08-23/11/2024 - Scream Maker - Wrocław/Gdańsk/Warszawa/Kraków/Łódź/Chełmża
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
08-23/11/2024 - Scream Maker - Wrocław/Gdańsk/Warszawa/Kraków/Łódź/Chełmża
8.11 Wrocław, Liverpool, Scream Maker + Klangor + TOXIDE
9.11 Gdańsk, Paszcza Lwa, Scream Maker + Klangor + Edge of Hell
15.11 Warszawa, VooDoo, Scream Maker + 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐔𝐀𝐑𝐃
16.11 Kraków, Garage Pub, Scream Maker + Vanguard
22.11 Łódź, Wooltura, Scream Maker + Obraski
23.11 Chełmża, Cuma Club - z June 66
bilety dostępne na https://stage24.pl/
9.11 Gdańsk, Paszcza Lwa, Scream Maker + Klangor + Edge of Hell
15.11 Warszawa, VooDoo, Scream Maker + 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐔𝐀𝐑𝐃
16.11 Kraków, Garage Pub, Scream Maker + Vanguard
22.11 Łódź, Wooltura, Scream Maker + Obraski
23.11 Chełmża, Cuma Club - z June 66
bilety dostępne na https://stage24.pl/
Ostatnio zmieniony sob wrz 14, 2024 2:47 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Re: 1-2/09/2022 - ScreamFest - Warszawa, klub Rejs
Do dnia pierwszego dopisz the Materia I The Kroach.
Do drugiego ma grać też Made in Warsaw i coś jeszcze.
Do drugiego ma grać też Made in Warsaw i coś jeszcze.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No to traktujmy je jako dopisane 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
"Bilety - za dopłatą 5 zł - będzie można u biletera wymienić z elektronicznych na kolekcjonerskie."
Really?
5 ziko więcej, żeby dostać to, co powinno być standardem? Wchodzę w to.
EDIT: Jakby tak policzyć, ile bym zarobił biorąc 5 zeta od każdego biletu kolekcjonerskiego, które jak idiota dotychczas ludziom wręczyłem czy chcieli czy nie, to by mi wystarczyło na zapłacenie pełnego wynagrodzenia dla Medieval Steel. Boże, jaki byłem głupi
Really?
EDIT: Jakby tak policzyć, ile bym zarobił biorąc 5 zeta od każdego biletu kolekcjonerskiego, które jak idiota dotychczas ludziom wręczyłem czy chcieli czy nie, to by mi wystarczyło na zapłacenie pełnego wynagrodzenia dla Medieval Steel. Boże, jaki byłem głupi
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Turbo zawsze spoko, na minus Scream Maker
Prestige ma ciekawe bilety kolekcjonerskie
To kartoniki plastikowe w formacie karty kredytowej. Nie wiem, do czego można ich używać, a kosztują prestiżowo koło 30 zł
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

LN też ma tego typu kolekckonerskie.
No jak to, otworzysz w towarzystwie portfel z kilkoma takimi kartami i możesz szpanować, że jesteś gość, bo masz tyle kont bankowych, że karty Ci się nie mieszczą w portfelu. Ewentualnie można sobie takim biletem kreskę uformować jak ktoś lubi
dokładnie o takiej samej białej kresce pomyślałem jako jedynej użyteczności
A możesz jeszcze wzorem tych największych kolekcjonerskie tylko wysyłać i oczywiście opłata za wysyłkę również konkretna 
Dobra, lepiej nie podsuwać więcej pomysłów, bo jeszcze zaczniesz realizować.
Dla mnie bilet w takiej formie jak u Ciebie to spoko pamiątka. Pomyśleć, że kiedyś to było standardem na wszystkie imprezy. Teraz większość lubi po prostu zeskanować kod w telefonie i tyle.
Co do ScreamFestu to rzuciła mi się w oczy jeszcze różnica między dwoma biletami jednodniowymi a karnetem. Niewielka. Wydaje mi się, że jest zbyt mała, żeby zachęcić ludzi do wzięcia jednak karnetu a nie biletu na jeden dzień.
Dobra, lepiej nie podsuwać więcej pomysłów, bo jeszcze zaczniesz realizować.
Co do ScreamFestu to rzuciła mi się w oczy jeszcze różnica między dwoma biletami jednodniowymi a karnetem. Niewielka. Wydaje mi się, że jest zbyt mała, żeby zachęcić ludzi do wzięcia jednak karnetu a nie biletu na jeden dzień.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No mnie nie zachęciła 
Ja chyba też będę na pierwszym dniu, bo wolałbym się przejechać na Kruka z W. Cugowskim. Memoriały Dio i Lorda bez Brzychcego sporo tracą na jakości. No chyba, żeby Hoffmann i Struszczyk mieli na nie zostać do piątku ...
Re: 01-02/09/2022 - ScreamFest - Warszawa
Wybrałbym się chętnie do Warszawy na Turbo (dawno nie byłem w tym mieście, a chętnie bym odwiedził) ale robienie tego "festiwalu" w czwartek i piątek to jakiś żart.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Znaleźć w Warszawie miejscówkę ze słabą komunikacją miejską wokół to naprawdę duża sztuka, a tu proszę, udało się 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wlasnie spojrzałem na mapie, o kurde xD
Jadę tam spod domu jednym autobusem. 20 minut od drzwi wyjściowych
-
Deleted User 7586
Klub jest zajebisty - można się tam poczuć jak na Mazurach :-) Ale okolica to otoczona lasem i nieużytkami industrialna mordownia i po zmroku lepiej się tam nie zapuszczać innym środkiem transportu niż samochód :-)
Panowie, naprawdę chciałbym, żeby w Warszawie była plenerowa miejscówka w dobrej cenie najmu w samiutkim centrum i to jeszcze dostępna w tejże dobrej cenie w piątek i sobotę, a nie w czwartek i piątek. Niestety, nie znalazłem, a na Letnią Scenę Progresji mnie nie stać, gdyż finansuję to z własnych pieniędzy. Rejs był przetestowany Memoriałem Dio rok temu i sprawdził się. Muzyka brzmi tam dobrze, okoliczności przyrody są sympatyczne, jest na miejscu napitek i coś na ząb. Zapraszam mimo tej szalonej odległości od centrum na ten festiwal, jak Wam się SM nie podoba, są inne kapele. Dla każdego coś miłego. W zamyślę chcę zrobić coś, co możnaby corocznie powtarza, rozszerzając formułę, pokazując też młode polskie kapele, i może zapraszając też artystów z zagranicy - ale od czegoś trzeba zacząć. Na razie zaczynamy od Rejsu. Pozdrawiam, Sebastian
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To nie można było w voodoo na zewnatrz?