Cynic

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Re: Cynic

Post autor: Geri666 »

Mnie się podoba Focus i ostatni album.

Natomiast nie rozumiem Paula po co to ciągnąc po nazwą Cynic, jak stylistyka jest zupełnie inna od tej, którą ludzie kojarzą z kultową już płytą i skład jest totalnie inny.

Taki sam zarzut mam zresztą do Ulvera np.
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Ja uważam Focus oczywiscie za ich najlepsze dzieło, ale Traced tez lubie.
Deleted User 8107

https://www.loudersound.com/news/cynic- ... 8onRGBlOtg

koncerty w europie z focus, najblizej slowacja
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Polskę omijają..... No cóż. Nie będę za Masvidalem jeździł za granicę. Łaski nie robi. Zresztą to już nie jest ten Cynic, nawet jeśli grają Focusa.
Deleted User 8107

Pierre Dolinski pisze: czw lis 09, 2023 7:22 pm Polskę omijają..... No cóż. Nie będę za Masvidalem jeździł za granicę. Łaski nie robi. Zresztą to już nie jest ten Cynic, nawet jeśli grają Focusa.
Ty chyba widziałeś jak grali całe Focus, to był 2008 rok chyba ,albo 2007. Ja się wkręciłem dopiero w 2009, jak ich posłuchałem jako support przed dwoma gigami DT.
Deleted User 5490

Tak. Nawet se to nagrałem. Potem widziałem ich jeszcze w Pradze jak byli na supporcie Dream Theater ale grali wtedy chyba ze 30 min.
To był 2008 rok w Progresji chyba.
Deleted User 8107

Pierre Dolinski pisze: czw lis 09, 2023 7:53 pm Tak. Nawet se to nagrałem. Potem widziałem ich jeszcze w Pradze jak byli na supporcie Dream Theater ale grali wtedy chyba ze 30 min.
To był 2008 rok w Progresji chyba.
No pamietam, ze byles na tym DT w pradze, mega gig to był. Cynic tez mnie wtedy przekonał do siebie. A co do tego koncertu ich w 2008, to tam ten cały Whitesnake, a w zasadzie po koncercie, zgubił plakat z autografami na dworcu, do dziś mam z tego bekę. :lol: :wink:
Deleted User 5490

Nie śmiej się dziadku.... :) Ja zgubiłem nową koszulkę Maiden na Szigecie w 2010. Kupiłem. Przerzuciłem sobie przez ramię i gdzieś mi się zsunęła, albo ktoś mi sprytnie zajumał. Strasznie gorąco było, więc przytomność umysłu była taka se. :D
Deleted User 5490

Muszę poszukać tych nagrań i poczuć ducha tamtych czasów. ;)
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

Pierre Dolinski pisze: czw lis 09, 2023 7:22 pm Polskę omijają..... No cóż. Nie będę za Masvidalem jeździł za granicę. Łaski nie robi. Zresztą to już nie jest ten Cynic, nawet jeśli grają Focusa.
Podobno mają być jeszcze dodatkowe daty. Nie chce mi się wierzyć by ktoś nie pokusił się o taki zestaw w Polsce.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Deleted User 5490

Dzięki za info dobry człowieku. :)
ODPOWIEDZ