24/06/2014 Iron Maiden- Poznań [Koldecure]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
24/06/2014 Iron Maiden- Poznań [Koldecure]
Koldecure będzie organizowało przejazdy na poznański koncert Iron Maiden 24 czerwca 2014 roku.
Wyjazdy:
Warszawa - Sala Kongresowa godz. 9.00 - koszt 95 zł
Łódź - dworzec Łódź Kaliska (od Alei Unii) godz. 11.00 - koszt 80 zł
Katowice - Spodek godz. 8.00 - koszt 105 zł
Gdańsk - Dworzec Główny PKP (przy poczcie) godz. 8.00 - koszt 95 zł
Bydgoszcz - miejsce wyjazdu podamy wkrótce godz. 12.00 - koszt 65 zł
Toruń - miejsce wyjazdu podamy wkrótce godz. 11.30 - koszt 70 zł
Bielsko Biała - Dworzec Główny PKP (ulica Warszawska, przy kładce) godz. 7.00 - koszt 120 zł
Kraków - Plac Matejki godz. 7.00 - koszt 120 zł
Wyjazdy realizujemy już przy 15 osobach informacje i zapisy na www.jadenakoncert.pl i 602-214-751, lub koldecure@gmail.com
Zapraszamy
Wyjazdy:
Warszawa - Sala Kongresowa godz. 9.00 - koszt 95 zł
Katowice - Spodek godz. 8.00 - koszt 105 zł
Gdańsk - Dworzec Główny PKP (przy poczcie) godz. 8.00 - koszt 95 zł
Bydgoszcz - miejsce wyjazdu podamy wkrótce godz. 12.00 - koszt 65 zł
Toruń - miejsce wyjazdu podamy wkrótce godz. 11.30 - koszt 70 zł
Bielsko Biała - Dworzec Główny PKP (ulica Warszawska, przy kładce) godz. 7.00 - koszt 120 zł
Kraków - Plac Matejki godz. 7.00 - koszt 120 zł
Wyjazdy realizujemy już przy 15 osobach informacje i zapisy na www.jadenakoncert.pl i 602-214-751, lub koldecure@gmail.com
Zapraszamy
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2014 2:54 am przez Budziol, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: 24/06/2014 Iron Maiden- Poznań [Koldecure]
Rzadko jeżdżę pociągiem, więc pytam. Koleją, jadąc ulgowym będą o ile mniejsze koszta?
Rzadko jeżdżę pociągiem, więc pytam. Koleją, jadąc ulgowym będą o ile mniejsze koszta?
Pociągiem zapłacisz połowę mniej w dwie strony 
Chyba ze zniżką studencką i to chyba i tak więcej niż połowę tego - normalnie pociąg kosztuje więcej niż ta oferta. No i jeszcze ten pociąg musi być a to jest największy problem po koncercie...zygixxx pisze:Pociągiem zapłacisz połowę mniej w dwie strony
Więcej nie napiszę bo nie chcę przecież chwalić oferty konkurencji....
Aż sprawdziłem koledze, za studencki zapłaci 21 zł bez dwóch groszy 
Ale wiadomo, co kto lubi, koczowanie na dworcach, godziny czekania, smród, kiła, mogiła
Ja już jestem stary i cenię sobie w miarę wygodną podróż, nawet za kilka złociszy więcej.
Ale wiadomo, co kto lubi, koczowanie na dworcach, godziny czekania, smród, kiła, mogiła
Ja już jestem stary i cenię sobie w miarę wygodną podróż, nawet za kilka złociszy więcej.
Czyli za normalny jest ponad 40 zł czyli w obie strony ponad 80
Normalny 33 zł wychodzi, studencka/uczniowska zniżka to 37%
studencki ma zniżke 50% a szkolny 37% - pytanie jeszcze jaki pociąg czy TLK czy Regio ?
