Jakaś szansa na spotkanie z Iron Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Jakaś szansa na spotkanie z Iron Maiden?
Toć to już powyżej napisałem
Widzisz Robert,pomysł może miałeś dobry ale przejrzeliśmy Cię 
Faktycznie, przeoczyłem
... co nie zmienia faktu, że to podejrzane. Jak nam jeszcze wmawiał tu na forum, że jakiekolwiek spotkanie jest niemożliwe
no, no. Takie świństwo wywinąć. 
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bo rzeczywiście w ostatniej chwili zmienili plany - nie mam pojęcia dlaczego. Steve narzekał ponoć, że nie będzie mógł obejrzeć gry West Ham na żywo, a miał już najlepsze bilety na mecz.
A po koncercie Panowie mieli jakieś własne "private aftershow party" w hotelu. Tylko zespół i Dragonforce.
Na przyszłość trzeba jednak czekać do ostatniej chwili, bo jak widać wszystko może się zdarzyć...
Fajnie by było więc, gdybyś następnym razem niczego nie przekreślał stwierdzając "Nie ma żadnych szans" na wstępie.
Czyli gdzie ty poszedłeś po koncercie jak my bylismy w Leśniczówce?WICKER MAN pisze:![]()
Bo rzeczywiście w ostatniej chwili zmienili plany - nie mam pojęcia dlaczego. Steve narzekał ponoć, że nie będzie mógł obejrzeć gry West Ham na żywo, a miał już najlepsze bilety na mecz.![]()
A po koncercie Panowie mieli jakieś własne "private aftershow party" w hotelu. Tylko zespół i Dragonforce.
Na przyszłość trzeba jednak czekać do ostatniej chwili, bo jak widać wszystko może się zdarzyć...
@bartdeah: nie dogadamy sie
luuz, czaje o czym juz mowisz, ale moj punkt widzenia nie do konca zostal skminiony
:beer
a co do maidenow w hotelu..
ja to bym chcial tak na piwko skoczyc i pogadac sobie jak dwoch chlopow, z janickiem np
chociaz fotka i chwila z ktoryms z nich w hotelu bym nie pogardzil 
a co do maidenow w hotelu..
ja to bym chcial tak na piwko skoczyc i pogadac sobie jak dwoch chlopow, z janickiem np
Pijesz? Nie pisz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlatego też mówię - na przyszłość warto jednak próbować i pytać do ostatniej chwili, bo Maideni zawsze mogą czymś zaskoczyć.amaZona pisze:Fajnie by było więc, gdybyś następnym razem niczego nie przekreślał stwierdzając "Nie ma żadnych szans" na wstępie.
Do swojego hotelu (nie QubusAndzia pisze:Czyli gdzie ty poszedłeś po koncercie jak my bylismy w Leśniczówce?
Zresztą i tak wiem, że Maideni zrobili po koncercie "runner" do hotelu.
ale podobno na koncercie miałeś wejściówkę i ogłeś gdzie chcesz włazić (Sim0n coś takiego mi na gg mówił)
No i wlazilismy - tam gdzie bylo mozna. Pierwsze numery obejrzelismy z fosy :rocxAscot pisze:ale podobno na koncercie miałeś wejściówkę i ogłeś gdzie chcesz włazić (Sim0n coś takiego mi na gg mówił)
I gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie? Najpierw było mówione, że nie ma szans. A potem się okazuje, że taki Wicker oraz Mayer mają fotki, a reszta musi cierpieć z tego powodu. Ech, szkoda. Następnym razem zrobię wszystko żeby ich dorwać. Nawet jeżeli będę musiał wyjść z koncertu.
PS: Co trzeba zrobić żeby dostać wejściówkę za kulisy?
PS: Co trzeba zrobić żeby dostać wejściówkę za kulisy?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Stary, jak nie usłyszałeś od Steva 'Yeah, I remeber you', to za kulisy nie masz szans

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Nie, ale powaznie: jak zdobyliscie ten backstage ? Czy dlatego, ze jestescie we "wladzach" Sanktuarium, czy poprzez prywatne koneksje ?
Wspolpracowalismy z Mysticiem - mielismy dziewczyny dostarczyc do kobiety, ktora sie tym zajmowala itp. - do tego wszystiego potrzebny byl pass bo inaczej nic bysmy nie zalatwili. A jako, ze przy okazji spotkalismy dave'a to fajnie 
Nie rozpaczajcie tak
na przyszły raz po prostu nie ufajcie nikomu, kto mówi, że nie ma szans na spotkanie z Maiden i tyle 
A najlepsze było to w Qubusie oprócz mojego chłopaka była tylko jeszcze jedna JEDNA para. I nikt poza tym . I jeszcze Rod
Fktycznie chyba nikt nie wiedział o tym, że się zatrzymują w Qubusie. Tak między Bogiem, a prawdą, to nawet obsługa hotelowa nie wiedziała do końca. Maideni wahali się między Novotelem (gdzie zatrzymuje się U2, wiadomość na przyszłość jakby ktoś chciał ich złapać - nie ma to jak dobra informacja w recepcji od true fana
) ,a Qubusem właśnie. Podczas kiedy ja zdychałąm z gorąca na Stadionie mój luby psrtykał zdjęcia i zbierał autografy
Szczęciarz. No ale nie można mieć wszystkiego, cóż. W każdym razie zawsze jest szansa jak się okazuje Łikerze 
Kurde to mogli nam tez w ramach rekompensaty pozowlić ogladac z fosy. Co im by to przeszkadzało. Ech moze mogłysmy histeryzowac albo coś zeby wzbudzic w nich współczucie.MaYeR pisze:No i wlazilismy - tam gdzie bylo mozna. Pierwsze numery obejrzelismy z fosy :rocxAscot pisze:ale podobno na koncercie miałeś wejściówkę i ogłeś gdzie chcesz włazić (Sim0n coś takiego mi na gg mówił)
przecież tak ładnie trzepoczecie rzęskami

taaaa..... to my tym panom w fosie pomorzemu wylapywac niegrzecznych fanow z aparatami
To Tame A Crowd!! 
HeheheSzymon pisze:taaaa..... to my tym panom w fosie pomorzemu wylapywac niegrzecznych fanow z aparatamiTo Tame A Crowd!!