Top 50 płyt - Scarred vol.2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Top 50 płyt - Scarred vol.2
Będzie się działo, kto mnie zna to wie, że mam 1000 pomysłów na minutę i przy mnie nie można się nudzić. Zaczynam za jakiś czas, ale temat już założony będzie.
-
Deleted User 8107
Re: Top 50 płyt - Scarred vol.2
No nie zamierzam nic zdradzać, ale możliwe, że masz rację. Miałem jeszcze robić top 50 lat 70tych najpierw, ale nie jestem na tyle osłuchany w tej dekadzie, więc wpierw top 50 płyt wszech czasów, aha i bez HM będzie jak coś, najlepsza 50tka i tyle.
A tak na to czekałem 
Skasowanie konta na kacu było jednym z nichDeleted User 8107 pisze: ↑ndz gru 31, 2023 1:16 pm mam 1000 pomysłów na minutę
To chyba było po coli
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Spoko, przecież i tak wróci
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8414
-
Deleted User 8434
Na dniach zaczynam, kończę i spierdalam stąd.
-
Deleted User 8479
Top 50 płyt, tylko to co kocham i się zmieściło, 20 zespołów tylko. Monotematyczny
, od 50 do 1 miejsca, czyli tak jak być powinno. Nie będzie opisówek, usunąłem wszystkie listy inne, poza DT i A7X. Znikam z neta chyba i melduje się na Rakowicach.
Ostatnio zmieniony pn lip 08, 2024 4:12 am przez Deleted User 8479, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo fajna lista 
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Zaskoczyło mnie tyle Maiden i ich kolejność.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8479
No niestety brakło chęci na opisówki, ale może coś jeszcze skrobnę, albo chociaż wypiszę ulubione utwory z każdej płyty, lista będzie aktualizowana oczywiście z biegiem czasu. Ale miałem zrobić top 50 to zrobiłem, 2 lata mi to zajęło.