Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
a mi sie wydaje , ze wlasnie jak sie nasra niebieskim to nie czytelnie bedzie, no jak chcecie.. mozna zmienic. (?)
Jazz is not dead, it just smells funny.
a wiem. patrz, zostawić niebieskie jakie masz - str.1, ale w linku dać do posta.
ok. zmienione. thx for help :beer
-
Deleted User 622
Mi sie jeszcze Epidemic bardzo podoba. Pokręcony album...slayer pisze:11 ?metal pisze:Troche mało![]()
Wojownika bym wysoko jeszcze ocenil :]
też myśle że dobry pomysł z tymi linkami. po np. dokopać się do strony, dajy 25, gdyby ich było z 50(a co, trzeba wysoko mierzyć
) to było by nieco kłopotliwe 
dokladnie. ale teraz jest gicior mysle,az sie klikac chce 
a co jakbym chciał na przykład dać recenzje X factora? w dziale maidenowym nie ma takiego tematu... 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Walnij do notatnika/worda i cieprliwie poczekaj ten miesiącMatek pisze:a co jakbym chciał na przykład dać recenzje X factora? w dziale maidenowym nie ma takiego tematu...
/\
||
1. Czekasz 2 miechy aż się pojawi ów temat
2. Chyba można wrzucić tutaj...
PS pisałeś coś o niepisaniu recek krytykujących:
1) kiedy zaczyna się recka krytykująca, aa kiedy nie?
2) takie się najłatwiej pisze
||
1. Czekasz 2 miechy aż się pojawi ów temat
2. Chyba można wrzucić tutaj...
PS pisałeś coś o niepisaniu recek krytykujących:
1) kiedy zaczyna się recka krytykująca, aa kiedy nie?
2) takie się najłatwiej pisze
heh fajna recka zyg
a jak to jest wśród fanów helloweena, lubią master of the ring czy nie bardzo? pytam bo nie wiem czy traktowac jako kontrowersyjne, te Twoje słowe czy tez nie
czyli z czystej ciekawości 
A dziękuję dziekuję.
Większość fanów ocenia ją jako coś dobrego, ale nie do obesrania. Tu przyznaję, że skrajnym nienawistnikiem to raczej tylko ja jestem, czasem się pojawiają ludzie, którym coś tam się nie podoba, ale ujdzie. Prawie niespotykane opinie podobne do moich. A raz nawte widziałęm, ze dla kogoś to ajlepszy album.
Większość fanów ocenia ją jako coś dobrego, ale nie do obesrania. Tu przyznaję, że skrajnym nienawistnikiem to raczej tylko ja jestem, czasem się pojawiają ludzie, którym coś tam się nie podoba, ale ujdzie. Prawie niespotykane opinie podobne do moich. A raz nawte widziałęm, ze dla kogoś to ajlepszy album.
ja n aprzykład keeprów przesłuchac nie mogę bo drażni mnie głos kiskego który wydaje mi się do bólu monotonny. ciągle tak samo... nie lubię za bardzo wokali w takich rejestrach ale on to we mnie normalnie agresje wzbudz
no ale to też chyba totalnie skrajna opinia, chyba jeszcze bardziej niż Twoja z MOR
może sie kiedyś pokuszę o recenzje Better Than Raw bo bardoz lubię płytkę. może to być ciekawe, taki punkt widzenia kogoś kompletnie nie w temacie
no oczwiscie zależy dla kogo 
Że Kiske to piszczałka, to coraz powszechniejsze jest, głównie za sprawą jego nowych płyt (tak wiem, Ty mówisz o Helloween). Ktoś tam na gondolinie łądnie napisał, że na różne zespoły/artystów, które kiedyś stworzyły coś genialnego, a które po latach tworzą coś małoodkrywczego wylewa się tzw. werbalne gówno. I ja się z tym zgadzam, coraz więcej się pojawia ignorantów, którzy na podstawie ostatnich płyt danego artysty osądzają o całej przeszłości, mówiąc coś w podobie "eee, ale XXX to nigdy nic ciekawego właściwie nie stworzyli".
Ot, dygresja taka. A, nie piję do Ciebie, że Ci się coś nie podoba, tlyko, że banda skretyniałych Wyznaczników Jakości osądza o jakości muzyki, całkowicie ignorując wsyztskich innych.
Ot, dygresja taka. A, nie piję do Ciebie, że Ci się coś nie podoba, tlyko, że banda skretyniałych Wyznaczników Jakości osądza o jakości muzyki, całkowicie ignorując wsyztskich innych.
Ostatnio zmieniony wt maja 16, 2006 3:14 pm przez zygfryd, łącznie zmieniany 1 raz.
ja nawet nie słyszałem jego w niczym innym poza dwoma kiperami 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Hehe, widze że nie tylko ja wole ta płytkę od keeperówMatek pisze:Better Than Raw bo bardoz lubię płytkę.
Hmm, może by tak Linkin Park recenzję trzasnąć
[Hybrid theory of korz, innych nie słyszałem
marna stratavBrand pisze:Hybrid theory of korz, innych nie słyszałem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Wiem 
Przy okazji to pogratuluję Slayerowi ładnie zrobionego tematu
Przy okazji to pogratuluję Slayerowi ładnie zrobionego tematu
davajvBrand pisze:Hmm, może by tak Linkin Park recenzję trzasnąć
a ja zawsze ich nie lubiłem
choć HT jeszcze jakos sie słuchać dało. raził mnie jakoś ten ich styl (muzyczny i nie tylko). a meteora niestrawna mi się wydała.
zresztą to temat o recenzjach wiec nie offtopujmy
jk
na razie straciłęm wene. bo jak pomyślałem o czym chcialbym pisać to zwątpienie przyszło bo tutaj i tak nikt tego nie slucha
zresztą to temat o recenzjach wiec nie offtopujmy
na razie straciłęm wene. bo jak pomyślałem o czym chcialbym pisać to zwątpienie przyszło bo tutaj i tak nikt tego nie slucha