Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Fajny numer, ale dla mnie ta mistyczna otoczka zrobiła się nie ze względów muzycznych 
Ja z samego SiT bardziej cenię: tytułowy, SIASL, czy WY...
www.MetalSide.pl
Możliwe, że mam "skrzywiony" stosunek do tego numeru, bo mój młodszy syn, gdy ledwie co mówił, to krzyczał już "tata, włącz ajazazaj", więc chociażby z tego powodu nie mogę przejść obojętnie obok Alexandra
Ale odrzucając sentymenty na bok dla mnie to po prostu genialny utwór pod względem kompozycyjnym.
Cała płyta SiT to klasa, ale takie WY, choć równie świetne, to znacznie prostsze, melodii z SIASL również mogę słuchać na okrągło i jaram się, że będę mógł usłyszeć to na żywo (o ile włączą Strangera do setu), niemniej jednak kunsztem i wirtuozerią Alexander dla mnie wygrywa. Już nie offtopuję, nie bijcie
Cała płyta SiT to klasa, ale takie WY, choć równie świetne, to znacznie prostsze, melodii z SIASL również mogę słuchać na okrągło i jaram się, że będę mógł usłyszeć to na żywo (o ile włączą Strangera do setu), niemniej jednak kunsztem i wirtuozerią Alexander dla mnie wygrywa. Już nie offtopuję, nie bijcie
Na Maidenfans jest typ, który dziś wstawił zdjęcia ze środka areny. Jeżeli ma do niej dostęp i np. tam pracuje, to możliwe, że cały set wycieknie na dość długo przed gigiem, bo jeśli wcześniej mieli próby w studio, to muszą zrobić próbę generalną z udziałem scenografii itp.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oby nie wyciekł, bo nie wiem czy wytrzymam 
Ja będę tylko na gigach w Krakowie, więc postanowiłem sobie nie sprawdzać setlisty. Stawiam, że wytrzymam jakieś 3 godziny.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ja zerknę bez problemu
Za to nie oglądam do koncertu zdjeć, filmików itp 
www.MetalSide.pl
Mam nadzieję, że będą publikowali utwory na bieżąco, tak jak w 2018. Fajna zabawa to była.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
setlist.fm będzie szybsze tym razem, proszę trzymać za słowo
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Będą oficjalne fejki?Sardi z Batumi pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:14 pmsetlist.fm będzie szybsze tym razem, proszę trzymać za słowo![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5155
Po powrocie z Lublany z pewnością poczytam reakcje Sanatorian komentujących pierwszy koncert.
Co jakiś czas wracam do reakcji na Tallin - super sprawa.
A co do potencjalnego wycieku - APAGE
!!!!!
Co jakiś czas wracam do reakcji na Tallin - super sprawa.
A co do potencjalnego wycieku - APAGE
Ostatnio zmieniony pt maja 26, 2023 2:25 pm przez Deleted User 5155, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak ich wszystkich pobanują przed to nie będzie!! Proszę się sugerować tylko i wyłącznie moimi edycjami, będę czuwał na straży cały niedziela wieczurgumbyy pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:14 pmBędą oficjalne fejki?Sardi z Batumi pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:14 pmsetlist.fm będzie szybsze tym razem, proszę trzymać za słowo![]()
![]()
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Sardi z Batumi pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:17 pmJak ich wszystkich pobanują przed to nie będzie!! Proszę się sugerować tylko i wyłącznie moimi edycjami, będę czuwał na straży cały niedziela wieczurgumbyy pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:14 pmBędą oficjalne fejki?Sardi z Batumi pisze: ↑pt maja 26, 2023 2:14 pm
setlist.fm będzie szybsze tym razem, proszę trzymać za słowo![]()
![]()
Nie każdy Bohater nosi pelerynę <3
www.MetalSide.pl
Sardi, gdzie byłeś, kiedy ktos fejkowal Sanity podczas Metalliki w Paryżu 
Podczas koncertów Metalliki to piękne rzeczy się działy wtedy na setlist.fm.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Przecież u Maiden jest tak samo, a może i gorzej. Sytuacja powtarza się co trasę. Alexandra to już zagrali z 50 razy 
To zaglądaj na setlist, będziesz miał aktualne info
www.MetalSide.pl
-
ÓsmyUtwórNaBNW
- -#Invader

Szczerze mam w dupie set. Naprawdę. Co zagrają to zagrają. Nawet gdy zagrają 3 utwory z SiT set będzie lepszy niż średnia Maidenowa. Takie nędzne standardy ma ten zespół. Jak ktoś jeździ na nich 20 lat już daaawno powinien usłyszeć takie utwory jak Caught Somewhere in Time czy Stranger. Alexander fajnie, że będzie ale 10 lat temu Dickinson jeszcze by to pociągnął wokalnie, a teraz to może być niesłuchalne, no ale tam najważniejsze są solówki jednak. Po raz ostatni idę na ten zespół i zamykam pewien etap. Tak się złożyło, że znów mieszkam w Krakowie to głupio by było nie iść.
Dlaczego oni nie mogą tak o sobie bez żadnego powodu zagrać Marinera, Seventh Sona czy Alexandra? Wszystko musi być odpowiednio zapowiedziane i zaplanowane.
Dlaczego oni nie mogą tak o sobie bez żadnego powodu zagrać Marinera, Seventh Sona czy Alexandra? Wszystko musi być odpowiednio zapowiedziane i zaplanowane.
Pilem whisky we Wrocławiu
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01