Red Hot Chili Peppers 25.07.2017 r., Kraków, Stadion Cracovii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5147
Red Hot Chili Peppers 25.07.2017 r., Kraków, Stadion Cracovii
Live Nation z dumą prezentuje:
RED HOT CHILI PEPPERS wracają do Polski!
25 lipca 2017 r., Kraków, Stadion Cracovii
Bilety w cenach od 179 zł wejdą do sprzedaży 2 listopada o godzinie 10:00 i będą dostępne wyłącznie na stronach www.LiveNation.pl
Red Hot Chili Peppers zapowiadają swój wielki powrót do Polski!
25.07.2017 na Stadionie Cracovii wystąpią w ramach światowej trasy koncertowej promującej nowy, jedenasty album studyjny The Getaway.
Podczas koncertu nie zabraknie również największych hitów z ponad 30-letniej działalności rockowo-funkowej grupy.
Bilety w cenach od 179 zł wejdą do sprzedaży 2 listopada o godzinie 10:00 i będą dostępne wyłącznie na stronach www.LiveNation.pl
Najnowszy album The Getaway został wydany przez Warner Bros. w dniu 17 czerwca br. Producentami albumu jest Danger Mouse i Nigel Godrich. To jest jedenasty, studyjny album „Papryczek”. Pierwszy singiel z tego krążka zatytułowany Dark Necessities jest dostępny w internecie od maja 2016 r.
Pochwałom dla The Getaway nie ma końca:
Najlepsze utwory jakie kiedykolwiek nagrali… Najwyższa półka nowoczesnego rocka. - Rolling Stone
„The Getaway” udowadnia, że wiekowi rockmani nie tylko świetnie czują się na scenie od ponad 30 lat, ale również są w stanie zwycięsko modernizować swoje utwory. - USA Today
Album dopracowany w najmniejszym szczególe - niczym rękodzieło w rękach czeladnika poezji - co dowodzi, że Red Hot Chili Peppers wciąż mają w sobie ogień i zapał do tworzenia. - All Music
Najlepszy album jaki do tej pory wydali. - People
To jest wyśmienity album… Zbiór najlepszych utworów, jakie powstały w tej dekadzie. – Vulture
Red Hot Chili Peppers to jeden z najbardziej spektakularnych i odnoszących sukces zespołów w historii rocka. Wokalista Anthony Kiedis, basista Flea, perkusista Chad Smith i gitarzysta Josh Klinghoffer sprzedali ponad 60 mln. płyt, w tym ponad pięć multi-platynowych albumów. Zdobyli wspólnie sześć statuetek Grammy za m.in.:
"Najlepszy Album Rock" dla Stadium Arcadium, "Najlepsze Wokalne Wykonanie Rock przez Duet lub Grupę” dla Dani California, "Najlepsza Piosenka Rock" dla Scar Tissue oraz "Najlepsze Wykonanie Hard Rock” dla Give It Away. W kwietniu 2012 r. zespół został wprowadzony do elitarnego Rock and Roll Hall of Fame.
RED HOT CHILI PEPPERS
25.07.2017 Stadion Cracovii
Kraków
Bilety w cenie od 179 zł wejdą do sprzedaży 2 listopada o godzinie 10:00 i będą dostępne wyłącznie na LiveNation.pl
RED HOT CHILI PEPPERS wracają do Polski!
25 lipca 2017 r., Kraków, Stadion Cracovii
Red Hot Chili Peppers zapowiadają swój wielki powrót do Polski!
25.07.2017 na Stadionie Cracovii wystąpią w ramach światowej trasy koncertowej promującej nowy, jedenasty album studyjny The Getaway.
Podczas koncertu nie zabraknie również największych hitów z ponad 30-letniej działalności rockowo-funkowej grupy.
Najnowszy album The Getaway został wydany przez Warner Bros. w dniu 17 czerwca br. Producentami albumu jest Danger Mouse i Nigel Godrich. To jest jedenasty, studyjny album „Papryczek”. Pierwszy singiel z tego krążka zatytułowany Dark Necessities jest dostępny w internecie od maja 2016 r.
