22/10/2024 - Monster Magnet - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 7586

22/10/2024 - Monster Magnet - Warszawa

Post autor: Deleted User 7586 »

Bilety dostępne od piątku 10 maja, godzina 10:00 na stronie www.progresja.com i w największych bileteriach.

Monster Magnet / Warszawa / Progresja / 22.10.2024

Monster Magnet powraca do Polski po zeszłorocznym, szalenie udanym koncercie! Pionierzy stoner rocka, autorzy hitów lat 90. takich jak „Space Lord” i „Power Trip”, ikona psychodelicznej gitary - niezależnie od swojego muzycznego oblicza, zawsze dostarczają autentyczną muzykę rockową, która jeszcze więcej mocy nabiera na żywo! Wśród inspiracji muzyków znajdziecie psychodelię, heavy metal, a nawet punk. Prowadzeni przez niestrudzonego Dave'a Wyndorfa już ponad 3 dekady konsekwentnie dostarczają nam kolejne, fenomenalne albumy, docierając przy tym do naszego kraju zaledwie kilka razy. Nie przegapcie szansy, żeby posłuchać tej legendy!

Czego się spodziewać? Ściany dźwięku, niesłabnącej charyzmy i potężnego, przekrojowego setu z całej historii Monster Magnet.

Jak mówi sam lider grupy:

„Cholera! 35 lat i nadal czuję się świetnie! Oczywiście tej rocznicy nie spędzimy w domach nad ciastem ze zbyt dużą ilością świeczek. Kolejny raz ruszymy w trasę i zaserwujemy Wam rockowy hałas w Waszym mieście! Tak świętuje się europejską trasę z okazji 35. rocznicy The Monster Magnet!
Bracia i siostry, nie wahajcie się być częścią tego hałasu! Nie możemy się doczekać, żeby się z Wami zobaczyć!
Rock on- Dave”
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 22/10/2024 - Monster Magnet - Warszawa

Post autor: Mr. M »

A to niespodzianka. Myślałem, że po zeszłorocznym koncercie już nie przyjadą, a tu proszę. Chętnie się po raz kolejny wybiorę :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Elegancko
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Mr. M pisze: wt maja 07, 2024 11:39 am A to niespodzianka. Myślałem, że po zeszłorocznym koncercie już nie przyjadą, a tu proszę. Chętnie się po raz kolejny wybiorę :)
A czemu? Słaba frekwencja była?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

pz pisze: wt maja 07, 2024 1:32 pm A czemu? Słaba frekwencja była?
Frekwencja była nawet niezła, bardziej chodzi o to, że skoro przyjeżdżają do nas raz na 15 lat, to koncertu w 2038 sobie nie wyobrażam, biorąc pod uwagę, że widać było, że taki 80-minutowy koncert to już max możliwości Dave'a.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Dobry news. Ostatni koncert w Progresji musiałem odpuścic, był jakoś na początku lipca i kolidowało mi to z jakimś innym koncertem. Teraz będę :)
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

No i niestety mogłem wykrakać, że już nie przyjadą. Koncert odwołany, trasa została przedwcześnie zakończona, bo Dave nie dawał rady zdrowotnie. Od początku trasy i tak śpiewał na siedząco, a w Paryżu zeszli ze sceny po 3 kawałkach, bo nawet na siedząco nie dawał rady.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Nooo żeszty kur... a tu już cały wyjazd do Ostravy był zaplanowany. Duża szkoda.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Shedao Shai pisze: ndz paź 13, 2024 1:36 pm Nooo żeszty kur... a tu już cały wyjazd do Ostravy był zaplanowany. Duża szkoda.
Z Chamskibusem? :lol:

Ogólnie to słabo, miałem iść na ten gig do Progresji, a tu czytam, że Dave się wyjebawszy na rowerze i stąd problem. Nie byłem swiadomy, że jakiś wypadek miał.
Lead Singer Dave Wyndorf suffered a bike accident earlier in the year and is currently in physical therapy.

"Wyndorf says, 'My apologies to everybody for dropping out at this time. I'm as disappointed as anyone. Doctors say I should be as good as new by summer's end and then we can start making up for lost time. ROCK!" – Dave'"
https://www.last.fm/user/kamooo
ODPOWIEDZ