jaki szok? Dalej nie lubie Srallowa.Żelazny pisze: Ciekaw jestem kiedy Efce minie szok,hihi
Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
srakiEvE pisze:jaki szok?
idź sie utopEvE pisze:Dalej nie lubie Srallowa.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 357
Chcesz lizaka? ;]EvE pisze:jaki szok? Dalej nie lubie Srallowa.
mam masło ożehowe ;p
ej nie offtopujcie w takim fajnym temacie 
kiedy ten singiel wycieknie, ja już go chce
w ogóle klip mial byc i tez nie ma jeszcze :[
kiedy ten singiel wycieknie, ja już go chce
w ogóle klip mial byc i tez nie ma jeszcze :[
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jak ma być taki jak do Ten Thousand Strong to ja dziękujęWrath pisze:w ogóle klip mial byc i tez nie ma jeszcze :[
racja 
ale w sumie mi głównie chodzi o nowy kawałek, do którego będzie klip :] bo ten fragment na majspejs to dla mnie za mało.. ja chce nową płytę :[
ale w sumie mi głównie chodzi o nowy kawałek, do którego będzie klip :] bo ten fragment na majspejs to dla mnie za mało.. ja chce nową płytę :[
A ja Owensa.
-
Deleted User 622
Trzeba czekać na nowa plyte MalmsteenaEvE pisze:A ja Owensa.
a ona ma byc w klimacie wirtuozerskim?metal pisze: Trzeba czekać na nowa plyte Malmsteena
Ale Ripcio tak świetnie pasował do nich, kurde, jakaś totalna Lipa z Szafera
Efka, nie marudź już
będzie świetna płyta, innej sobie nie wyobrażam :] no bez Owensa niestety, ale co poradzimy, trzeba z tym żyć jakoś 
może Barlow niedlugo wróci do swojego chórku policyjnego i Ripper wróci do IE :j
może Barlow niedlugo wróci do swojego chórku policyjnego i Ripper wróci do IE :j
Na miejscu Rippera bym nie wracała. Wydymali go bez masełka, po raz drugi

Taki wokalista zastępczy, jak coś to mu sie nara mówi
Taki wokalista zastępczy, jak coś to mu sie nara mówi
-
Deleted User 357
No nie da się ukryć że Ripper ma pecha do zespołów,bo zarówno z Judasami jak i z IE musiał zastąpić b.ważne ogniwo zespołu i mimo że mu dobrze szło,to jednak musiał ustąpić;]
Ja bym na jego miejscu zrobił z Beyond Fear regularny zespół
Ja bym na jego miejscu zrobił z Beyond Fear regularny zespół
Wczoraj wyciekł nowy singiel. Wokalnie - niebo a ziemia, Barlow brzmi jakby w ogóle nie miał przerwy w śpiewaniu. Muzycznie - równie nudnie, co na FA. Tragedia.
47 stron o IE ? przyznam że mnie to dziwi, niezły zespół ale bez przesady ,chociaż ja średnio stoję w heavy-metalu, wolę hard-rock, z heavy to ja Ironów głównie ,do tego czasem jakiś Kłinsrajk ,hehe
A co ma klasa zespołu do ilości zapisanych stron?AC/Motorr pisze:47 stron o IE ? przyznam że mnie to dziwi, niezły zespół ale bez przesady
btw. fajna ta nowa płyta bo dostałem linka i nie wiem czy warto ściągnąć? :j