31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: 31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
Ja lecę osobówką z żoną, ale planujemy wyjazd z samego rana we wtorek. Powiem ci że nawet przy komplecie to 120zł to jest dużo jak na taki mały kilometraż.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli ktoś reflektuje na wspólny wyjazd autem z Warszawy (wyjazd w dniu koncertu ok. 9 rano, powrót bepośrednio po koncercie) to zapraszam na PW.
No niestety, raczej urlopu brać nie będę, tylko wcześniej z pracy wyjdę, więc dopiero po 13-14 bym mógł ruszać. No 120 zł drogo, ale co zrobić... jeszcze namiar na jedną firmę dostałem, która również w nocy robi kursy na lotniska, może po majówce się uda mi dogadać, żeby nas w nocy skądś zgarnęli, a w dzień to bez problemu do Berlina Flixbusem dojedziemy.sekcjazwlok pisze:Ja lecę osobówką z żoną, ale planujemy wyjazd z samego rana we wtorek. Powiem ci że nawet przy komplecie to 120zł to jest dużo jak na taki mały kilometraż.
-
Deleted User 1499
Ja chciałem rano bo myśle żeby na Tegel zajechać i zobaczyć Ed Force One.Ale jakby godzina się zmieniła to dam ci znać.
To oni będą latać EFO po Europie? Myślałem, że odległości tu są zbyt małe na samolot i opłacają im się bardziej busy.sekcjazwlok pisze:Ja chciałem rano bo myśle żeby na Tegel zajechać i zobaczyć Ed Force One.Ale jakby godzina się zmieniła to dam ci znać.
Nie wszędzie ale trochę w Europie będzie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No to świetnie, będzie okazja by trzepnąć sobie fotkę na jego tle. 
Dzięki!sekcjazwlok pisze:Ja chciałem rano bo myśle żeby na Tegel zajechać i zobaczyć Ed Force One.Ale jakby godzina się zmieniła to dam ci znać.
jak cos nadal mamy jedno miejsce w hotelu blisko amfiteatru i przystanku busow
-
Deleted User 1499
O cholerka to jednak nie było sold out 
Był, zawsze dokładają pewne partie przed samym koncertem. Docelowa pula już jest dawno sprzedana.
A ktoś z kolegów wybiera się na BS do Berlina?
-
Deleted User 4876
a i owszem..adelwolf pisze:A ktoś z kolegów wybiera się na BS do Berlina?
Dzięki wielkie za ofertęBudziol pisze:jak cos nadal mamy jedno miejsce w hotelu blisko amfiteatru i przystanku busow
-
Deleted User 4876
No jak się jedzie taryfą na koncert to musi być drogo - nie taniej wyjdzie wypożyczyć pojazd?wojteq pisze:Wygląda na to, że koncerty w Berlinie są tak drogie, że koszt biletu wraz z jego sprowadzeniem i dojazdu będzie dla mnie taki sam jak koszt biletu + nocleg 2 noce w hotelu we Wrocku. Także prawdopodobnie ostatni raz robię Berlin.
Ja tam sobie chwalę koncerty w Berlinie... w tym roku zrobię ich tam pięć, no ale ja Polskim Busem i z daleka..a ze Szcecina...no mimo wszystko pomysł z taksówką mocny, ale kto bogatemu zabroni
Dokladnie ja z Lodzi plbusem za 20zl w.obydwie strony
No cóż, chciałbym mieć PL Bus w Szczecinie, ale niestety firma ta wypięła się na nasze miasto po raz kolejny i muszę szukać alternatywnych rozwiązań.
(poza tym, czy PL Bus jeździ w nocy z Berlina do PL w ogóle?)
I nie, nie wyjdzie taniej wypożyczyć samochód, bo nie ma komu nim pojechać akurat w tamten dzień
Przy okazji, czy dobrze pamiętam i kombinuję, że zgodnie z tym, co napisano na bilecie o 17:45 jest otwarcie bram?? wtedy Raven Age koło 18:30, Ghost 19:30, a Iron Maiden zagra koło 20:30 - 21 ?? Poprawcie, jeśli się mylę...
(poza tym, czy PL Bus jeździ w nocy z Berlina do PL w ogóle?)
I nie, nie wyjdzie taniej wypożyczyć samochód, bo nie ma komu nim pojechać akurat w tamten dzień
Przy okazji, czy dobrze pamiętam i kombinuję, że zgodnie z tym, co napisano na bilecie o 17:45 jest otwarcie bram?? wtedy Raven Age koło 18:30, Ghost 19:30, a Iron Maiden zagra koło 20:30 - 21 ?? Poprawcie, jeśli się mylę...
Jest dokladnie jak mowisz :-)
Dzięki!Budziol pisze:Jest dokladnie jak mowisz :-)