Pochwałom dla The Getaway nie ma końca:
Najlepsze utwory jakie kiedykolwiek nagrali… Najwyższa półka nowoczesnego rocka. - Rolling Stone
„The Getaway” udowadnia, że wiekowi rockmani nie tylko świetnie czują się na scenie od ponad 30 lat, ale również są w stanie zwycięsko modernizować swoje utwory. - USA Today
Album dopracowany w najmniejszym szczególe - niczym rękodzieło w rękach czeladnika poezji - co dowodzi, że Red Hot Chili Peppers wciąż mają w sobie ogień i zapał do tworzenia. - All Music
Najlepszy album jaki do tej pory wydali. - People
To jest wyśmienity album… Zbiór najlepszych utworów, jakie powstały w tej dekadzie. – Vulture
Red Hot Chili Peppers to jeden z najbardziej spektakularnych i odnoszących sukces zespołów w historii rocka. Wokalista Anthony Kiedis, basista Flea, perkusista Chad Smith i gitarzysta Josh Klinghoffer sprzedali ponad 60 mln. płyt, w tym ponad pięć multi-platynowych albumów. Zdobyli wspólnie sześć statuetek Grammy za m.in.:
"Najlepszy Album Rock" dla Stadium Arcadium, "Najlepsze Wokalne Wykonanie Rock przez Duet lub Grupę” dla Dani California, "Najlepsza Piosenka Rock" dla Scar Tissue oraz "Najlepsze Wykonanie Hard Rock” dla Give It Away. W kwietniu 2012 r. zespół został wprowadzony do elitarnego Rock and Roll Hall of Fame.
RED HOT CHILI PEPPERS
25.07.2017 Stadion Cracovii
Kraków
Bilety w cenie od 179 zł wejdą do sprzedaży 2 listopada o godzinie 10:00 i będą dostępne wyłącznie na LiveNation.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: Red Hot Chili Peppers 25.07.2017 r., Kraków, Stadion Cracovii
Widziałem ich na Open'erze i starczy, szału nie robią.
Znowu Evil Nation, znowu exlusive dla własnej stronki... Powstało nam w Polsce złe imperium koncertów
Znowu Evil Nation, znowu exlusive dla własnej stronki... Powstało nam w Polsce złe imperium koncertów
- Saimon1995
- -#Moderator

Będę. Odpuściłem specjalnie koncert na Opku, czekałem na występ solo. Liczyłem jednak, że zrobią halę w Krakowie, a tu stadion. Na Cracovii mnie jeszcze nie było. 
-
Deleted User 4876
ponoć ma być zniżka na bilety dla tych co przyjdą w szalikach Wisły 
Dawno tego nie pisalem, ale napiszę teraz. Ceny biletów to jakaś kpina! 400 zł za GC?! Żart po prostu. W 2012 jak grali to chyba GC kosztowało coś około 300, a to był festiwal przypominam.
Ponadto uważam, że ten zespoł nie jest wart tych pieniędzy. 2 razy widziałem ich na żywo i 2 razy było słabo.
Żenada, k*rwa... Ale wyrzucę te 4 stówy, bo mam jednak jakiś licealny sentyment dla tego bandu i będę liczyć, że zagrają jakieś stare numery z BSSM czy MM, których wcześniej nie miałem okazji usłyszeć na żywo.
Ponadto uważam, że ten zespoł nie jest wart tych pieniędzy. 2 razy widziałem ich na żywo i 2 razy było słabo.
Żenada, k*rwa... Ale wyrzucę te 4 stówy, bo mam jednak jakiś licealny sentyment dla tego bandu i będę liczyć, że zagrają jakieś stare numery z BSSM czy MM, których wcześniej nie miałem okazji usłyszeć na żywo.
https://www.last.fm/user/kamooo
Ustalając te ceny to ktoś się z ch*jem na głowy zamienił. Wezmę trybunę za 180, więcej nie są warci.
