29/06/2013 - Sting - Oświęcim

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2868

29/06/2013 - Sting - Oświęcim

Post autor: Deleted User 2868 »

Sting gwiazdą Life Festival Oświęcim 2013!

29 czerwca (sobota)
Oświęcim, stadion MOSiR

Koncert legendarnego brytyjskiego artysty, byłego lidera formacji The Police, będzie ukoronowaniem czwartej edycji Life Festival Oświęcim. Autor takich hitów, jak „Roxanne”, „Every Breath You Take” czy „Fragile” pojawi się na scenie finałowego koncertu na stadionie MOSiR w sobotę, 29 czerwca.

Koncert na LFO2013 będzie jednym z przystanków na trasie „Back To Bass”, w ramach której Sting odwiedził nasz kraj w ub. roku. Po raz pierwszy w ramach tego tournée zagra jednak na polskim stadionie. Jest to również pierwszy przypadek, kiedy artysta przyjął zaproszenie na festiwal w Polsce. Przyczyniła się do tego w dużej mierze idea Life Festival Oświęcim, promująca tolerancję i pokojowe współistnienie ludzi różnych ras, kultur, religii i narodowości. Sting, aktywnie zaangażowany w działalność charytatywną (mocno wspiera m.in. Amnesty International – partnera festiwalu), osobiście zdecydował, że chce wystąpić na LFO.

Podczas koncertu na stadionie MOSiR Stingowi towarzyszyć będzie pięcioosobowy zespół w składzie: Dominic Miller (gitara), Vinnie Colaiuta (perkusja), David Sancious (instrumenty klawiszowe), Peter Tickell (skrzypce) oraz Jo Lawry (wokal). W repertuarze znajdą się utwory z całej kariery artysty, łącznie z tymi z czasów jego działalności w zespole The Police.

Bilety na finałowy koncert Life Festival Oświęcim z udziałem Stinga trafią do otwartej sprzedaży w czwartek, 24 stycznia. Na razie są dostępne dla fanów zrzeszonych w oficjalnych fanklubach artysty na całym świecie.

- 169 zł - Płyta
- 269 zł - Trybuny
- 299 zł - Red Zone
- 749 zł - Trybuna VIP

Wkrótce więcej informacji na temat finałowego koncertu LFO2013 oraz innych wydarzeń festiwalowych.
Ostatnio zmieniony czw sty 24, 2013 10:55 am przez Deleted User 2868, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: 29/06/2013 - Sting - Oświęcim

Post autor: Kuki91 »

No i kurde trzeba być :(
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

no i jadę :)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

mogliby ceny podać...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

K***a wszystko w tym maju i czerwcu jak będę miał sesję, cały marzec i kwiecień się człowiek nudzi to nic nie ma :razz:

Spróbuję w końcu wpaść na Stinga ale jak już mówiłem, raz że sesja, dwa że blisko Metalfest, Opener, Sigur Ros, Kaftwerk, ciekawe ile z tego uda mi się ogarnąć :F
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Shedao Shai pisze:K***a wszystko w tym maju i czerwcu jak będę miał sesję, cały marzec i kwiecień się człowiek nudzi to nic nie ma :razz:
+miliard

W końcu chciałbym go zobaczyć, ale też nie wiem czy dam radę, ciekawe jakie ceny będą. Przynajmniej mam blisko.
DZIADEK LEON
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DZIADEK LEON »

Sting na Unii, przepraszam na stadionie MOSiRu ;-) koniec świata
jedno jest pewne - nie grał jeszcze w takim miejscu :mryellow:
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior