27/06/2013 - IRON MAIDEN -Piestany Słowacja [piter]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
27/06/2013 - IRON MAIDEN -Piestany Słowacja [piter]
Organizujemy wyjazd na koncert Iron Maiden na Słowacji
wyjazd z Krakowa i Katowic - cena 99 zł/os przy czym na hasło SANKTUARIUM 10 zł zniżki czyli po zniżce tylko 89 zł/os
zamówienia pod dragonisko@o2.pl
tel 666-930-390
ps.
Wyjazd na Słowację to świetna okazja dla tych co nie mają biletów na koncerty w Polsce - na słowacji bilet na płytę kosztuje tylko 30 euro a na GC 40 Euro - bilety te są do kupienia w Polsce !
wyjazd z Krakowa i Katowic - cena 99 zł/os przy czym na hasło SANKTUARIUM 10 zł zniżki czyli po zniżce tylko 89 zł/os
zamówienia pod dragonisko@o2.pl
tel 666-930-390
ps.
Wyjazd na Słowację to świetna okazja dla tych co nie mają biletów na koncerty w Polsce - na słowacji bilet na płytę kosztuje tylko 30 euro a na GC 40 Euro - bilety te są do kupienia w Polsce !
Ostatnio zmieniony czw mar 28, 2013 6:45 pm przez piter, łącznie zmieniany 6 razy.
Re: 27/06/2013 - IRON MAIDEN -Piestany Słowacja [piter]
jest już taka data ogłoszona ?
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
TERMIN POTWIERDZONY OFICJALNIE !!!!!
Ja mam pytanie jak mniej wiecej rozklad jazdy by wygladal? Jakis przedzial godzinowy odjazdow i dojazdow na miejsce?
plan jest jeszcze orientacyjny
1/ z Krakowa ok 5.00
2/ z Katowic ok 6.30
na miejscu jesteśmy ok południa
powrót bezpośrenio po koncercie
1/ z Krakowa ok 5.00
2/ z Katowic ok 6.30
na miejscu jesteśmy ok południa
powrót bezpośrenio po koncercie
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Planujecie kurs z/do W-wy?
na ten moment nie planujemy kursu z wawy ale postaramy to się jakoś zgrać z komunikacją regularną
są jeszcze miejsca na wyjazd z katowic?
Na ten moment jeszcze są - ale jak zwykle "ilość miejsc ograniczona" choć oczywiście zawsze możemy dostawić kolejny/-e/ autokar/-y/ ale na pewno nie w ostatniej chwili więc radzę z zamówieniami nie zwlekać
Na Prage tez robisz busa?
Moze biorac pod uwage Twoje aktualne miejsce zamieszkania cos z Lodzi bedzie jechalo do naszych poludniowych sasiadow?;-)
Moze biorac pod uwage Twoje aktualne miejsce zamieszkania cos z Lodzi bedzie jechalo do naszych poludniowych sasiadow?;-)
Ponieważ już w Polsce zostały tylko najgorsze miejsca to wyjazd na Słowację to świetna okazja dla tych co nie mają biletów na koncerty w Polsce.
Przejazd to tylko 99 zł/os minus 10 zł zniżki na hasło "Sanktuarium"
szczegółowe informacje tel 666-930-390 lub dragonisko@o2.pl
Przejazd to tylko 99 zł/os minus 10 zł zniżki na hasło "Sanktuarium"
szczegółowe informacje tel 666-930-390 lub dragonisko@o2.pl
Ostatnio zmieniony czw kwie 11, 2013 9:54 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
czy mi sie wydaje czy 3ci raz z rzedu ten sam post dajesz?
Budziol
Jeżeli chodzi o wyjazd do Pragi to na razie nie planujemy, ale jeszcze różnie może być.
ps.
Prosze o ewentualne uwagi na pw. bo nie wiem o jaki post Ci chodzi - na pewno zastosuję się do ewentualnych sugestii
Jeżeli chodzi o wyjazd do Pragi to na razie nie planujemy, ale jeszcze różnie może być.
ps.
Prosze o ewentualne uwagi na pw. bo nie wiem o jaki post Ci chodzi - na pewno zastosuję się do ewentualnych sugestii
Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 7:08 am przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
nie udawaj greka, kasujesz i wklejasz ten sam post 
Na pewno żadne posty nie są identyczne - ale dziękuję za zwrócenie uwagi.
ps.
a co do wyjazdu do Pragi to gdyby mozna było liczyć na zdecydowane poparcie ze strony Sanktuarium to może bysmy się zdecydowali to robić ....
więc skupiamy się na Łodzi i Słowacji - jest taniej i bliżej, a bilety na koncert na Słowacji do kupienia w kraju
ps.
a co do wyjazdu do Pragi to gdyby mozna było liczyć na zdecydowane poparcie ze strony Sanktuarium to może bysmy się zdecydowali to robić ....
więc skupiamy się na Łodzi i Słowacji - jest taniej i bliżej, a bilety na koncert na Słowacji do kupienia w kraju
Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 7:06 am przez piter, łącznie zmieniany 4 razy.
haha, co rozumiesz pod " zdecydowane poparcie ze strony Sanktuarium" ? 
Budziol - w sytuacji gdy nie można podawać nazw firm czy linków itp - rola tego forum zaczyna być znikoma. Naprawdę niewielki % zamówień oznaczonych jest hasłem "Sanktuarium"
Dlatego ograniczamy się do wyjazdu do Łodzi i na Słowacje a już z Pragą dajemy sobie spokój.
Dlatego ograniczamy się do wyjazdu do Łodzi i na Słowacje a już z Pragą dajemy sobie spokój.
Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 7:02 am przez piter, łącznie zmieniany 2 razy.
"L" nie "Ł" na końcu, nie moje jest to zarządzenie, a sam wiesz czemu jest jak jest
Jest na tym koncercie Golden Circle?
W necie znalazłem tylko zwykłe miejsca stojące za 129 zł (SZOK :O).
Może bym się i nawet wybrał
W necie znalazłem tylko zwykłe miejsca stojące za 129 zł (SZOK :O).
Może bym się i nawet wybrał
UP THE IRONS !!!
Jest, bilety VIP są pod sceną.