Pod warunkiem, że zdąrzysz kupić
Na Impact dali aż po 5 rzędów najtańszej trybuny (u samej góry) z jednej i drugiej strony...
- Saimon1995
- -#Moderator

Dokładnie 308. A był jeszcze Kasabian i PiL. Nie da się ukryć - LN robi się coraz bardziej pazerne, ceny biletów są chore, tak samo jak to, że u nich jest wyłącznie sprzedaż. Człowiek nie może sobie kupić normalnie w Empiku czy Media Markcie i przy okazji oszczędzić sobie na wysyłce czy - o zgrozo! - na wydrukowaniu sobie osobiście biletów (do teraz nie mogę tego zrozumieć, jak można chcieć jeszcze 5 zł za to, że zużyję sobie własny tusz).kam pisze:Dawno tego nie pisalem, ale napiszę teraz. Ceny biletów to jakaś kpina! 400 zł za GC?! Żart po prostu. W 2012 jak grali to chyba GC kosztowało coś około 300, a to był festiwal przypominam.
GC za taką cenę odpada. Wezmę chyba trybuny.
-
on_the_run
- -#Trooper

Dziwi lokalizacja. Dawno chyba nie było dużego wydarzenia na stadionie starego typu. Przecież wszyscy teraz chcą robić koncerty na nowych arenach, które były budowane na Euro 2012.
Ile tam wejdzie 25 - 28K?
Na całośc trybun wchodzi z 15 tys. Część za sceną będzie wyłączona, więc trzeba liczyć z 12 tys trybun + 10-15 tys na płytę.
Na Impact w 2012 było podobno około 30 tys osób. RHCP to już nie jest zespół wielkostadionowy moim zdaniem. Dziś Narodowego czy Chorzowa by nie wypełnili. Tym bardziej rok po ostatnim koncercie w PL.
Cracovia czy Legia to w sam raz, aczkolwiek oczywiście lepiej byłoby gdyby grali na hali.
Na Impact w 2012 było podobno około 30 tys osób. RHCP to już nie jest zespół wielkostadionowy moim zdaniem. Dziś Narodowego czy Chorzowa by nie wypełnili. Tym bardziej rok po ostatnim koncercie w PL.
Cracovia czy Legia to w sam raz, aczkolwiek oczywiście lepiej byłoby gdyby grali na hali.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przecież Cracovia ma nowy stadion, tyle że nieco mniejszy od tych na Euro.on_the_run pisze:Dziwi lokalizacja. Dawno chyba nie było dużego wydarzenia na stadionie starego typu. Przecież wszyscy teraz chcą robić koncerty na nowych arenach, które były budowane na Euro 2012.

Szczyt bezczelności... tak jest, jak dobrze się przyjrzycie to tak, na infografice są zaznaczone najtańsze trybuny
ja sobie odpuszczam, tyle kasy to ja za nich nigdy nie dam, poczekam na wysyp biletów na alledrogo w czerwcu/lipcu od tych co nie dadzą jednak rady iść.
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2016 10:27 am przez SOBER1Z, łącznie zmieniany 1 raz.
Ahahahahahah <3
No nic, czekam na Pragę
)
No nic, czekam na Pragę
-
Deleted User 4876
Praga była w tym roku we wrześniu, słabo widzę...
Udało mi się złapać za 180, niech już stracę.
To teraz te zaoszczędzone 119zł zainwestuj w dobrą lornetkę albo lunetę 
Teraz to aż strach pomyśleć jakimi cenami przywalą na ewentualne koncerty Mety albo GNR, brrrr
Teraz to aż strach pomyśleć jakimi cenami przywalą na ewentualne koncerty Mety albo GNR, brrrr
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2016 10:55 am przez SOBER1Z, łącznie zmieniany 1 raz.
to 120 to pójdzie do puli na ważniejsze koncerty 
Chore to co się dzieje od dłuższego czasu z cenami biletów u nas :/SOBER1Z pisze:
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12