Ban za multikonto, dobranoc
BTW Killers > debiut.
Ale od killers zaczynałem z Ironami, więc mocno faworyzuje ten album
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ban za multikonto, dobranoc

Only as young as you feel jak śpiewał wokalista jednego bandu.blackmailer pisze: ↑śr sty 15, 2020 9:51 pm Ja i bez słuchania debiutu Maiden czuję się jak nastolatek![]()
Przecież killers nie jest debiutem...
Bo szczyl młody jesteśblackmailer pisze: Ja i bez słuchania debiutu Maiden czuję się jak nastolatek![]()

No wiem... opowiadałeś mnie jak Cię ekipa ze Szczecina gnoiła
A jaka to przyjemność byłablackmailer pisze: ↑śr sty 15, 2020 11:06 pmNo wiem... opowiadałeś mnie jak Cię ekipa ze Szczecina gnoiłahehe

Az się przypominają stare metalmanie, kiedyś to nawet wpierdol od zomo smakowal, a dzisiaj tylko te iphonyMichał pisze: ↑śr sty 15, 2020 11:08 pmA jaka to przyjemność byłablackmailer pisze: ↑śr sty 15, 2020 11:06 pmNo wiem... opowiadałeś mnie jak Cię ekipa ze Szczecina gnoiłahehe
![]()
Dziadek Ci opowiadał?Dzosef pisze: ↑czw sty 16, 2020 11:28 amAz się przypominają stare metalmanie, kiedyś to nawet wpierdol od zomo smakowal, a dzisiaj tylko te iphonyMichał pisze: ↑śr sty 15, 2020 11:08 pmA jaka to przyjemność byłablackmailer pisze: ↑śr sty 15, 2020 11:06 pm
No wiem... opowiadałeś mnie jak Cię ekipa ze Szczecina gnoiłahehe
![]()
Dlatego taki zamulony. Trochę jakby napięcie obniżono. Chciałbym kiedyś demo Killers posłuchać, o ile takowe istnieje, może moja ocena tej płyty trochę by wzrosła względem jedynki.