30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków
Paul Di'Anno powraca do Polski w ramach trasy The Beast Resurrection Tour na jedyny koncert w Krakowie zatytułowany Beast of Iron Maiden & Polish Chapter.
30 sierpnia 2024 roku fani Iron Maiden i heavy metalu będą mieli niepowtarzalną okazję zobaczyć Paula Di'Anno na żywo. Po długiej przerwie, legendarny wokalista wystąpi w Polsce na jedynym koncercie w Krakowie. Di'Anno zasłynął dzięki dwóm pierwszym kultowym albumom Iron Maiden: Iron Maiden oraz Killers. Na fanów czekają niezapomniane hity takie jak Phantom of the Opera, Running Free, Sanctuary, Wrathchild, Killers oraz Iron Maiden. Di'Anno, znany jako Bestia, na swoim koncie ma imponującą liczbę albumów i innych wydawnictw, zarówno jako solista, jak i członek zespołów takich jak Gogmagog, Di'Anno's Battlezone, Praying Mantis, Killers, Rockfellas, Architects of Chaoz i Warhorse. Podczas koncertu w Polsce Di'Anno wykona wyłącznie utwory z dwóch pierwszych płyt Iron Maiden, czyli Iron Maiden oraz Killers.
https://goout.net/pl/paul-dianno/sztvag ... vOc4QayGLM
30 sierpnia 2024 roku fani Iron Maiden i heavy metalu będą mieli niepowtarzalną okazję zobaczyć Paula Di'Anno na żywo. Po długiej przerwie, legendarny wokalista wystąpi w Polsce na jedynym koncercie w Krakowie. Di'Anno zasłynął dzięki dwóm pierwszym kultowym albumom Iron Maiden: Iron Maiden oraz Killers. Na fanów czekają niezapomniane hity takie jak Phantom of the Opera, Running Free, Sanctuary, Wrathchild, Killers oraz Iron Maiden. Di'Anno, znany jako Bestia, na swoim koncie ma imponującą liczbę albumów i innych wydawnictw, zarówno jako solista, jak i członek zespołów takich jak Gogmagog, Di'Anno's Battlezone, Praying Mantis, Killers, Rockfellas, Architects of Chaoz i Warhorse. Podczas koncertu w Polsce Di'Anno wykona wyłącznie utwory z dwóch pierwszych płyt Iron Maiden, czyli Iron Maiden oraz Killers.
https://goout.net/pl/paul-dianno/sztvag ... vOc4QayGLM
-
Deleted User 8479
Re: 30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków
Widziałem go z 20 lat temu w Krk, to może się wybiore, ten ostatni raz.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Wypadałoby, skoroś na miejscu 
Byłem w 2014 na tym słynnym występie z SZAARLEEEJ, który poszedł na DVD. Nie wspominam dobrze xD
EDIT: Że ile za bilety? xDDDD
EDIT: Że ile za bilety? xDDDD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

Odpuszczam
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Przemyślę, jest lepiej niż przed laty, Di'Anno już tak nie bełkocze.
Te 120 to dopłacają rozumiem?
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

- Shedao Shai
- -#Rainmaker

To on żyje? xD
Po co?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To zdecyduj się czy nie bełkocze czy idziesz tylko za dopłatą
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Będę
10 lat temu miałem być, ale coś wypadło i nie byłem.
Killers to album od którego zacząłem z Maiden, więc nawet jak będzie padaka to i tak chce zobaczyć
10 lat temu miałem być, ale coś wypadło i nie byłem.
Killers to album od którego zacząłem z Maiden, więc nawet jak będzie padaka to i tak chce zobaczyć
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Odpuszczam. Jest tyle możliwości by usłyszeć Maiden dziś w dobrym wykonaniu.. Nie chce psuć sobie wspomnień o Paulu
www.last.fm/user/darkfuneral18
To przecież Typowy Ralf. Raz "za", w kolejnym poście "przeciw", a w trzecim oburzenie, ze ktoś wypomina niekonsekwencje
Pawełka widziałem w 2003, 2x2006 (nawet odwoziłem go wozem z Wrocławia do Oleśnicy (tam miał hotel
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8479
Nigdy tam nie byłem, ale jest napisane Hype Park Kamienna 12
Myślałem, że tam już się nie robi koncertów i dlatego przenieśli do kamiennej. Nawet w lecie.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8479
Ja myślałem, że to jest to samo. Ale jak mówię nigdy tam nie byłem, bo nie było takiej potrzeby. Ja raczej na większe koncerty chodzę. Może ktoś będzie wiedzieć i napisze.