W poniedziałek wkleję tu listę i ceny jakich bym oczekiwał, muszę się mniej więcej rozeznać po ile to wszystko teraz chodzi
Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Obrałem złą strategię
Wszyscy teraz do mnie piszą, zadają masę pytań o ceny, stan, wydanie itp., a mi przyznam szczerze nie bardzo chce się na na to wszystko z osobna odpisywać...
W poniedziałek wkleję tu listę i ceny jakich bym oczekiwał, muszę się mniej więcej rozeznać po ile to wszystko teraz chodzi
o i tak bedzie najlepiej 
japonce tez masz?
a z innej beczki nie ma ktos na sprzedaz albo ewentualnie nie wie gdzie mozna kupic koszulke FORNTSIDE nie ma boga we mnie?
japonce tez masz?
a z innej beczki nie ma ktos na sprzedaz albo ewentualnie nie wie gdzie mozna kupic koszulke FORNTSIDE nie ma boga we mnie?
Tylko daj wszystkim równe szanse
Może najlepiej przez allegro się pozbyc singli?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Napisałem na forum właśnie dlatego, że nie chce mi się wystawiać tego na Allegro
Japońców nie mam. Zrobimy tak, że napiszę przybliżoną cenę jaka mnie interesuje i wygra ten, kto zaproponuje najwyższą kwotę na PW. Takie rozwiązanie jest chyba w miarę rozsądne.
na pewno, taka mala aukcja 
- BodyChrist
- -#Charlotte

Kupie oryginalne kasety magnetofonowe Iron Maiden!!!!! Jeśli ktoś ma na sprzedaż to prosze się zgłaszać!!!
jesli sie nie myle sa na allegro w tej chwili
- BodyChrist
- -#Charlotte

Nie mam konta na alegro bo mi zablokowali.
Ogólnie jeśli ktoś chciałby sprzedać jakiś pack z kasetami to zgłaszać się. Kupie wszelakie kasety z metalem. Nie tylko Iron Maiden.
Ogólnie jeśli ktoś chciałby sprzedać jakiś pack z kasetami to zgłaszać się. Kupie wszelakie kasety z metalem. Nie tylko Iron Maiden.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Tak o to prezentuje się moja kolekcja. Na oferty na PW czekam do czwartku wieczorem i prawdopodobnie dopiero wtedy spodziewajcie się mojej odpowiedzi. Podane ceny są orientacyjne. Wygrywa ten, kto zaproponuje najwięcej, ewentualnie będzie chciał najwięcej rzeczy.
THE FIRST TEN YEARS
Sprzedaje tylko całość – 900zł.
Opis starałem się zrobić naprawdę rzetelnie. Nie przejmujcie się jednak tymi „drobnymi ryskami” takich rzeczy trudno uniknąć na płytach mających po 20 lat. Ich stan jest naprawdę bardzo dobry, a większość niedogodności widać jedynie pod mocne światło. Jedynie Can I... jest faktycznie w troszkę słabszej kondycji, ale to też nie jest jakiś koszmar i ręczę, że działa prawidłowo.
RUNNING FREE/SANCTUARY – płyta w stanie idealnym
WOMEN IN UNIFORM/TWILIGHT ZONE – płyta w stanie idealnym
PURGATORY/MAIDEN JAPAN – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
RUN TO THE HILLS/THE NUMBER OF THE BEAST – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
FLIGHT OF ICARUS/THE TROOPER – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
2 MINUTES TO MIDNIGHT/ACES HIGH – stan bardzo dobry
RUNNING FREE/RUN TO THE HILLS – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
WASTED YEARS/STRANGER IN A STRANGE LAND – płyta w stanie idealnym
CAN I PLAY WITH MADNESS/THE EVIL THAT MEN DO – sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
THE CLAIRVOYANT/INFINITE DREAMS – stan bardzo dobry
HOLY SMOKE (100zł)
stan bardzo dobry, małe ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER (150zł)
stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BE QUICK OR BE DEAD (60zł)
sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
FROM HERE TO ETERNITY digipack (100zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, ślady użytkowania poza obszarem nagrania. Opakowanie w stanie bardzo dobrym, kilka minimalnych obtarć na rogach
WASTING LOVE (250zł)
stan bardzo dobry, praktycznie idealny
FEAR OF THE DARK digipack limited edition no. 05440 (150zł)
płyta jak i opakowanie w stanie idealnym, dosłownie kilka minimalnych obtarć na grzbiecie
HALLOWED BE THY NAME (150zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
MAN ON THE EDGE box + 5 kart (200zł)
stan całości idealny
MAN ON THE EDGE II digipack (100zł)
płyta posiada rysy niemające jednak wpływu na odtwarzanie, digipack w stanie dobrym, delikatne obtarcia na rogach
LORD OF THE FLIES (150zł)
stan idealny
VIRUS 2CD (250zł)
dwie wersje single wydane w digipackach i dodatkowo zapakowane w eleganckie kartonowe opakowanie, a do tego 5 pocztówek. Stan całości niemal idealny. Jedynie kartonowe opakowanie posiada jedno malutkie wgniecenie na grzbiecie
