29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Killler
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
gdzies muszą byc te filmy?
Wwalcie do sieci w koncu ten koncert. :guns
Ludzie chca sciagac.
Chce wszystko jeszcze raz przezyc.
Ludzie chca sciagac.
Killler pisze:gdzies muszą byc te filmy?
Ludzie chca sciagac.
a to nei ten killer co kiedys goscil na forum
-
Deleted User 357
Ma wpisane w profilu że jest z Puław więc chyba nie
Ale skojarzenie trafne 
Ale dziwne... Przed chwilą miał 35 lat, a teraz ma 16. Eliksir młodości ?
Killer, kto żeś jest, znam Cię czy nie? Bom z Puław również. Pochwal się jak się dostałeś na Mystic to Cię zlokalizuję w jakiejś ekipie 
A poza tym powinieneś dostać bana za podszywanie się pod legendarnego w puławskich kręgach barmana w knajpie smok "Szeryfa Zbigniewa" właśnie Killerem zwanego
A poza tym powinieneś dostać bana za podszywanie się pod legendarnego w puławskich kręgach barmana w knajpie smok "Szeryfa Zbigniewa" właśnie Killerem zwanego
reaktywacja
spokojnie, nie masz szacunku dla innych. Inni sie meczyli, przyniesli sprzet, nagrali, teraz to obrabiaja, a ty co??Killler pisze:gdzies muszą byc te filmy?
Ludzie chca sciagac.
:guns Killer :guns chyba wziął to na poważnie o ile sie nie myle....Swarożyc pisze:Ja byłem na oficjalnej Maiden, ale coś słabo aktalizują bo nawet z Katowic 2003 nawet nie ma
-
Killler
Przepraszam za moją niecierpliwosc.
Raczej mnie nie znasz Swarożyc.
Jechalem samochodem osobowym na koncert.
Mialem Fear of the Dark na koncercie i przez jakis czas czapkę.
Bylem z kolegami z Lublina.
Dajcie znac kiedy bedą bootlegi.
Raczej mnie nie znasz Swarożyc.
Jechalem samochodem osobowym na koncert.
Mialem Fear of the Dark na koncercie i przez jakis czas czapkę.
Bylem z kolegami z Lublina.
Dajcie znac kiedy bedą bootlegi.
Przypomniało mi sie a propos atmosfery, jak przed Spodkiem w 2003 widziałam całą Maidenową rodzinkę. Tatuś lat może 45, odziany w katanę z naszywkami różnej maści wśród, których zaszczytne miejsce zajmowała wielgachna głowa Eddiego, mamusia toczka w toczkę jak tatuś, tylko glany miała zielone i taki bąbel, może sześcioletni, ubrany w lenary FOTD i zawinięty w flagę Edward The GreatMiKi pisze:tutaj jakaś atmosfera była lepsza zdecydowanie, nie wiem czemu, ale tak się stało
Teraz też była taka rodzinka na sektorach. Ojciec, mama i syn, może 8-9 letni, długie włosy, spodnie moro, glany i koszulka...tylko nie pamiętam jakiego zespołu, ale IM to nie było
The Darkness Comes...
Jeśli mówimy o całych rodzinkach to widziałem w Carrefour w tej knajpce koło wejścia rodzinkę, chyba z Niemiec. Ojciec i córka w koszulkach z trasy DoD, jedynie matka w miarę normalna.
Swoją drogą w Carrefour wesoło było. Załamane sprzątaczki koło łazienek, znikające w zastraszającym tępie z półek wody mineralne i piwa, oraz jakieś 4 osoby poprzebierane za pszczółki które prowadziły jakiś festyn na końcu sklepu.
Swoją drogą w Carrefour wesoło było. Załamane sprzątaczki koło łazienek, znikające w zastraszającym tępie z półek wody mineralne i piwa, oraz jakieś 4 osoby poprzebierane za pszczółki które prowadziły jakiś festyn na końcu sklepu.
Taaaak Carefour byl genialny
weszlismy tam z ojcem patrzymy a klienci sklepu w 90% w koszulkach Maiden
w sklepie mozna sie bylo dowiedziec wszystkiego - ja jakiegos kolesia w kolejce pytalem sie o to czy wpuszczaja na stadion z wlasnym chlaniem 
Ja nie miałem koszulki maiden lecz ubrany byłem odpowiednio jak na temperaturę dnia tj. biały t-shirt i szorty. Oryginalność :solo
Ciezko bylo wytrzymac w toalecie carrefoura. Jechało kałem, aż się wszyscy śmiali. 
jeszcze trudniej bylo sie do niego dostac 
-
Killler
Czas na video :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
A przed Carefourem jacyl ludize zbierali kase na koncert
Moge sie zalozyc ze to co nazbierali to przepili 
Koles - na glowe upadles? Teksty w stylu "dlugo jeszcze" i strzelanie emotkami zniechecily by kazdego aby Ci cokolwiek udostepnic.Killler pisze:Czas na video :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
Jesli chcesz miec jakikolwiek bootleg to wypada o niego ladnie poprosic a nie z "nachajem" leciec i opieprzac.
Znajac zycie to to ten bootleg jezeli bedzie to Ty bedziesz go mial jako ostatni...
wykastrowalbym...Killler pisze:Czas na video :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
Właśnie na koncert przyjechał gość z mojego miasta nie miał kasy na bilet był kompletnie pijany i chciał wejść bez biletu coś 3 razy go wywalili.
Ten gość Boguś ma na imie podobno w pudłach na nagłośnienie jeżdził ale w to nie wierze
Ten gość Boguś ma na imie podobno w pudłach na nagłośnienie jeżdził ale w to nie wierze