Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Nie no przecież nikt nie podpisuje pałek którymi gra, zresztą nie ma na to specjalnie miejsca. Jest logo vic firth z flagą USA a dalej czerwonymi literami Nicko "Boomer" McBrain, dodam że jest strasznie poharatana, nie wiem dlaczego bo żeby pałeczkę doprowadzić do takiego stanu to trzeba by jej używać szmat czasu a Nicko pewnie co koncert zmienia zestaw. No chyba że tak mocno łoi. Jak ktoś chce to mogę dać zdjęcie
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Niektórzy struny do gitary zmieniają co solówke (oczywiście w studio przy nagrywaniu)
do każdej partii inny komplet.
BTW. nie macane pałeczki przez Nicko nówki chodzą po około 50zł
PS: na zdjęciu chyba też VICki
jak widać miejsca na autograf sporo 
http://i21.photobucket.com/albums/b299/ ... mstick.jpg
BTW. nie macane pałeczki przez Nicko nówki chodzą po około 50zł
PS: na zdjęciu chyba też VICki
http://i21.photobucket.com/albums/b299/ ... mstick.jpg
-
Rafał Tucholski
- -#Charlotte

Kupię szaliki WHU,jeżeli ktoś chciałby się pozbyć jakiegoś to proszę o foto i propozycję cenową na pw.
kupię szale whufc,zdjęcia i propozycje cenowe napw
Kupie piłkarską koszulke Maiden. W merchu na koncertach są??? Jakie ceny? gdzie można dostać najtaniej??
West Ham powinien podziękować IM, że przysparza mu kibicówRafał Tucholski pisze:Kupię szaliki WHU,jeżeli ktoś chciałby się pozbyć jakiegoś to proszę o foto i propozycję cenową na pw.
wiekszość kupuje pewnie dla napisu Iron Maiden niz dla WHU 
Poszukuję chętnego do wymiany. Dostałam od koleżanki The Final Frontier, który wcześniej sama zdążyłam sobie kupić
Płyta jest nowa, zapakowana w folii (tylko zerwana cena). Zamienię się za któryś z pierwszych sześciu albumów 
EDIT
Oferta nieaktualna
EDIT
Oferta nieaktualna
Ostatnio zmieniony czw wrz 12, 2013 11:23 pm przez HolyDiver, łącznie zmieniany 1 raz.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jak ktoś ma niechcianego virtuala i ed huntera to poproszę o propozycję. Chętnie rozważę również zakup DVD koncertowych poza RiR.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Po rozsądnej cenie kupię limitowaną edycję CD singla "The Wicker Man". Ew. dajcie cynk, jak gdzieś w sieci znajdziecie.
Na ebayu jest sporo.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Parę jest, ale nie chcę kupować kota w worku z zagranicy. Na Allegro nie ma, w Merlinie nie ma... Może ktoś z Was ma i chciałby sprzedać albo wie, gdzie u nas można kupić?
Ja w tym roku wydałem parę ładnych tysięcy na płyty z zagranicy i za każdym razem było dobrze. 
Nie trzeba się bać ebaya, szczególnie, że często jest tańszy od allegro.
Nie trzeba się bać ebaya, szczególnie, że często jest tańszy od allegro.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=tvJcG-X4au0
Ale jajca, w ogóle nie znałem tej piosenki. Nie jest tak wspaniała jak "The Wicker Man" Dziewicy, ale i tak bardzo dobra, a wokal Bronka jest tu mocny jak huk fal Atlantyku o wybrzeże celtyckiej Szkocji. Koniecznie muszę sobie kupić płytkę z tym utworem, tzn. "The Best Of Bruce Dickinson", ponoć tylko tam można go znaleźć. Gdzieś przeczytałem, że gdy powstawał maidenowy "The Wicker Man", jeszcze na etapie "beztekstowym" ustalono tematykę i tytuł dzięki sugestii Bruce'a, która wzięła się z tego, że miał już on w dorobku powstały kilka lat wcześniej kawałek o Wiklinowym Panu (dla którego inspiracją stał się kultowy horror).
Ponawiam apel: po rozsądnej cenie kupię limitowaną edycję CD singla "The Wicker Man"! Najchętniej kompletne wydanie europejskie, tzn. z podkładką pod piwo.
Ale jajca, w ogóle nie znałem tej piosenki. Nie jest tak wspaniała jak "The Wicker Man" Dziewicy, ale i tak bardzo dobra, a wokal Bronka jest tu mocny jak huk fal Atlantyku o wybrzeże celtyckiej Szkocji. Koniecznie muszę sobie kupić płytkę z tym utworem, tzn. "The Best Of Bruce Dickinson", ponoć tylko tam można go znaleźć. Gdzieś przeczytałem, że gdy powstawał maidenowy "The Wicker Man", jeszcze na etapie "beztekstowym" ustalono tematykę i tytuł dzięki sugestii Bruce'a, która wzięła się z tego, że miał już on w dorobku powstały kilka lat wcześniej kawałek o Wiklinowym Panu (dla którego inspiracją stał się kultowy horror).
Ponawiam apel: po rozsądnej cenie kupię limitowaną edycję CD singla "The Wicker Man"! Najchętniej kompletne wydanie europejskie, tzn. z podkładką pod piwo.
Wersji europejskich na CD masz 4, 2 były limitowane, podkładka pod piwo nie była w limitowanej, tylko w tej http://www.discogs.com/Iron-Maiden-The- ... ase/579937 . 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kupię Early Days DVD, oraz Maiden England `88 również DVD
Polecam Media Markt 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Sprawdzałem w MM drożej niż na allegro.
-
Deleted User 804
Ja będę jakoś niedługo sprzedawał na allegro wersję z podpisem Di Anno 
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 11:09 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
jakieś problemy osobiste?Deleted User 804 pisze:sprzedawała
-
Deleted User 804
fuckMadril pisze:
jakieś problemy osobiste?![]()