Nominacje - Najsympatyczniejszy admin/mod
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nominacje - Najsympatyczniejszy admin/mod
Każdy może nominować jedną osobę do końca dnia 19.10.2013. Proszę zaczynać posty od nicku nominowanego użytkownika żebym mógł to potem sprawnie policzyć. Dyskusja i uzasadnienie wyboru zalecane 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Re: Nominacje - Najsympatyczniejszy admin/mod
Budziol - bardzo sympatyczny, chętny do pomocy i zaangażowany w pracę na forum, wydaje mi się, że polubiłbym go również w realu. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Budziol - załatwiałem z nim wiele spraw na pw, zawsze szybko i chętnie pomagał. Dzięki 
Budziol - konkretny user, wszystko można z nim załatwić
Deleted User 804 - czemu??
bo tak 
-
Deleted User 804
W tym temacie nominacje są niepotrzebne
Do głosowania wystarczy wystawić wszystkich adminów i modów 
Ja tu nie jestem sympatyczny 
Goń sięVeeKing pisze:Deleted User 804 - czemu??bo tak
![]()
Pytanie tylko którzy z adminów/modów są aktywni?Deleted User 804 pisze:W tym temacie nominacje są niepotrzebneDo głosowania wystarczy wystawić wszystkich adminów i modów
-
Deleted User 804
Wszyscy mają uprawnienia by wyczyścić to forum do zera i należy im się podziw ze jeszcze tego nie zrobili
Do glosowania można dać wszystkich z "osoby odpowiedzialne za forum" a wygra po prostu ten najbardziej lubiany który za pewne jeszcze się udziela
Docencie to;-)Deleted User 804 pisze:Wszyscy mają uprawnienia by wyczyścić to forum do zera i należy im się podziw ze jeszcze tego nie zrobili![]()
i za to masz nominacjeDeleted User 804 pisze:Goń się Ja tu nie jestem sympatyczny
Deleted User 804, nie podoba mi się ta koncepcja. Temat jak każdy inny dlatego nominacje również są konieczne, przy okazji ankieta będzie bardziej czytelna. Jako że mamy edycję dot. roku bieżącego to darujcie sobie nominacje dla ludzi którzy się tutaj wogóle nie udzielają. Dlatego nominacja dla iEvE nie będzie uznana. Nie wiem jak to jest poukładane, może i formalnie jest to Admin (nie mnie to oceniać dlaczego) ale ostatni jej post jest z kwietnia a wcześniej nie pisała nic od 2010 roku. To samo jest z Brandem.
Póki co nominowani są tylko Budziol i Deleted User 804. Został jeszcze tydzień do końca nominacji, jak ktoś ma ochotę to może nominować Piwo lub Yankesa.
Póki co nominowani są tylko Budziol i Deleted User 804. Został jeszcze tydzień do końca nominacji, jak ktoś ma ochotę to może nominować Piwo lub Yankesa.
-
Deleted User 804
Każdy z modów/adminów coś tam pisał w tym roku a zważywszy na to ze jest nas aż 7 to z automatu można nominować wszystkich, a jeśli użytkownicy będą uważali że nie zasługuje na wygraną bo za mało się udziela to najwyżej na nich nie zagłosują 
Niet! Co Ty taki uparciuch jesteś?
Mamy 4tys użytkowników, jeżeli któryś z tej siódemki nie dostanie choć jednej nominacji to dlaczego go wrzucać do ankiety? Są proste zasady, które dotyczą całej zabawy. Sam w temacie Miss zaprotestowałeś w sprawie nominacji dla nevlanthiriel, nie widzę między nią a innymi żadnej różnicy.
-
Deleted User 804
Jest różnica: ostatni post z roku za który są sanktuarianki 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1mimski pisze:Budziol - bardzo sympatyczny, chętny do pomocy i zaangażowany w pracę na forum, wydaje mi się, że polubiłbym go również w realu.