Stwierdziłem, że brakuje tematu na informacje o koncertach niszowych zespołów, na które niektórzy z nas czasem chodzą. Ewentualnie na podzielenie się wrażeniami z występu czy polecenie czegoś na żywo. Mówimy o kapelach grających w norach pokroju warszawskiego Voodoo czy Potoku, Semafora czy czegoś wielkości Zaścianka. Tak, żeby nie powstawało wiele tematów, w których pewnie nikt nie odpowie
I na pierwszy rzut taka impreza w warszawskim Potoku 14.01.2023 z udziałem chwalonych tu ostatnio Armagh i Gallower:
W moim mieście takie zawodowe zespoły grają w norach zwanych klubami muzycznymi tylko dlatego, że nie ma w Częstochowie takiego z prawdziwego zdarzenia, że byście się zdziwili.
Pierre Dolinski pisze: ↑śr sty 04, 2023 9:23 pm
W moim mieście takie zawodowe zespoły grają w norach zwanych klubami muzycznymi tylko dlatego, że nie ma w Częstochowie takiego z prawdziwego zdarzenia, że byście się zdziwili.
Masz Chylińską u siebie jakoś w marcu chyba, albo ciut później. I chyba Ira też ma być, ale to nie jestem pewny na 100 procent.,
Pierre Dolinski pisze: ↑śr sty 04, 2023 9:23 pm
Bywałem kilka lat temu od czasu do czasu w takiej "norze", co się zwała dość ambitnie Galeria Teatr from Poland. Ale z tego, co mi wiadomo, dziś ów przybytek chyba już nieczynny.
A tymczasem w poniedziałek w Krakowie nastąpi precyzyjna anihilacja za sprawą muzyki Misþyrming. No nie powiem jaram się, zresztą na supportujące ich Ritual Death również. Pozostałych kapel jeszcze nie ogarniałem, ale słyszałem fragmenty twórczości i zapowiada się to solidnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na pamiątkę pierwszej rocznicy śmierci Romana Kostrzewskiego odbędzie się 11 lutego 2023 roku koncert, pod szyldem "Okręt płynie dalej - Port Bytom". Wydarzenie dojdzie do skutku w sali sportowej naprzeciw ul. Kasztanowej 1 w Miechowicach, dzielnicy Bytomia. Na scenie zaprezentują się Besatt Horde, Destroyers, Offence, PROSECUTOR, Det Gamle i Dimidium Mei. Tego samego dnia o godzinie 14:00 nastąpi uroczyste odsłonięcie tablicy informacyjnej na skwerze im. Romana Kostrzewskiego.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Scarred pisze: ↑pt sty 06, 2023 2:58 pm
Na pamiątkę pierwszej rocznicy śmierci Romana Kostrzewskiego odbędzie się 11 lutego 2023 roku koncert, pod szyldem "Okręt płynie dalej - Port Bytom". Wydarzenie dojdzie do skutku w sali sportowej naprzeciw ul. Kasztanowej 1 w Miechowicach, dzielnicy Bytomia. Na scenie zaprezentują się Besatt Horde, Destroyers, Offence, PROSECUTOR, Det Gamle i Dimidium Mei. Tego samego dnia o godzinie 14:00 nastąpi uroczyste odsłonięcie tablicy informacyjnej na skwerze im. Romana Kostrzewskiego.
#bylo
Schizoid pisze:Trochę z dupy ten skład. Dragon by się przydał.
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
Zapisałem w kalendarzu, jak nie będzie nic lepszego do roboty to miło będzie odwiedzić ponownie Alchemię
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
Ritual Death rozpierdol, istne pompowanie rowera dla szatana