04/11/2013 - Deep Purple - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

04/11/2013 - Deep Purple - Katowice
Koncert potwierdzony we wkładce do nowego albumu "No What?!" - pewnie niedługo pojawi się info na stronie Metalmind.

Re: 04/11/2013 - Deep Purple - Katowice
Gdyby nie fakt, że to poniedziałek, to chętnie bym się wybrał...
Night Mistress Fan Club Łódź
jak dla mnie cena będzie decydująca. Jeśli dowalą bilety jak na Wrocław (180 zł), to bye bye... dojazd super- Polskim Busem za 15 zł w obie strony 
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie ma co się ekscytować. Tego koncertu nie będzie. Info prosto od źródła.
zależy od ceny, jak nie będzie drogo to zdecyduje się ich zobaczyć po raz piąty
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Niczego nie zobaczysz, bo Deep Purple NIE ZAGRA w Spodku.
-
Deleted User 2259
A to dlaczego? co jest grane jedni tak,inni,że nie>?
też coś mi tu nie praży- zobaczcie tour na ten rok http://en.wikipedia.org/wiki/Now_What%3 ... _Purple%29 10 grają w Mińsku a 12 w Kijowie.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie wiem o co chodzi. Ale wiem od Metal Mindu, że tego koncertu nie będzie.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

A 30 lipca grają we Wrocławiu. Więc w listopadzie grać w Polsce nie będą.Soloist pisze:też coś mi tu nie praży- zobaczcie tour na ten rok http://en.wikipedia.org/wiki/Now_What%3 ... _Purple%29 10 grają w Mińsku a 12 w Kijowie.
Akurat to że w lipcu są w Polsce nie ma żadnego znaczenia. Ale skoro MetalMind tak mówi, to widać tak jest.GrzegorzCantara pisze:A 30 lipca grają we Wrocławiu. Więc w listopadzie grać w Polsce nie będą.Soloist pisze:też coś mi tu nie praży- zobaczcie tour na ten rok http://en.wikipedia.org/wiki/Now_What%3 ... _Purple%29 10 grają w Mińsku a 12 w Kijowie.
-
Deleted User 4876
hm a tylko MetalMind ma wyłączność na DEEP Purple albo Spodek ??
równie dobrze organizatorem moze być Agencja Artystyczna Daga ( Tarja) lub ktokolwiek inny 
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Aby już zakończyć tą jałową dyskusję - oto świeże oświadczenie prasowe od MMP:
"W miniony piątek swoją wyczekiwaną premierę miał nowy, studyjny album grupy Deep Purple zatytułowany "Now what?!". To jedna z najbardziej wyczekiwanych płyt tego roku. Legenda rocka powróciła po 8 latach milczenia w wielkim stylu. Materiał z nowego krążka już niebawem będziemy mogli usłyszeć na żywo, w trakcie jedynego show tej grupy w Polsce. Deep Purple pojawi się 30 lipca we wrocławskiej Hali Ludowej! Do nowego albumu dołączona została ulotka, zawierająca dane o trasie koncertowej zespołu. Wkładka zawiera błędną informację o dodatkowym, listopadowym koncercie w Polsce, który nie dojdzie do skutku. Metal Mind Productions zaprasza jednak na czerwcowy koncert, na który dostępne są jeszcze bilety".
Więc jeśli podaje się informację, że koncertu w listopadzie nie będzie, to znaczy, że nie będzie.
"W miniony piątek swoją wyczekiwaną premierę miał nowy, studyjny album grupy Deep Purple zatytułowany "Now what?!". To jedna z najbardziej wyczekiwanych płyt tego roku. Legenda rocka powróciła po 8 latach milczenia w wielkim stylu. Materiał z nowego krążka już niebawem będziemy mogli usłyszeć na żywo, w trakcie jedynego show tej grupy w Polsce. Deep Purple pojawi się 30 lipca we wrocławskiej Hali Ludowej! Do nowego albumu dołączona została ulotka, zawierająca dane o trasie koncertowej zespołu. Wkładka zawiera błędną informację o dodatkowym, listopadowym koncercie w Polsce, który nie dojdzie do skutku. Metal Mind Productions zaprasza jednak na czerwcowy koncert, na który dostępne są jeszcze bilety".
Więc jeśli podaje się informację, że koncertu w listopadzie nie będzie, to znaczy, że nie będzie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Szkoda, że rezygnują z tego koncertu - Spodek na DP zawsze był pełny... Prawdopodobnie bilety na lipcowy gig we Wrocławiu średnio się sprzedają (co mnie dziwi chociaż z drugiej strony to już 3-ci ich występ w tym mieście w ciągu 5 lat) i dlatego MMP wycofali się z organizacji drugiego koncertu...
Purple są w Polszy co roku, więc trudno się dziwić.