Cały na TLK z Łodzi do poznania to kosztuje conajmniej 52 zł w jedną stronę
Cały na TLK z Łodzi do poznania to kosztuje conajmniej 52 zł w jedną stronę
Regio 7:15 z Łodzi - 33,30
Można sprawdzać na e-podroznik.pl, od lat z tej strony korzystam, można do kasy iść z odliczoną kwotą
Co do zniżek to możliwe, nie wiem ile teraz wynoszą, ale faktycznie, na stronie wybierając studencką, wyszło 16,32 złotego
Można sprawdzać na e-podroznik.pl, od lat z tej strony korzystam, można do kasy iść z odliczoną kwotą
Co do zniżek to możliwe, nie wiem ile teraz wynoszą, ale faktycznie, na stronie wybierając studencką, wyszło 16,32 złotego
Tak tylko powrotny z Poznania do Łodzi Regio masz dopiero o 9.00 rano a o 5.35 TLK - do tego Regio to zapewne taki tramwaj zwany "Meksykiem" lub "kiblem" swoją drogą tylko 5 bezpośrenich połączeń PKP na dobe miedzy Łodzią a Poznaniem to troche mało
Dlatego jak napisałem, do Poznania jadę wcześniej do znajomych i pewnie po koncercie zostanę tam jeszcze chwilę, a do Czech i na Węgry z Tobą, żeby dupsko wygodnie zwieźć 
A kto, jak, kiedy, po co i za ile będzie jechał, to już mnie nie interesuje, chciałem tylko pomóc koledze wyżej z odpowiedzią
A kto, jak, kiedy, po co i za ile będzie jechał, to już mnie nie interesuje, chciałem tylko pomóc koledze wyżej z odpowiedzią
Plbus (z którym walczę bo kasę mi zabrali a biletów brak) miałbym powrót 23,35 po koncercie. Choć dworzec niedaleko to chyba za duże ryzyko
Ciężko raczej się wyrobić na 23.35 - zresztą zależy z którego dworca ten odjazd - bo jedne PB jadą z Górczyna ale inne z Głównego, a kalendarz na PB masz do 23 czerwc wiec to się też może zmienić do tego czasu
Nie wiem o której zaczną grac ale że to jest stadion a nie hala to może być ciut później bo długo jest jasno
Koncert chyba nie skonczy sie przed 23 ?
Na samo wyjście ze stadionu to trzeba sobie zarezerwować ze 30 minut.. itd
Nie wiem o której zaczną grac ale że to jest stadion a nie hala to może być ciut później bo długo jest jasno
Koncert chyba nie skonczy sie przed 23 ?
Na samo wyjście ze stadionu to trzeba sobie zarezerwować ze 30 minut.. itd
dlatego chyba ta opcja odpada szkoda nerwów potem 
No właśnie też się zastanawiam nad transportem z Łodzi. PKP raczej odpada z uwagi na brak powrotnego. Choć znając tę ultranowoczesną korporację będą jeszcze ze dwie zmiany rozkładu jazdy do 24 czerwca, więc wszystko jest możliwe;) Polski Bus ryzykowny tak jak wspomniałeś Budziol.
Jak na ten moment najlepszy wydaje się właśnie transport zorganizowany.
Jak na ten moment najlepszy wydaje się właśnie transport zorganizowany.
-
Deleted User 4783
ja myślę, że najlepszą opcją będzie przyjazd do Poznania w dzień koncertu, a wyjazd dzień po, tylko nie wiem jak z noclegiem będzie... zależy jeszcze wszystko od ceny biletu na sam koncert, ale to chyba najbezpieczniejsze rozwiązanie.
Właśni i bardzo poważnie rozważam ofertę COLDECURE.barsiarz pisze:transport zorganizowany
-
Deleted User 5800
Macie może jakieś doświadczenia związane z tym organizatorem? Bo chciałbym jechać z Warszawy i nie wiem czy to dobry transport.
to mój znajomy i mogę w 100% Ci go polecić.
I też z nim chyba z Łodzi będę jechać
I też z nim chyba z Łodzi będę jechać
Bartek, jak będę jechał to tylko z nimi...