Plakaty Maiden England
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Plakaty Maiden England
Witam
Zostało mi kilkanaście promocyjnych plakatów. W załączniku zdjęcie. Jak ktoś chętny to proszę pisać. Mogę wysłać, możliwy odbiór osobisty z Łodzi. Cena 10 zeta.
Zostało mi kilkanaście promocyjnych plakatów. W załączniku zdjęcie. Jak ktoś chętny to proszę pisać. Mogę wysłać, możliwy odbiór osobisty z Łodzi. Cena 10 zeta.
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 7:20 pm przez Trasher, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Plakaty Maiden England
Nie widzę załącznika, ale jeśli to plakat promocyjny z koncertu w Atlas Arenie to jestem zainteresowany...
Night Mistress Fan Club Łódź
Również jestem. Napisałem już wiadomość 
-
bobstein91
- -#Prowler

Ja również jestem chętny.
jak mi się uda to wrzucę to zdjęcie plakatu. Jak nie to mogę każdemu wysłać załącznik na meila.
i ja bym przygarnął
To udostępnij przez photobucket czy imageshack, i wszyscy będziemy mieli wgląd 
-
JudasProphet
- -#Wrathchild

Witam
Koszt przesyłki to 12 zeta. Na to składa się tuba w której to przesyłam i wysyłka. Razem 22 PLN. nr konta to
46 1140 2004 0000 3102 6850 8290
Jacek Tomaszewski
w tytule dane do wysyłki plakatu.
Jak coś to pisać na priv
Podając nr tel w przelewie lub mailem otrzymacie powiadomienie o wysyłce.
Koszt przesyłki to 12 zeta. Na to składa się tuba w której to przesyłam i wysyłka. Razem 22 PLN. nr konta to
46 1140 2004 0000 3102 6850 8290
Jacek Tomaszewski
w tytule dane do wysyłki plakatu.
Jak coś to pisać na priv
Podając nr tel w przelewie lub mailem otrzymacie powiadomienie o wysyłce.
Ostatnio zmieniony pt lip 19, 2013 2:03 pm przez Trasher, łącznie zmieniany 2 razy.
-
IvanRocks007
- -#Wrathchild

Ja chętnie kupię jeden. Proponuję żebyś policzył ile masz tych plakatów, ilu masz chętnych i zarzucił listę użytkowników forum którym je sprzedajesz. Chodzi o to, żeby wykluczyć sytuację, że ktoś przelewa kasę, a plakatów już nie masz;)
Znajdzie się jeden dla mnie?
Znajdzie się jeden dla mnie?
Plakatów raczej nie braknie. Jeśli się trafi taka sytuacja to poinformuje. Chciałem jako fan Maiden udostępnić plakaty osobom z tego forum, bo sam kolekcjonuje plakaty z imprez na których byłem. Dlatego korzystajcie póki nie trafi to na allegro.
PS. mam konto w mbank i informuje , że księgowanie kasy jest tam zawsze z opóźnieniem, chyba że ktoś również robi przelew z tego banku. Piszę o tym by nie było ciśnień, że ktoś kasę wysłał a plakat nie został wysłany.
Na tą chwilę zaksięgowały się 3 wpłaty, reszta pewnie w poniedziałek.
PS II.
Poszukuje bootlegów Megadeth,Slayera i Metallicy. Chętnie się powymieniam.
PS III.
Jeśli ktoś nagrywał koncert w Arenie to potrzebuje Phantom the Opera, Run to the hills, oraz bisy. Nagrałem prawie cały koncert i chętnie się tym podziele, ale muszę skompletować o te nagrania.......
PS. mam konto w mbank i informuje , że księgowanie kasy jest tam zawsze z opóźnieniem, chyba że ktoś również robi przelew z tego banku. Piszę o tym by nie było ciśnień, że ktoś kasę wysłał a plakat nie został wysłany.
Na tą chwilę zaksięgowały się 3 wpłaty, reszta pewnie w poniedziałek.
PS II.
Poszukuje bootlegów Megadeth,Slayera i Metallicy. Chętnie się powymieniam.
PS III.
Jeśli ktoś nagrywał koncert w Arenie to potrzebuje Phantom the Opera, Run to the hills, oraz bisy. Nagrałem prawie cały koncert i chętnie się tym podziele, ale muszę skompletować o te nagrania.......
Jaka jest wielkość tego plakatu?
-
IvanRocks007
- -#Wrathchild

Pewnie 92 na 60coś, na standardową antyramę. Thrasher, przeleję Ci pieniądze lada dzień, w tej chwili nie mam warunków by to zrobić, więc proszę o zaklepanie sztuki dla mnie. Wezmę na bank. Sam zbieram plakaty z imprez.
Plakat jest w formacie B1 czyli 98X68.
Faaajny jest
u mnie już wisi. Jeszcze raz dzięki Trasher 
Night Mistress Fan Club Łódź
Biorę.
Dzis zrobilem pierwsze wysylki i tak plakaty poszly do następujących miast:
Kraków
Bydgoszcz
Warszawa
Tarnowiec
Zawiercie
Pilawa
Imielin
Ps. Nie pytajcie prosze czy mam plakaty na skrzynke. Jak braknie to napewno napisze o tym.
Kraków
Bydgoszcz
Warszawa
Tarnowiec
Zawiercie
Pilawa
Imielin
Ps. Nie pytajcie prosze czy mam plakaty na skrzynke. Jak braknie to napewno napisze o tym.
Trasher, Jak można to rezerwuje. Pieniądze wpłacił bym pod koniec tego tygodnia gdyż wcześniej nie dam rady.
UP THE IRONS!!!
Doszedł. Dzięki Trasher!!!
Prośba do Wszystkich, Potwierdzajcie że paczka do was dotarła w nienaruszonym stanie i że wszystko jest ok.