3,-10/11/2019 - Destroyer 666, Dead Congregation - Kraków,Poznań,Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

3,-10/11/2019 - Destroyer 666, Dead Congregation - Kraków,Poznań,Warszawa

Post autor: mic7 »

Destroyer 666 oraz Dead Congregation wystąpią jesienią w trzech polskich miastach. Zapraszamy 3 listopada do krakowskiego klubu Kwadrat, 9 listopada do poznańskiego U Bazyla oraz 10 listopada do warszawskiej Proximy. W roli supportów zaprezentują się: Nocturnal Graves oraz Inconcessus Lux Lucis.

Bilety na koncerty w Krakowie i Warszawie już w sprzedaży! Druki kolekcjonerskie można zakupić na: http://sklep.knockoutprod.net.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Re: 3,-10/11/2019 - Destroyer 666, Dead Congregation - Kraków,Poznań,Warszawa

Post autor: LukaSieka »

Zastanawiam się nad Poznaniem i Warszawą. Skład jest zabójczy. Tak czy siak Poznań robie na 666%
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Wczoraj w Poznaniu niezły sztos. D666 widziałem po raz 3 i 3 raz zamietli.

A dzisiaj Pestilence i ciekawy jestem kto lepiej się zaprezentuje ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
LukaSieka

Post autor: LukaSieka »

Gdyby nie fakt, że ze składu wyleciało Dead Congregation to bym się wczoraj pojawił. Tak wybrałem Pestilence, którego nigdy wcześniej nie widziałem i nie żałuję. Ogólnie łódzki koncert trochę się przedłużał, bo kapele miały na okrągło problemy z nagłośnieniem. Hypnos niestety mieli taką perkusje, jakby ktoś dosłownie pralkę ze schodów zrzucił... Pestilence się męczyli ze 20 minut z gitarami, ale kiedy już zaczęli grać wszystkie niesnaski się skończyły. Dla mnie koncert niemal idealny. Set to samo. Zdziwiłem się, że zaserwowali nawet "Mind Reflections" ze "Spheres".
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

A na Pestilence byłem dzisiaj w Bielsku :D Super koncert i większych problemów z dźwiękiem nie było. Dwie kostki wpadły (ten sam zestaw co na Hellfeście :D), Patrick podpisał mi wspólną fotkę i pośmiałem się z gitarzystą Rutgerem z hellfestowej akcji, bo skubany pamiętał, że rzucił na koniec koncertu jedną jedyną kostkę i nie mogł się nadziwić, że rozmawia z osobą która ją wtedy złapała :)

Ogólnie to ledwo żyje bo po powrocie z Poznania 3h snu i hop na dworzec... Ale warto było :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Piekny strzał w Warszawie, supporty odpuściłem ale danie główne bardzo satysfakcjonujące, dokładnie tego oczekiwałem :) . Na minus zagranie coveru KATa bez zaznaczenia, że autorem muzyki jest Piotr Luczyk, mam nadzieję że zostaną podjęte odpowiednie kroki.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Dlugi1973
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Dlugi1973 »

A co myślicie o Inconcessus Lux Lucis, bo mi po prostu szczęka opadła z zachwytu. Ja byłem na koncercie w Niemczech.
ODPOWIEDZ