05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7586
05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
5.03.2020. Warszawa, Global Expo
http://www.globalexpo.pl/
Bruce Dickinson – po raz pierwszy w Polsce na one-man show.
Lider IRON MAIDEN - BRUCE DICKINSON w niesamowitym one-man show, spotka się z wybrańcami w Warszawie, w Centrum Targowo-Kongresowym Global Expo, w dniu 05.03.2020. Pilot i kapitan linii lotniczych, przedsiębiorca, browarnik, motywator, scenarzysta filmowy, bestsellerowy powieściopisarz, prezenter radiowy, aktor i szermierz.
Teraz będziemy mogli go podziwiać w czasie jednoosobowego występu, na którym pojawi się mnóstwo anegdot, które były zbyt ostre, żeby opublikować je na łamach autobiografii. To wyjątkowa okazja, spotkać się oko w oko z legendą Nowej Fali Brytyjskiego Heavy Metalu. Barracuda Music i DM AGENCY zapraszają.
https://www.dmagency.pl/bruce-dickinson ... -man-show/
Bilety: www.eventim.pl - już w sprzedaży.
http://www.globalexpo.pl/
Bruce Dickinson – po raz pierwszy w Polsce na one-man show.
Lider IRON MAIDEN - BRUCE DICKINSON w niesamowitym one-man show, spotka się z wybrańcami w Warszawie, w Centrum Targowo-Kongresowym Global Expo, w dniu 05.03.2020. Pilot i kapitan linii lotniczych, przedsiębiorca, browarnik, motywator, scenarzysta filmowy, bestsellerowy powieściopisarz, prezenter radiowy, aktor i szermierz.
Teraz będziemy mogli go podziwiać w czasie jednoosobowego występu, na którym pojawi się mnóstwo anegdot, które były zbyt ostre, żeby opublikować je na łamach autobiografii. To wyjątkowa okazja, spotkać się oko w oko z legendą Nowej Fali Brytyjskiego Heavy Metalu. Barracuda Music i DM AGENCY zapraszają.
https://www.dmagency.pl/bruce-dickinson ... -man-show/
Bilety: www.eventim.pl - już w sprzedaży.
Ostatnio zmieniony czw gru 12, 2019 1:52 pm przez Deleted User 7586, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Deleted User 7586
Re: 05/03/2020 - Bruce Dickinson "What Does This Button Do" - Warszawa
Co dostaniemy za to 200 zł?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

2.5h (+30 min przerwa) zabawny i ciekawy stand up show. Oczywiscie troche o Maiden, ale tez duzo o zyciu Bruce´a, jego dziecinstwie i wszelakich przygodach, jak i poczatkach muzycznej kariery. Najciekawsza jest druga czesc, tzn. Q&A, ktore kazdego wieczora jest inne. Zdarzaja sie tez takie perelki jak ponizej:
https://www.youtube.com/watch?v=L7VenQCy6r4
https://www.youtube.com/watch?v=tjUaRcwD484
https://www.youtube.com/watch?v=an6YPqutlKg
Jednym slowem - jesli kogos interesuje postac Bruce´a i nie traktuje go jedynie jako wokalisty Iron Maiden, tylko "czlowieka Renesansu", to ow stand up jest pozycja obowiazkowa. Osoby, ktore nie znaja komunikatywnie angielskiego i licza jedynie na autograf czy zdjecie, moga sobie spokojnie odpuscic event.
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Bruce Dickinson w Warszawie 05.03.2020
Zakładam temat, bo nie znalazłem go nigdzie indziej. Jak myślicie, czy przy okazji promocji jego książki, będzie możliwość zrobienia sobie pamiątkowego zdjęcia i zdobycia autografu? Może ktoś był na podobnym wydarzeniu? Postanowiłem zapytać o to, bo Eventim to organizuje i ceny za bilety wstepu są jak dla mnie duże (od 179 do 149 złotych).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Bruce Dickinson w Warszawie 05.03.2020
Na wydarzeniu raczej nie, ale potem można iść z Brucem na piwo i tam na spokojnie zrobić sobie fotkę przy browarku.
- blackcocker
- -#Moderator

