21-22/02/2026 - Agnostic Front - Wrocław/Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

21-22/02/2026 - Agnostic Front - Wrocław/Warszawa

Post autor: Shedao Shai »

Agnostic Front wystąpi w Warszawie i Wrocławiu w ramach promocji nadchodzącego nowego albumu. Supportami będą Wisdom in Chains oraz Raw Brigade.

Warszawa 22.02 Proxima, bilety 159 zł
Wrocław 21.02 Hala Stulecia, bilety... 64 zł - bo to w ramach konwentu Kustomhead. Jeśli ktoś się zastanawia co to, to:

Wystawa zabytkowych aut amerykańskich, motocykli i rowerów custom oraz wystawców kustom kulture.
Jeden bilet na dwa wydarzenia! Imprezą współtowarzyszącą Hustomhead będzie VIII edycja Wrocław Tattoo Show – dolnośląskie targi tatuażu i piercingu. Bilet na Kustomhead upoważnia do wejścia na wydarzenie Wrocław Tattoo Show.
Wśród zaplanowanych atrakcji wystawy prac artysów kustom kulture, warsztaty i pokazy na żywo, giełda płyt winylowych, strefa customowych noży, PinUp girls i moda vintage oraz duża dawka rock’n’rolla – również na żywo!
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 21-22/02/2026 - Agnostic Front - Wrocław/Warszawa

Wrocław ma już rozpisuweczkie:

19:00 Raw Brigade
19:45 Wisdom of Chains
20:30 Nagrody Best of Day Tattoo Show 2026
21:00 Agnostic Front
22:00 AfterParty – The Harpagans

Podoba mi się, fajnie że tak krótko i o 22 do domu xD
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 21-22/02/2026 - Agnostic Front - Wrocław/Warszawa

O Agnostic Front wiem tyle, że istnieje, no ale jak już grają w mieście i za 6 dyszek, to pomyślałem że warto obczaić.

Koncert odbywał się w ramach targów Kustom Konwent. W ich ramach można było pooglądać sobie stare samochody (i kupić jakiś), zrobić tatuaż, kupić nóż za 600-1000 zł (bądź tylko pooglądać :mrgreen: ) i inne takie. Przybyłem na Halę jakieś pół godziny wcześniej, żeby zapoznać się właśnie z tymi innymi atrakcjami i powiem, że był to czas dobrze spędzony. Przed AF grały dwa zespoły, niby też z #zagranico ale nigdy o nich nie słyszałem i jakoś mnie nie skusiły, wolałem później opuścić ciepełko ogniska domowego :D

Scena była malutka, dość zabawnie to wyglądało, tym bardziej dla mnie, mającego spore porównanie do tego, co zazwyczaj się dzieje w Hali. No ale koncert to był tylko dodatek i to było czuć. Panowie grali w dość sporym oświetleniu, no bo to jednak targi, nie może być całkiem ciemno. Wyszli punktualnie, dali energiczny występ, nie było czuć że to w większości starzy ludzie (zespół powstał w 1980/1982). Grali niecałą godzinę, czyli tyle ile mieli czasu w rozpisce. I spoko, to taki typ muzyki który najlepiej działa jako mocna piguła. Cieszę się, że się wybrałem.
ODPOWIEDZ