31.05 - Wtorek
Waldbühne Berlin
Bilety:
myticket € 84,30
ticketmaster € 84,30
Eventim € 86,30
Osobny temat na Berliński koncert się przyda żeby nie spamować w temacie o koncercie we Wrocławiu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Genau !Michał pisze:
To jak? 31.05 od wczesnych godzin czatowanie na miejsca pod sceną?

Nie masz gwarancji, kto pierwszy ten lepszy. Na AC/DC na Olimpijskim było GC na zasadzie pierwsze x tysięcy osób może tam wejść, reszta za barierki na płytę. Jeśli na cały obiekt jest ta sama kategoria biletu to zależy czy przyjedziesz odpowiednio wcześniej i czy się dopchasz czy nieJoxerTeaman pisze:A ja mam pytanie co do miejsca tego koncertu (bo mam zamiar wybrać się tam na Black Sabbath) - jak akustyka, i jak mają się miejsca, tj. kupując bilet jaką mam gwarancję że będę stał na płycie, a nie z tyłu na trybunach? Muszę w miarę wcześnie przyjść, tak? I jak niemiecka publika, czy naprawdę jest taka sztywna?

Ja będę pewnie od rana czekalJoxerTeaman pisze:Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, drogi kolegoMyślę, że w takim razie po prostu zjawię się przed otwarciem bram i dam radę dostać się pod scenę
Ta, 35 ojro a przy większej ilości biletów nawet 40 ojro.Invader pisze:SOrry za lekki offtop, mozecie mi powiedziec jak sie teraz kupuje bilety poprzez niemiecki eventim, czy to prawda, ze nie ma opcji e-ticket tzn zalezy od koncertu i wtedy tylko z wysyłka 35 euro ? polski eventim nie odpisuje, tzn te aleje jerozolimskie tam kiedys mieli biuro i za wplata normalnie bilety wysylali albo mozna bylo odebrac, a do niemiec po bilety specjalnie mi sie nie chce jeździć.
Demomusic, tak jak wyżej piszą, albo https://www.hekticket.de/hekticket/.bin ... 1605311745Invader pisze:Rozumiem, że te niemieckibilety przez aleje jerozolimskie nie działają, nie da się tego jakoś objeść ? niestety akurat w Niemczech nie mam żadnego znajomka który mógłby kupić bilety, chyba że tutaj ktoś by pomógł.