Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
No proszę, a jeszcze miesiąc temu tak wszyscy sikali że chcą Mefju i pukali się w głowę widząc moje posty mówiące o tym, że wolę Owensa w IE. :j
ej zesrajcie sie wszyscy. FA jest zajebiste, fakt, ale kurde...Matt to Matt. ja też sie obawiam jak to będzie wyglądać, ale kurde...ludzie! MATT BARLOW 
już nie mam tu najwięcej postów

Ciekawe w jakiej formie jest Matt...
Pewnie długo nie pociągnie w IE, dostanie awans do FBI a na wokal powróci Owens.
<3 <3 <3Wrath pisze:ja bym wolał w sumie z Timem...
Szok minął i zdania nie zmieniłem. Matt nie powinien wracać teraz, w ogóle nie powinien. Ostatnio jeśli słucham IE to głównie 2 ostatnich płyt i żałuję, że tak się stało. Może z czasem to się zmieni, trzeba poczekać na premierę nowej płyty...no nie wiem. Jeszcze Barlow zostaje z tymi swoimi policjantami i ciekawe czy poświęci wystarczająco dużo czasu Iced..
ja nie chciałamM@ti pisze:No proszę, a jeszcze miesiąc temu tak wszyscy sikali że chcą Mefju i pukali się w głowę widząc moje posty mówiące o tym, że wolę Owensa w IE. :j
Nie mówiłem o Tobie. :j Chociaż też chyba kiedyś Mefju się zachwycałaś. :>EvE pisze:ja nie chciałam
znaczy, ja to się w sumie bardzo cieszę, jak tak się zastanowiłem
Ale no nie pasuje mi to, że na każdej części SW zaśpiewa inny wokalista.
Ja nie sikałem ;]M@ti pisze:No proszę, a jeszcze miesiąc temu tak wszyscy sikali że chcą Mefju
<sra>ej zesrajcie sie wszyscy.
spoko, niedługo Jon wpadnie na genialny pomysł nagrania FA jeszcze raz, z jedynym słusznym wokalistą..syzygy pisze:Ale no nie pasuje mi to, że na każdej części SW zaśpiewa inny wokalista.
przecież to jest niestety dość prawdopodobne :/Wrath pisze:spoko, niedługo Jon wpadnie na genialny pomysł nagrania FA jeszcze raz, z jedynym słusznym wokalistą..
oby. Bardziej się boję o nią, niż o FA, bo jakby FA okazało sie gniotem, to miałbym się z czego/kogo pośmiać, ale tak się nie stało i mam czego słuchać. Każde rozwiązanie było dobreSzajba pisze:druga czesc SW bedzie zajebista
+1Wrath pisze:Matt nie powinien wracać teraz, w ogóle nie powinien.
pamiętam moje rozczarowanie jak sie okazało że Barlow odchodzi z zespołu, niepokój związany z tym jaki będzie nowy wokal, pierwsze roczarowujące przesłuchania "The Glorious Burden" jak również to jak z czasem Owens zdecydowanie mnie do siebie przekonał, tylko to potwierdził na "Framing Armageddon" no i niezapomniany wypad do Brna i koncert. i biorąc to wszystko pod uwage owo "MATT BARLOW" nie robi na mnie w tej chwili ŻADNEGO wrażenia i zgadzam sie z Rafem. Mówie Ci to z pozycji wielkiego fana Iced Earth od dobrych kilku lat...Szajba pisze:ej zesrajcie sie wszyscy. FA jest zajebiste, fakt, ale kurde...Matt to Matt. ja też sie obawiam jak to będzie wyglądać, ale kurde...ludzie! MATT BARLOW
jak sie okaże że "Revelation Abomination" będzie słabe/średnie to przynajmniej bede sie mógł pośmiać.
-
Davenport
zamknijcie się wszyscy
Wam to naprawdę nie sposób dogodzić. Jak wyszedł "Framing Armageddon" to też nosami krzywiliście i kwiczeliście o powrót Matta. Teraz, gdy Wasze życzenie się spełniło, mówicie że niepotrzebnie wracał. 
Ja, jako zagorzały fanboj Barlowa, nie kiwczałem, FA, ku mojemu wielkiemu zdziewieniu bardzo mi się spodobałoDavenport pisze:. Jak wyszedł "Framing Armageddon" to też nosami krzywiliście i kwiczeliście o powrót Matta.
ale w sumie, coraz bardziej się na ten powrót Matta cieszę. No, pół roku temu bym się zesrał. A teraz taki szok to trochę był. Wchodzę na forum, czytam temat o IE a tu takie informacje...
MATT BARLOW, kurde
będziesz triumfował wtedy :jjak sie okaże że "Revelation Abomination" będzie słabe/średnie to przynajmniej bede sie mógł pośmiać.
I tak odejdzie. :jale w sumie, coraz bardziej się na ten powrót Matta cieszę.
i tak IE nic lepszego od BO nie nagra, więc jeden wuj.I tak odejdzie. :j
Twoja staraM@ti pisze:I tak odejdzie. :j
już nagralisyzygy pisze:i tak IE nic lepszego od BO nie nagra, więc jeden wuj.

Nie wiadomo. ;]syzygy pisze:i tak IE nic lepszego od BO nie nagra, więc jeden wuj.
Wcale nie Szajba.Szajba pisze:Twoja stara
nie wiem o kim to ale na pewno nie o mnie.Davenport pisze:Wam to naprawdę nie sposób dogodzić. Jak wyszedł "Framing Armageddon" to też nosami krzywiliście i kwiczeliście o powrót Matta. Teraz, gdy Wasze życzenie się spełniło, mówicie że niepotrzebnie wracał.![]()
wiem.syzygy pisze:będziesz triumfował wtedy :j
to ta podróbka "The Dark Saga" ?Szajba pisze:Something Wicked This Way Comes
dupaSzajba pisze:już nagrali Something Wicked This Way Comes
dupa x2Artur pisze:to ta podróbka "The Dark Saga" ?
zjesz mnie i wtedy i Barlowa ;[wiem.
ale my się nie damy
dupaArtur pisze:to ta podróbka "The Dark Saga" ?
no.syzygy pisze:dupa x2
SWTWC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cała reszta płyt IE