IN PROFILE (100zł)
stan idealny
ANGEL AND THE GAMBLER I digipack + poster (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack w stanie bardzo dobrym, posiada jedynie drobne obtarcia na bokach, poster w stanie idealnym
ANGEL AND THE GAMBLER II digipack + 3 karty (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack posiada załamanie i malutkie obtarcie na grzbiecie, karty w stanie idealnym
FUTUREAL digipack + poster (70)
płyta w stanie bardzo dobrym, posiada dosłownie minimalne ryski, digipack stan bardzo dobry, jedynie rogi lekko pozacierane, poster w stanie dobrym
THE WICKER MAN I poster (30zł)
całość w stanie idealnym
THE WICKER MAN II clear CD (100zł)
rewelacyjne wydanie imitujące płytę winylową, stan idealny
OUT OF THE SILENT PLANET digipack limited no 63683 (80zł)
płyta w stanie bardzo dobrym z drobnymi ryskami, digipack w stanie bardzo dobrym z drobnymi obtarciami i wyłamanymi kilkoma ząbkami podtrzymującymi płytę, poster w stanie dobrym z lekkim zadarciem w rogu
RUN TO THE HILLS I (20zł)
stan idealny
RUN TO THE HILLS II (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS CD (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS DVD (20zł)
płyta posiada drobne ryski
RAINMAKER CD + poster (20zł)
stan całości idealny
RAINMAKER DVD (20zł)
NO MORE LIES digipack (80zł)
pudełko w stanie idealnym, płyta w stanie bardzo dobrym, zestaw nie posiada frotki
THE NUMBER OF THE BEAST (20zł)
THE TROOPER (20zł)
stan idealny
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD CD (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD DVD + poster (30zł)
stan płyty bardzo dobry, plakat idealny
THE FIRST TEN YEARS
Sprzedaje tylko całość – 900zł.
Opis starałem się zrobić naprawdę rzetelnie. Nie przejmujcie się jednak tymi „drobnymi ryskami” takich rzeczy trudno uniknąć na płytach mających po 20 lat. Ich stan jest naprawdę bardzo dobry, a większość niedogodności widać jedynie pod mocne światło. Jedynie Can I... jest faktycznie w troszkę słabszej kondycji, ale to też nie jest jakiś koszmar i ręczę, że działa prawidłowo.
RUNNING FREE/SANCTUARY – płyta w stanie idealnym
WOMEN IN UNIFORM/TWILIGHT ZONE – płyta w stanie idealnym
PURGATORY/MAIDEN JAPAN – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
RUN TO THE HILLS/THE NUMBER OF THE BEAST – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
FLIGHT OF ICARUS/THE TROOPER – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
2 MINUTES TO MIDNIGHT/ACES HIGH – stan bardzo dobry
RUNNING FREE/RUN TO THE HILLS – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
WASTED YEARS/STRANGER IN A STRANGE LAND – płyta w stanie idealnym
CAN I PLAY WITH MADNESS/THE EVIL THAT MEN DO – sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
THE CLAIRVOYANT/INFINITE DREAMS – stan bardzo dobry
HOLY SMOKE (100zł)
stan bardzo dobry, małe ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER (150zł)
stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BE QUICK OR BE DEAD (60zł)
sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
FROM HERE TO ETERNITY digipack (100zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, ślady użytkowania poza obszarem nagrania. Opakowanie w stanie bardzo dobrym, kilka minimalnych obtarć na rogach
WASTING LOVE (250zł)
stan bardzo dobry, praktycznie idealny
FEAR OF THE DARK digipack limited edition no. 05440 (150zł)
płyta jak i opakowanie w stanie idealnym, dosłownie kilka minimalnych obtarć na grzbiecie
HALLOWED BE THY NAME (150zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
MAN ON THE EDGE box + 5 kart (200zł)
stan całości idealny
MAN ON THE EDGE II digipack (100zł)
płyta posiada rysy niemające jednak wpływu na odtwarzanie, digipack w stanie dobrym, delikatne obtarcia na rogach
LORD OF THE FLIES (150zł)
stan idealny
VIRUS 2CD (250zł)
dwie wersje single wydane w digipackach i dodatkowo zapakowane w eleganckie kartonowe opakowanie, a do tego 5 pocztówek. Stan całości niemal idealny. Jedynie kartonowe opakowanie posiada jedno malutkie wgniecenie na grzbiecie
IN PROFILE (100zł)
stan idealny
ANGEL AND THE GAMBLER I digipack + poster (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack w stanie bardzo dobrym, posiada jedynie drobne obtarcia na bokach, poster w stanie idealnym
