David Ellefson przyjedzie do Polski z repertuarem obejmującym między innymi utwory Megadeth.
David Ellefson ogłosił szczegóły trasy koncertowej „Bass Warrior”, podczas której będzie wykonywał repertuar solowy, zespołu Megadeth oraz swoich ulubionych zespołów. W ramach trasy Ellefson wraz ze swoim zespołem dwukrotnie zagra w Polsce: 14 marca w Starym Domu w Domecku i 20 marca w Kinie Regis w Bochni.
David Ellefson mówi:
Podchodzę do mojej kariery jako muzyczny wojownik zawsze uzbrojony w gitarę basową. Nie mogę się doczekać, aż zagram te piosenki na żywo, dzieląc się prywatnymi i zabawnymi anegdotami dotyczącymi ich powstawania.
Bilety na koncert w Bochni są już w sprzedaży, a na koncert w Domecku trafią do sprzedaży niedługo.
Aż dziw że Wielebny Masturbator nie zasłużył na temat u nas, nadrabiam więc zaległości.
14-20/03/2025 - David Ellefson - Domecko/Bochnia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14-20/03/2025 - David Ellefson - Domecko/Bochnia
Byłem na spotkaniach z Juniorem dwa razy, niczym logiczym nie wytłumaczę trzeciego 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Chęcią spotkania Dzosefa? 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Oj tam, nie samą rozmową żyje człowiek 
johnny, nie mam żadnej chęci ani potrzeby spotkania, ale kiedyś pewnie gdzieś się w końcu przetniemy. Co będzhe, to będzie na takim meet&greet. Liczę, ze będzie bardziej rozmowny niż wtedy z Tobą, gumbyy, Najmilszy Lokalsie 
W Łodzi było mega, nie było jeszcze tylu zombie z telefonami, ludzie słuchali, śpiewali, to byl dobry m&g
W Łodzi było mega, nie było jeszcze tylu zombie z telefonami, ludzie słuchali, śpiewali, to byl dobry m&g
Wow, nawet jeszcze są fragmenty w sieci
https://www.youtube.com/watch?v=Nmrva2VZJ_w