu? :B
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

fani Iron Maiden mają prawa słuchać czegokolwiek ,ale co innego autentyczne słuchanie,a co innego pisanie by pisać, jak z koncertem Madonny gdzie każdy się wymądrzał jakie to wydarzenie, wyśmiewał tych co z tym się nie zgadzali,a koniec końców nikt na koncert nie poszedł...autentycznie lubicie? spoko, ale takie stawianie w obronie czegoś byleby tylko być po stronie "oświeconych" jest dziwne
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Na koncert zgagi przyjdzie pewnie 1/4 w koszulkach iron maiden :/ .
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

już chłopak nie fantazjuj, bo realnie przyjdzie tam 1/5 ludzi z tego była na AC/DC na Bemowie,więc z gustami ludzi u nas nie jest jeszcze tak źle, to że tacy artyści są promowani ile się da nie znaczy że mają jakąś mega-widownię
Awatar użytkownika
IronCezarek
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

IM_Power pisze: bo realnie przyjdzie tam 1/5 ludzi z tego była na AC/DC
Obyś miał rację ;)
ODPOWIEDZ