ANGEL AND THE GAMBLER II digipack + 3 karty (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack posiada załamanie i malutkie obtarcie na grzbiecie, karty w stanie idealnym
FUTUREAL digipack + poster (70)
płyta w stanie bardzo dobrym, posiada dosłownie minimalne ryski, digipack stan bardzo dobry, jedynie rogi lekko pozacierane, poster w stanie dobrym
THE WICKER MAN I poster (30zł)
całość w stanie idealnym
THE WICKER MAN II clear CD (100zł)
rewelacyjne wydanie imitujące płytę winylową, stan idealny
OUT OF THE SILENT PLANET digipack limited no 63683 (80zł)
płyta w stanie bardzo dobrym z drobnymi ryskami, digipack w stanie bardzo dobrym z drobnymi obtarciami i wyłamanymi kilkoma ząbkami podtrzymującymi płytę, poster w stanie dobrym z lekkim zadarciem w rogu
RUN TO THE HILLS I (20zł)
stan idealny
RUN TO THE HILLS II (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS CD (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS DVD (20zł)
RAINMAKER CD + poster (20zł)
stan całości idealny
RAINMAKER DVD (20zł)
NO MORE LIES digipack (80zł)
pudełko w stanie idealnym, płyta w stanie bardzo dobrym, zestaw nie posiada frotki
THE NUMBER OF THE BEAST (20zł)
THE TROOPER (20zł)
stan idealny
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD CD (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD DVD + poster (30zł)
stan płyty bardzo dobry, plakat idealny
Poszukuję:
- płyty CD "Maiden England", wydanie digi-pack, choć rozważę kupno w zwykłym jewel-case;
- tekturowej okładki-obwoluty do 'Best of the Beast' (wydanie digi-book);
- singli z 'Dance of Death': 'Wildest Dreams' i 'Rainmaker' w wersji CD w rozsądnej cenie ;P
- płyty CD "Maiden England", wydanie digi-pack, choć rozważę kupno w zwykłym jewel-case;
- tekturowej okładki-obwoluty do 'Best of the Beast' (wydanie digi-book);
- singli z 'Dance of Death': 'Wildest Dreams' i 'Rainmaker' w wersji CD w rozsądnej cenie ;P
jak z forumowiczów nikt nic nie zaproponuje to z DoD są w dobrej cenie na allegro ME digi tez zresztą
natmomiast mam jeszcze na sprzedaż JPN LP z OBI LIVE+one!
natmomiast mam jeszcze na sprzedaż JPN LP z OBI LIVE+one!
Eee, niestety na allegro w tej chwili 'Wildest Dreams' jest tylko dvd... A chciałem hurtem juz oba kupić, więc czekam na propozycje 
A z takich rarytasów znalazłem coś fajnego, może ktoś sie skusi, bo ja tym razem pas (wziąłem się za kompletowanie singli i odpuszczam inne wersje):
FF Digipack, wydaje się że to coś na modłę grecką, choć koleś ma maila białoruskiego, dodatkowo myli mnie całkowicie bonusowe dvd z F666 - osobliwe i dziwaczne dziwadło:
http://allegro.pl/iron-maiden-the-final ... ml#gallery
Pierwsza wersja Live at Donington z białą okładką:
http://allegro.pl/iron-maiden-live-at-d ... ml#gallery
A z takich rarytasów znalazłem coś fajnego, może ktoś sie skusi, bo ja tym razem pas (wziąłem się za kompletowanie singli i odpuszczam inne wersje):
FF Digipack, wydaje się że to coś na modłę grecką, choć koleś ma maila białoruskiego, dodatkowo myli mnie całkowicie bonusowe dvd z F666 - osobliwe i dziwaczne dziwadło:
http://allegro.pl/iron-maiden-the-final ... ml#gallery
Pierwsza wersja Live at Donington z białą okładką:
http://allegro.pl/iron-maiden-live-at-d ... ml#gallery
piratpucha pisze:FF Digipack, wydaje się że to coś na modłę grecką, choć koleś ma maila białoruskiego, dodatkowo myli mnie całkowicie bonusowe dvd z F666 - osobliwe i dziwaczne dziwadło:
http://allegro.pl/iron-ma...90.html#gallery
Cena 1 wydania Doningtona szokująco niska 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
posiadam:BodyChrist pisze:Kupie oryginalne kasety magnetofonowe Iron Maiden!!!!! Jeśli ktoś ma na sprzedaż to prosze się zgłaszać!!!
Iron Maiden - Iron Maiden
Iron Maiden - Killers
Iron Maiden - 23:58
Tylko, że to pamiątka.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
zostały jakieś niedobitki, wystawiam ostatni raz, potem zwijam kram
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1919613
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1919613
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale zaryzykuje.... Ma na sprzedaż A Real Live Dead One w wersji remaster. Bez foli w stanie idealnym raz w odtwarzaczu 25zl. We Wrocławiu możliwy odbiór osobisty. W razie czego pisać na priv.
czesć wam, chciałbym zakupić koszulkę z wyraźnym portretem Bruce'a. Szukałem po necei i nie ma takich w Polsce. Skad mógłbym zakupić koszulkę taka?