WYBIERAMY SETLISTĘ - Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
WYBIERAMY SETLISTĘ - Iron Maiden
No to lecimy z pierwszą odsłoną gry. Dla przypomnienia, jej zasady opisałem w temacie poświęconym wyłącznie regułom. Z uwagi na bohaterów zabawy, głosujemy tutaj, ale głosowania w temacie innych kapel będą już w dziale z pozostałymi ankietami.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Iron Maiden
12.
13.
14.
15.
Głos na Moonchild.
Dlaczego? Bo to świetny numer, który na Maiden England gwarantował rewelacyjne otwarcie i trudno o lepszy. No, jest co prawda Caught Somewhere In Time, ale skoro w 80s nie brzmiało ono najlepiej, to dziś tym bardziej nie chciałbym tego słyszeć.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Iron Maiden
12.
13.
14.
15.
Głos na Moonchild.
Dlaczego? Bo to świetny numer, który na Maiden England gwarantował rewelacyjne otwarcie i trudno o lepszy. No, jest co prawda Caught Somewhere In Time, ale skoro w 80s nie brzmiało ono najlepiej, to dziś tym bardziej nie chciałbym tego słyszeć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Re: WYBIERAMY SETLISTĘ - Iron Maiden
Moonchild zdecydowanie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Moonchild
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Caught
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2022 8:34 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- blackcocker
- -#Moderator

Moonchild
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Reguły najpierw przeczytaj
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
Nie wiem, czy dobrze zajarzyłem o co w tym chodzi.
Ale głos na Caught
Ale głos na Caught
If Eternity Should Fail,
W porządku otwierało, a Moonchild’a zostawiłbym na bisy z intrem granym na żywo
W porządku otwierało, a Moonchild’a zostawiłbym na bisy z intrem granym na żywo
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2022 8:09 pm przez MaidenFan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 8107
Czyli najpierw wybieramy z otwieraczy, tak?
Nie, wybierasz dowolny numer, ale idziemy po kolei od 1 do 15.
-
Deleted User 8107
No jeśli nie wejdzie, to tak. Napisałem wszystko w zasadach w stosownym wątku.
- Frank Drebin
- -#Lord of the flies

Futureal.
Potężnego kopa serwuje ten numer z Brucem na mikrofonie. W 99 była petarda. Wyobrażam sobie jakieś symfoniczne intro w stylu Rock in Rio, a potem jeb, WHAT IS REAL? FUTUREAL!!!
Potężnego kopa serwuje ten numer z Brucem na mikrofonie. W 99 była petarda. Wyobrażam sobie jakieś symfoniczne intro w stylu Rock in Rio, a potem jeb, WHAT IS REAL? FUTUREAL!!!
Trafil do mnie ten argument, az sobie puscilem wersje z Flighta wraz z przedstawianiem zespolu i jakos nie potrafie sobie wyobrazic czegos podobnego teraz.
Moj glos na Aces High. Raz, ze to moje top Maiden i jedna z pierwszych ich piosenek, ktore uslyszalem, a dwa, ze po prostu swietnie nadaje sie na otwieracz. Z Moonchildem poczekam
UP THE IRONS !!!
Aces High
Ciekawe, ale niegłupie. Choć dla mnie idealne na slot numer 2 (aczkolwiek mam już innego kandydata).
Nota bene o ile pamięć mnie nie myli, to @Maidenfan raz zapytał kilku z nas, jaki utwór IM uważamy za najbardziej metalowy i gdzieś tam padło Futureal. Myślę, że ten numer jak najbardziej może się do tego kwalifikować, z inną produkcją to byłaby kosiara w powszechnej opinii równa BQOBD.
Be Quick
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Wakterstein
- -#Trooper

The Prisoner - coraz bardziej na czasie będzie.