koszulki: firka i killers.
I tyle stwierdzono
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

butcher111 pisze:WITAM WSZYSTKICH - NIE ZAGLADAŁEM TU WOGÓLE , ALE MYSŁE ŻE MOGE SIE POCHWALIC SWOIMI ZDOBYCZMI , A WIĘC ZACZNE OD SETLISTY KTÓRA ZDOBYŁEM NA KONCERCIE W PRADZE ,A Z WROCŁAWIA 2003 MAM FROTKE HARRISA!!!!I FROTKE NICKO!!!!!!!NIEZŁY FART , A NA KONIEC ,TO CO BYEŁM W ZAJEBISTYM SZOKU , JESTM NA TELEDYSKU NO MORE LIES !!!!!!!!!!!!!!!!NA 1 PLANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wierzę w toVansyk pisze:Eee no fajna jest w sumie ;] ja bym chcial jednak zobaczyc Steve`a w koszulce reprezentacji polski![]()

IMHO na 99% w niej wystąpi.świnka666 pisze:oby tylko w niej po scenie nie paradował

To nowe zdjęcie. Być może sprzed kilku dni/tygodni. Jak widać 'Arry zbytnio się nam nie zmienił.Korzeń pisze:jak stare to zdjecie? (fajna ta koszulka)

WICKER MAN pisze:A co powiecie na spandexowe wdzianka jak na koncertach w "Early Days"?![]()

.
Na pewno z pierwszego koncertu? Dave chyba używał takich kostek na ostatnich trasach...deadly_sin pisze:Z przodu "MAIDEN DAVE MURRAY" z tyłu "ERNIE BALL" wszystko pozłacane, kostka błękitna.
Pochodzi z pierwszego kocertu Maiden w Polsce (Warszawa '84, World Slavery Tour).