Dokładnie, w Belfaście byłem i strzeliłem fotkę z Brucem przy lokalnym porterku
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ja go poznałem z obecną parnetrką. Też w Belfaście.blackmailer pisze: ↑sob gru 14, 2019 8:44 pmDokładnie, w Belfaście byłem i strzeliłem fotkę z Brucem przy lokalnym porterkusuper rzecz
A tak serio - pisaliśmy o tym trochę w Wywiady i Newsy.
O fotkę czy autograf może być bardzo ciężko, ale zawsze warto się wybrać i posłuchać Brucea, jeśli się jest ciekawym co ma do powiedzenia. Ja się wybieram
O fotkę czy autograf może być bardzo ciężko, ale zawsze warto się wybrać i posłuchać Brucea, jeśli się jest ciekawym co ma do powiedzenia. Ja się wybieram
Jesteś winien całemu sanatorium przeprosinygeri92 pisze: ↑sob gru 14, 2019 10:47 pmJa go poznałem z obecną parnetrką. Też w Belfaście.blackmailer pisze: ↑sob gru 14, 2019 8:44 pmDokładnie, w Belfaście byłem i strzeliłem fotkę z Brucem przy lokalnym porterkusuper rzecz
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Czyli nie ma szans ani na autograf ani na zdjęcie?
- dostoevsky
- -#Assassin

W ogóle to drogie bilety na ten event biorąc pod uwagę co za nie dostajemy. Dla porównania w październiku 2017 w Edynburgu zapłaciłem 38 funtów, czyli ok. 190 zł, za pakiet wejściówka + książka w twardej oprawie z autografem + zimny Trooper.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No i to był świetny deal, pogratulować.dostoevsky pisze: ↑śr gru 18, 2019 1:20 pmw Edynburgu zapłaciłem 38 funtów, czyli ok. 190 zł, za pakiet wejściówka + książka w twardej oprawie z autografem + zimny Trooper.
Książkę w twardej oprawie z autografem mam, a zimnego Troopera sobie ogarnę za kilka % ceny wejściówki. Wiem, jest jeszcze wykład i kju-end-ej, ale tylko za to nie dam niemal tyle, co za zeszłoroczny gig IM w Tallinnie...
I jeszcze Edynburg! Swietne miasto. Niestety przeliczam to podobnie jak Zakkahletz... Powiem tak: gdyby to był (prawie) ktokolwiek inny z tego typu wydarzeniem i biletami w takiej cenie, to na pewno nie interesowałbym się tym. Ale że jest to Bruce, to wciąż trochę kusi.Zakkahletz pisze:No i to był świetny deal, pogratulować.dostoevsky pisze: ↑śr gru 18, 2019 1:20 pmw Edynburgu zapłaciłem 38 funtów, czyli ok. 190 zł, za pakiet wejściówka + książka w twardej oprawie z autografem + zimny Trooper.
Książkę w twardej oprawie z autografem mam, a zimnego Troopera sobie ogarnę za kilka % ceny wejściówki. Wiem, jest jeszcze wykład i kju-end-ej, ale tylko za to nie dam niemal tyle, co za zeszłoroczny gig IM w Tallinnie...
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie ukrywam, że też przeliczałem... ale właśnie kupiłem bilet.
Koncert to nie jest, ale event z Edynburga miło wspominam, więc i tego nie mogę przegapić.
Biletów jeszcze dużo zostało.
Biletów jeszcze dużo zostało.
Kupiłem bilet na inną imprezę tego samego dnia, by nie mieć pokusy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Miesiąc pozostał a biletów niespecjalnie dużo kupionych.
prodiża kabel wskazał mi drogę