Inorock festvial - 26/08/2023 - Inowrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Inorock festvial - 26/08/2023 - Inowrocław
Ten Soen mega kusi, fajne te wersje orkiestrowe. Ale kurde... Wszędzie ten jebany Collage XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Spadaj!!!:) Collage bardzo super.
Jak wczoraj wspominałem w tramwaju pewnie pojadę samochodem. 2-3 osoby z Warszawy możemy zabrać.
Jak wczoraj wspominałem w tramwaju pewnie pojadę samochodem. 2-3 osoby z Warszawy możemy zabrać.
-
Deleted User 8263
No fajnie, pojechałbym. Ale to się z Enforcerem u Zygiego nakłada :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Cóż, jak chcę posłuchać Marillion, odpalam Marillion. Zresztą Pan Wokalista jest (przynajmniej na żywo) bardzo, bardzo słaby. Gitarzysta też mi tam nie pasował jak ich widziałem z Riv na trasie na 20 lecie R. Sekcja top, ale muzyka nie jest wybitna
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Też bym chętnie posluchal tego Soena na żywo z orkiestra + David Cross jest genialny na żywo
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8263
Hej,
wybiera się ktoś? Jak coś to jadę z Wawy, miejsca w samochodzie się znajdą.
wybiera się ktoś? Jak coś to jadę z Wawy, miejsca w samochodzie się znajdą.
Pewnie się wybiorę, przyjemny jest ten festiwal
-
Deleted User 5490
Pewnie bym pojechał, ale nie mam kasy obecnie.
-
Deleted User 8263
David Cross Band petarda, swietne aranże i Larks zagrany z mocą. Grają w lutym 4 gigi w PL, na pewno pójdę.
Soen z orkiestra bardzo dobrze, bębny za glosno i kryły orkiestrę, ale same aranże i synergia z gitarami fajna.
Collage w porządku, Long Distance fajny. Miejscowka przyjemna, dojazd całkiem niezły. Dzięki pz+1 i beny+1 za wyjazd i towarzystwo.
Soen z orkiestra bardzo dobrze, bębny za glosno i kryły orkiestrę, ale same aranże i synergia z gitarami fajna.
Collage w porządku, Long Distance fajny. Miejscowka przyjemna, dojazd całkiem niezły. Dzięki pz+1 i beny+1 za wyjazd i towarzystwo.
Soen - tragedia. Rozchełstany, gwiazdorzący gitarzysta, drugi grający na jakichś klawiszkach i bębenkach. Basista używający więcej niż jednej struny. Najgorsze ze wszystkie wokalista mocno podpierający się ekranem z tekstami. Skandal!
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Powinni jakieś laski 5XL z prompterami na dupie postawić na środku sceny zamiast statywu do mikrofonu. To nic, że będą wokalistę zasłaniać. Po co ma go być widać, skoro tekstu nie umi. To już lepiej dać jakąś lochę z cycami jak arbuzy, a do zada promptera się przydusi i chłop nie będzie się mylił jak za nią stoi. Zboczeni na barierkach będą mieli uciechę i jak niemiec przyjdzie na forum, to będzie miał kogo wyzywać.
-
Deleted User 8107
My zachwyceni!!! Super, że Soen ponownie w Polsce zagra za miesiąc. Nie wiem czy stawimy się w komplecie ale ktoś od nas na bank będzie.
Festiwal przyjemny, organizacja w porządku. Sam Amfiteatr mógłby być lekko odświeżony ale to w żaden sposób nie wpływało na odbiór festu. Podobnie, można oczekiwać czegoś więcej niż kilka toy toyów, parę kranów z piwem więcej ale...
Merch - dużo kolorów rockserwisowych, koszulki festivalowe w cenach 70 pln. Soen - 110 pln.
Muzycznie petarda.
LDC - akurat wchodziliśmy na obiekt podczas ich występu, fajne - przyjemne granie. Sprawdza się też w samochodzie.
Collage - całkiem solidnie, dalej Bartek nie przekonuje. O ile ze śpiewem nie mam problemu o tyle bardziej irytująca jest jego osobowość. Ale trzeba przyznać, że pstryczek w kierunku Kosińskiego odnośnie umiejscowienia ich timeline dość zabawny. A to oznacza, że chłop ma dobre poczucie humoru i jakiś tam dystans do siebie:) Baśnie były, Ja i Ty też.
David Cross Band - zajebiste, Larks poszły, Starless oraz Schizoid wiadomego zespołu. Fajnie to też brzmiało i współgrało pod chmurka. Klimat do słuchania - super.
Soen - też fajnie, Lopez za głośno. Odnośnie promptera dla Joela - nie wiem czy to nie kwestia samego koncertu akustycznego i by nie było wtop dość często korzystał z tekstu pod nosem. Do sprawdzenia czy grając z prądem też tak często zerka - ale chyba nie... Set z Atlantis. Snuff Slipknotowy - utwór nigdy jakoś nie robił na mnie wrażenia - aranż zrobionych przez Soen świetny.
Wyjazd super, towarzystwo klasa ( pz+1, Dzosef) - żona po raz pierwszy na barierce!!!:)
Festiwal przyjemny, organizacja w porządku. Sam Amfiteatr mógłby być lekko odświeżony ale to w żaden sposób nie wpływało na odbiór festu. Podobnie, można oczekiwać czegoś więcej niż kilka toy toyów, parę kranów z piwem więcej ale...
Merch - dużo kolorów rockserwisowych, koszulki festivalowe w cenach 70 pln. Soen - 110 pln.
Muzycznie petarda.
LDC - akurat wchodziliśmy na obiekt podczas ich występu, fajne - przyjemne granie. Sprawdza się też w samochodzie.
Collage - całkiem solidnie, dalej Bartek nie przekonuje. O ile ze śpiewem nie mam problemu o tyle bardziej irytująca jest jego osobowość. Ale trzeba przyznać, że pstryczek w kierunku Kosińskiego odnośnie umiejscowienia ich timeline dość zabawny. A to oznacza, że chłop ma dobre poczucie humoru i jakiś tam dystans do siebie:) Baśnie były, Ja i Ty też.
David Cross Band - zajebiste, Larks poszły, Starless oraz Schizoid wiadomego zespołu. Fajnie to też brzmiało i współgrało pod chmurka. Klimat do słuchania - super.
Soen - też fajnie, Lopez za głośno. Odnośnie promptera dla Joela - nie wiem czy to nie kwestia samego koncertu akustycznego i by nie było wtop dość często korzystał z tekstu pod nosem. Do sprawdzenia czy grając z prądem też tak często zerka - ale chyba nie... Set z Atlantis. Snuff Slipknotowy - utwór nigdy jakoś nie robił na mnie wrażenia - aranż zrobionych przez Soen świetny.
Wyjazd super, towarzystwo klasa ( pz+1, Dzosef) - żona po raz pierwszy na barierce!!!:)
A odnośnie promptera/zeszytu - Jorn i jego Walking on Water z Krakowa.
https://youtu.be/QL_VOW386oE?si=ust1xA7DaUMHH-Kp
https://youtu.be/QL_VOW386oE?si=ust1xA7DaUMHH-Kp
-
Deleted User 5490
Ale my tu szydzimy z krytyków używania promptera. 
Spoko, spoko:) Wyczułem . Tylko faktycznie, Joel to napierdalał z tego zeszytu na maksa:)
-
Deleted User 5490
Jeśli to było dobre dla muzyki, to nie razi mnie to.