Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 5490

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Deleted User 5490 »

Bzdura. Powinni wydać na CD wznowienia pierwszych wydań, bo remastery to dźwiękowy syf dla głuchelców. Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Pierre Dolinski pisze: Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
Ta kaseta to rzecz wyłącznie kolekcjonerska, kupią to tylko osoby które znają ten album i pewnie większość osób które to kupią nawet tego nie odpalą.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Ja już dawno swoje kasety zajechałem i wywaliłem do piwnicy. :)
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Ja, w moim domu na kółkach, który "urodził się" w 1986 r., mam wciąż radio z odtwarzaczem kaset, więc w sumie mógłbym to kupić, żeby móc słuchać prosto z kasety, aczkolwiek w czasie jazdy jest tak głośno, że i tak średnio słychać jakąkolwiek muzykę z epokowych głośników :P
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Recit The Thornographer »

Michał pisze: pt lut 18, 2022 7:50 pm
Pierre Dolinski pisze: Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
Ta kaseta to rzecz wyłącznie kolekcjonerska, kupią to tylko osoby które znają ten album i pewnie większość osób które to kupią nawet tego nie odpalą.
Nawet folii nie zdejmą :D
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Ja zdejmę i będę słuchał :) Tylko gdzie to zamówić. Empik ani Amazon nie ma w ofercie preorderu...
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

Ja zdejmę i będę słuchał :) Tylko gdzie to zamówić. Empik ani Amazon nie ma w ofercie preorderu...
Jest przykładowo w Burning Shed
https://burningshed.com/product/special ... _listing=1
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

65 lat kończy dziś Adrian ;)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

paulek pisze: czw lut 24, 2022 8:52 pm
Jest przykładowo w Burning Shed
https://burningshed.com/product/special ... _listing=1
Dzięki już zamówione!
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Saimon1995 pisze: ndz lut 27, 2022 9:16 am 65 lat kończy dziś Adrian ;)

:pijak:
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

We are very sorry to announce that due to the ongoing situation in Ukraine, the promoters have cancelled the two Iron Maiden shows scheduled for May 29th in Kyiv and June 1st in Moscow on the 2022 Legacy Of The Beast World Tour.
Ticket-holders for both shows will be informed by the respective promoters on refunds at the appropriate time.
Our priority is, and will always be, the safety of our fans.
O ile zazwyczaj cisnę z IM (jak i z wielu innych kapel) ironicznie, tak dzisiaj całkowicie serio mówię "jebać Iron Maiden". Obrzydliwy news. Nick Cave i inni potrafili się zachować jak trzeba, wziąć sprawy we własne ręce i sami anulowali swoje koncerty w Rosji, a do tego wsparli fanów z Ukrainy symbolicznym słowem, ci nie są w stanie zrobić nawet tego. Pluję.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Schizoid pisze: czw mar 03, 2022 2:11 pm
We are very sorry to announce that due to the ongoing situation in Ukraine, the promoters have cancelled the two Iron Maiden shows scheduled for May 29th in Kyiv and June 1st in Moscow on the 2022 Legacy Of The Beast World Tour.
Ticket-holders for both shows will be informed by the respective promoters on refunds at the appropriate time.
O ile zazwyczaj cisnę z IM (jak i z wielu innych kapel) ironicznie, tak dzisiaj całkowicie serio mówię "jebać Iron Maiden". Obrzydliwy news. Nick Cave i inni potrafili się zachować jak trzeba, wziąć sprawy we własne ręce i sami anulowali swoje koncerty w Rosji, a do tego wsparli fanów z Ukrainy symbolicznym słowem, ci nie są w stanie zrobić nawet tego. Pluję.
+1
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Czyli jednak słusznie uważałem, że "to tylko interes"

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

pz pisze: czw mar 03, 2022 2:28 pm Czyli jednak słusznie uważałem, że "to tylko interes"
Czy można było się po nich spodziewać czegoś innego? Jakaś "przyzwoitość" by wymagała trochę innego podejścia do tematu.
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

blackmailer pisze: czw mar 03, 2022 2:34 pm
pz pisze: czw mar 03, 2022 2:28 pm Czyli jednak słusznie uważałem, że "to tylko interes"
Czy można było się po nich spodziewać czegoś innego? Jakaś "przyzwoitość" by wymagała trochę innego podejścia do tematu.
zwłaszcza jak się tak jebie wojnę w swoich utworach. Postawa powinna być inna.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Mega słabe...
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Napisałem już w innym wątku, że zawsze mogli wpaść na pomysł zostawienia koncertu w Moskwie i dodania kolejnego - żeby mogło ich zobaczyć wiecej fanów, w tym z Ukrainy, gdzie chwilowo koncert odbyć się nie może. Tak więc na ogłoszone zmiany i jakże skąpą, pozbawioną cienia komentarza jego treść, należy spojrzeć pozytywnie. :mryellow:

M.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Schizoid pisze: czw mar 03, 2022 2:11 pm
Rod wybrał wariant lakoniczny. Pecunia non olet.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Mega się zawiodłem na ulubionym zespole.
Już i tak postanowiłem nie jechać nigdzie poza Berlinem na który mam bilet, a teraz mi przeszła przez głowe myśl pełna niechęci...
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

Co tu dodać... Znając Steve'a i Bruce'a z ich zamiłowania do historii i wojskowości, oczekiwałem twardego stanowiska - nie gramy i nie zagramy u kacapów. A tutaj lakoniczne oświadczenie. Nie spodziewałem się tak obrzydliwego podejścia Maiden. Chociaż pewnie to Rod przeliczył kasę i stwierdził, co mu się bardziej opłaca.

Nawet jeśli zespół wystosuje oświadczenie potępiające putlera i jego morderców, to jak teraz Bruce będzie zapowiadał Blood Brothers? Jakoś sobie tego nie wyobrażam.
ODPOWIEDZ