Z błogosławieństwem wydry piszę z zapytaniem czy ktoś z Was byłby chętny na dodruk jego archiwalnych projektów koszulek eventowych?
Wstępnie myśleliśmy o zrobieniu wznowienia Wrocław 2016 oraz Poznań 2014 aczkolwiek nie wykluczamy też innych. Wszystko zależy od zainteresowania Was - forumowiczów. Jeśli ktoś chciałby mieć dodatkową sztukę, przespał ten moment, ale chciałby mieć pamiątkę albo wyrósł z poprzedniej to jest ku temu okazja by uzupełnić zbiory. Na razie pytanie jest otwarte i ciekawi jesteśmy ile z Was byłoby chętnych.
Zadeklarowałem się, że jeśli będą chętni i dojdzie to do skutku to logistykę oraz wysyłkę biorę całkowicie na siebie. Ceny na ten moment też nie jestem w stanie podać, jak będę wiedział ile osób jest chętnych wtedy albo poszukam drukarni u siebie albo skontaktuję się z tą, której zazwyczaj zlecał to wydra i będę dawał znać na bieżąco. W załączniku podrzucam podgląd aktualnych projektów.
Jeśli wpiąłem się w złe miejsce to prośba do moderacji o przeniesienie posta lub przypięcie go do ogłoszeń.
Dla przypomnienia dodaję rozmiarówkę:
Koszulki Fruit of the Loom, kolor czarny, gramatura 205gm/m2
Dlugosc mierzona od gory ramion do dolu koszulki, szerokosc wzdluz koszulki. Wszystkie rozmiary moga sie roznic +/- 2.50 cm
Rozmiar / Dlugosc cm / Szerokosc cm
S / 68.50 / 46
M / 71 / 51
L / 73.50 / 56
XL / 76 / 61
XXL / 77.50 / 66
3XL / 79 / 71
Lista chętnych:
Poznań 2014:
1. KingCrimson95 - XL
2. KingCrimson95 - 3XL
3. johnny_o - 3XL