Wybieram się na te trzy koncerty, mam wolne miejsca w aucie.
Ktoś chętny?
Trasa:
- Stalowa Wola --> Kielce --> Wrocław (przez Katowice A4) --> Poznań --> Kielce --> Kraków --> Stalowa Wola
Koszt niewygórowany, auto w gazie. Dla wygody najchętniej między miastami po dwie osoby (jedziemy we dwóch/trzech max)
Jak ktoś chętny niech pisze wiadomość na forum lub na e-mail zygixxx(at)gmail.com
Blaze Bayley - Wrocław/Poznań/Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley - Wrocław/Poznań/Kraków
Mam dylemata.
Wrocek czy Poznań. Do obu mam +- 100km i chyba jak zwykle autem skoczę bo na 7 do roboty, więc lepiej by było Poznań, bo tylko piątek by się przepękało, ale we Wrocku jakoś ogólnie lepiej zawsze. Albo oleję pracę, o ile da to wezmę wolne na drugi dzień i skoczę polskim busem by móc wychylić kilka piw
Wrocek czy Poznań. Do obu mam +- 100km i chyba jak zwykle autem skoczę bo na 7 do roboty, więc lepiej by było Poznań, bo tylko piątek by się przepękało, ale we Wrocku jakoś ogólnie lepiej zawsze. Albo oleję pracę, o ile da to wezmę wolne na drugi dzień i skoczę polskim busem by móc wychylić kilka piw
Dawaj do Poznania 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W przyszłym tygodniu wszystko się rozstrzygnie, ale pewnie jednak tradycyjnie Wrocek 
u mnie się też rozstrzygnęło - Olsztyn... to będzie mój najdalszy krajowy koncert od domu 
www.MetalSide.pl
Kurde, ja dopiero teraz ogarnąłem, że w złym temacie napisałem 
Sorry Zygi, bo pewnie myślałeś, że ktoś się na Twoją trasę wbije, a tu jakiś cwel wylewa żale bo sam jedzie i nie wie gdzie.
Sorry Zygi, bo pewnie myślałeś, że ktoś się na Twoją trasę wbije, a tu jakiś cwel wylewa żale bo sam jedzie i nie wie gdzie.
A tam... im mniej osób tym samochód mniej paliwa spali
nie będę narzekał haha