EDIT: Nominacje zakończone i ankieta dodana. Na kandydatów głosujemy do końca końca miesiąca.
Najciekawszy dyskutant
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Najciekawszy dyskutant
Każdy może nominować jedną osobę do końca dnia 31.01.2015. Proszę zaczynać posty od nicku nominowanego użytkownika. Dyskusja i uzasadnienie wyboru zalecane 
EDIT: Nominacje zakończone i ankieta dodana. Na kandydatów głosujemy do końca końca miesiąca.
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2015 9:06 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Najciekawszy dyskutant
Liki - aczkolwiek głównie to przez sentyment.
W 2014 roku nie prowadziłem żadnej żarliwej dyskusji, ani też nie byłem zbyt zaangażowanym obserwatorem. Ale Liki wrócił na forum, a swego czasu sporo dyskutowaliśmy tutaj na różne tematy, więc głos na Likiego.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dejavu - po prostu jest fajnym dyskutantem, a poza tym zawsze miło natknąć się na Jego awatar, nawet gdy akurat nie dyskutujemy. 
LukaSieka - wyjaśnienie chyba nie jest potrzebne, wystarczy poczytać parę postów np. w temacie "Metallica" 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Krusejder. Za konsekwencję w reprezentowanych poglądach i kulturę dyskusji.
Krusejder
The Burczax, czasem włącza się w dyskusje polityczne i muzyczne i z tego co widziałem są to sensowne i logiczne wypowiedzi.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Krusejder - lubię jego wypowiedzi.
Dziękuję za nominację, jestem nią mile zaskoczony
Sam zagłosowałem na Lukę
Sam zagłosowałem na Lukę
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
The Burczax
- -#Moonchild

Dzięki za nominację.
Głos dla dyskutanta z najbardziej trzeźwym spojrzeniem.
Głos dla dyskutanta z najbardziej trzeźwym spojrzeniem.