Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Xardas2309
- -#Invader

Re: 13/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Sądząc po ikonie to będzie haven cant wait. Pewnie wasted Years i coś jeszcze. Tytułowy the future past. Jakieś inne kawałki. Zostawia stratego lub the writing. Reszta standardy. Z naciskiem na CSIT
- blackcocker
- -#Moderator

Wyrocznia przemówiłaXardas2309 pisze: ↑czw paź 06, 2022 12:41 pm Sądząc po ikonie to będzie haven cant wait. Pewnie wasted Years i coś jeszcze. Tytułowy the future past. Jakieś inne kawałki. Zostawia stratego lub the writing. Reszta standardy. Z naciskiem na CSIT
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Xardas2309
- -#Invader

Mała poprawka. Jeżeli wychodzi 6-7 kotletów to powinno być ok 4-5 kawałków z CSIT. Reszta z senjutsu. Teoretycznie jest szansa na Aleksandra i nie żartuje bo intuicja rzadko kiedy mnie myli. I na tytułowy sit.
- blackcocker
- -#Moderator

Wyrocznia wypowiedziała się znów
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie będzie CSIT ani Alexandra.
3-4 SiT, 3-4 Senjutsu.
3-4 SiT, 3-4 Senjutsu.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Ten temat jest obowiązkowy
Zaraz przekleje swoje posty z tematu o spekulacjach.
Zaraz przekleje swoje posty z tematu o spekulacjach.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
No jak tak poczytałem co tam Harris mówi, że mieli tyle próśb fanów i nie mieli nigdy okazji zagrać, to myślę, że już nawet dla świętego spokoju zagrają tego Alexandra. A w sumie w to już nie wierzyłem.
Myślę, że odpuszczą CSIT, Sea Of Madness, Deja Vu.
Myślę, że odpuszczą CSIT, Sea Of Madness, Deja Vu.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Tak sobie myślę, że skoro na filmiku wyraźnie widać wynik: Samurai 5 - Cyborgs 5, to może to być dosyć łopatologiczna sugestia odnośnie setu...
Hell On Earth, WOTW, Stratego, Lost In A Lost World i coś z dwójki Days Of Future Past/Darkest Hour.
CSIT, Wasted, Heaven, Stranger, Alexander.
No i 5 kotletów, tu obstawiam już niestety bez niespodzianek - Maiden, Number, Trooper, 23:58 i Fear.
Wiadomo, że chciałoby się żeby w miejsce kotletów wskoczyło Moonchild, Phantom czy Futureal, no ale nie można mieć wszystkiego. A jak z należytym szacunkiem potraktują album SIT, to i tak będzie to spełnienie marzeń. Najlepszy album Maiden zasługuje na godne potraktowanie.
Hell On Earth, WOTW, Stratego, Lost In A Lost World i coś z dwójki Days Of Future Past/Darkest Hour.
No i 5 kotletów, tu obstawiam już niestety bez niespodzianek - Maiden, Number, Trooper, 23:58 i Fear.
Wiadomo, że chciałoby się żeby w miejsce kotletów wskoczyło Moonchild, Phantom czy Futureal, no ale nie można mieć wszystkiego. A jak z należytym szacunkiem potraktują album SIT, to i tak będzie to spełnienie marzeń. Najlepszy album Maiden zasługuje na godne potraktowanie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ręki bym sobie za to nie dał uciąć.
Byłoby fantastycznie. Ale od dawna wszyscy mówią, że Bruce nie wydala CSiT, a Alexander jest za trudny do grania. Utwory z Senjutsu mi pasują (najbardziej bym chciał HOE i TWoTW). Kotlety - ciężko o coś innego poza tymi, co wymieniłeś (ewentualnie HBTN i Wrathchild).Mr.Hankey pisze: ↑czw paź 06, 2022 4:31 pm Tak sobie myślę, że skoro na filmiku wyraźnie widać wynik: Samurai 5 - Cyborgs 5, to może to być dosyć łopatologiczna sugestia odnośnie setu...
Wg mnie jeśli pod to nie jest ta cala trasa to... bez sensu!
Wspominkowa trasa z SiT była już, HCW i WY grali to po co taka napinka z tym SiT¿
Oby HoE weszlo do setlisty
-
Xardas2309
- -#Invader

To co teraz będzie. Eddie samuraj będzie walczył z Eddie SIT ? Czy może Bronek walnie mu ze spluwy ?
Ja bym chciał lasery. Czy ktoś jest podobnego zdania, czy posunąłem się za dalekoXardas2309 pisze: ↑czw paź 06, 2022 5:10 pm To co teraz będzie. Eddie samuraj będzie walczył z Eddie SIT ? Czy może Bronek walnie mu ze spluwy ?
Pewnie jestem naiwny, ale po cichu liczę, że zaszaleją przed emeryturą i odkurzą coś z pierwszej płyty (oprócz tytułowego), do tego może Prisonera i coś z No Prayer/FOTD (zamiast Feara).
Jeśli ten wynik Senjutsu 5 - SiT 5 się sprawdzi, to z SiT w zasadzie wszystkie opcje są możliwe.
Jeśli ten wynik Senjutsu 5 - SiT 5 się sprawdzi, to z SiT w zasadzie wszystkie opcje są możliwe.
Zapomnijcie o Alexandrze, nie widzę szans na zagranie tego numeru. Nie wykonywali go latach 86/87, bo nie potrafili zagrać, to nie będą wałkować tego, przyzwoitego ale nie wybitnego numeru i dzisiaj. Stawiałbym na ograne Wasted Years, Heaven Can Wait, Stranger in the Strange Land i może tytułowy. Te dwa ostatnie to już byłoby super. Jakby chcieli coś więcej to pewnie Sea of Mandess i to będzie finito. Co zagrają z Senjutsu jest mi obojętne, bo nie słyszałem nic na żywo a album lubię. Ogólnie to fajny pomysł na trasę i mają mój kredyt zaufania.
Hell on Earth to mus. Natomiast nie przypuszczam, by z Samuraja zagrali Lost in a Lost World - chyba za długi. A szkoda, bo bardzo lubię ów wałek.
"przez lata mieliśmy mnóstwo próśb od fanów o utwory z tej płyty, więc teraz zamierzamy je zagrać, plus oczywiście kilka innych, które wiemy, że wam się spodobają! Będzie to również szczególnie satysfakcjonujące, że w końcu będziemy mogli zagrać niektóre z bardziej epickich utworów z Senjutsu, długo musieliśmy na to czekać! 2023 rok to będzie ekscytujący czas i nie możemy się doczekać, aby zobaczyć wszystkich fanów w Polsce i w całej Europie."
Czyja to wypowiedź?Roda?
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.