moje aukcje - polecam!!

Rarytasy, rzadkie wydawnictwa, bootlegi - wszystko dla kolekcjonerów Iron Maiden!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: moje aukcje - polecam!!

Post autor: krusejder »

tyle, ze ceny dość żydowskie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

"żydowskie"? to ile byś dał? Po 5 dych? Chyba lekka przesada.... nie chcesz, nie zmuszam przecież, ale ceny są wg mnie na normalnym poziomie....
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Płyta za 100, to cena w miarę OK, ale te programy to kupowaliśmy po jakieś 35 zeta, jeśli się nie mylę ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 4783

to Cię poinformuję, że cenowo nie szaleję, to normalne ceny za program, do tego weź pod uwagę, że są to rzeczy praktycznie unikatowe na tą chwilę. Nie widziałem ani "No more lies" ani tego programu po niższych cenach niż te, za jakie chcę je sprzedać.
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

no widze stary że znów próbujesz to wystawić,tylko ceny masz z kosmosu,więc raczej lipa :) ale powodzenia życzę
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Na klikniecie przez kogoś kup teraz bym nie liczył, ale wywoławcze są w miarę ok. No more lies nigdy nie było tanie, a tego tourbooka też ciężko było dostać(wersję książeczkową bo rozkładaną w plakat można było kupić nawet za 15 zł).
Deleted User 4783

sprzedane. Tourbook poszedł do znajomego za 130 zł, No more lies za 150 zł
ODPOWIEDZ