Ulubiona trasa koncertowa Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
VladTepes
Ulubiona trasa koncertowa Iron Maiden
Ponieważ nie słyszałem jeszcze rejestracji koncertu z ostatniej trasy a nie było mnie we Wrocławiu i wiele osób jest w podobnej sytuacji - nie zamieściłem w ankiecie Dance Of Death Tour.Poza tym ilość opcji ankiet możliwych do wstawienia jest ograniczona do 15.Dlatego też połączyłem w jedno trasy Iron Maiden Tour/Metal For Muthas Tour 1976/1980 i Iron Maiden Tour 1980
Ja daję krechę na Somewhere On Tour 1986/1987.Słyszałem parę świetnych bootów.Poza tym jest to trasa promująca moją ukochaną płytę więc mój wybór jest oczywisty.
Ja daję krechę na Somewhere On Tour 1986/1987.Słyszałem parę świetnych bootów.Poza tym jest to trasa promująca moją ukochaną płytę więc mój wybór jest oczywisty.
Re: Ulubiona trasa koncertowa Iron Maiden
World Slavery Tour za początek trasy
. A tak na powaznie to lube Powerslave'a i jakoś trasa też misię spodobał, a mam kilka nagrań
z tej trasy i można było posłuchac
z tej trasy i można było posłuchac
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
ja glosuje na Dance Of Death Tour
wiem ze nie ma w ankiecie ale ta trasa jest dla mnie najlepsza.. dlaczego ?? bylem na 3 koncertach, w Banskiej i Pradze stalem pod barierkami, mam kostke davea , mialem swietny kontakt z zespolem i set mimo moich poczatkowych obaw okazal sie swietny.. Tego co przezylem nigdy nie przezyje ogladajac koncerty ze starszych tras wiec stad moj glos na DODT. Jesli jednak mial bym sie wstrzymac od glosowania na ta trase to glos bym oddal na trase promujaca 7 syna..
Give me Ed - pierwszy mój koncert Maiden byl wlsnie na tej trasie. No co tak patrzycie? 15 lat mam dopiero 
Give me Ed, bo to jedyna trasa, oprócz Dance Of Death Tour, na której byłem
...
Obecna trasa. Mój pierwszy koncert IM własnie na niej był. Nie mogęłm głosowac inaczej
Zaglosowalem na Ed Hunter bo jest najlepszy setlist no i Ironi z juz Brucem i Adrianem :rocx Chcialbym byc na koncercie z tej trasy :solo
Siódma trasa- 1.Trasa promujaca moj ulubiony album
2. Genialny koncert Maiden England
3.Legendarny wystep w Donington
4.Ostatnia trasa duetu Murray-Smith (oczywiscie nie mam nic do Jana i trojgitarowego skladu, ale to co pokazywali Dave i H razem...
)
2. Genialny koncert Maiden England
3.Legendarny wystep w Donington
4.Ostatnia trasa duetu Murray-Smith (oczywiscie nie mam nic do Jana i trojgitarowego skladu, ale to co pokazywali Dave i H razem...
-
ndbmn
Give me Ed... bo (oprócz DoD tour) tylko na tej byłem.
Give Me Ed... to był pierwszy koncert na jakim byłem niesamowite przeżycie zobaczyć swojch idoli na scenie.Świetny set choć brakowało kilku mojch faworytów.Skoda żę w ankiecie nie ma deace of death tour robi wrażenie wystrój sceny chociaż set troche krótki.
Give Me Ed... to był pierwszy koncert na jakim byłem niesamowite przeżycie zobaczyć swojch idoli na scenie.Świetny set choć brakowało kilku mojch faworytów.nie ma Skoda żę w ankiecie dance of death tour robi wrażenie wystrój sceny chociaż set troche krótki.
Iron Maiden Tour/Metal For Muthas Tour 1976/1980 & Iron Maiden Tour 1980 - zupelnie inne koncerty, inne granie i wszystko ogolnie inne od tego co grali na nastepnych trasach :rocx
Somewhere On Tour 1986/1987 chyba z sentymentu byłem poraz pierwszy na koncercie IM w poznańskiej arenie
-
Odziom_666
- -#Prodigal son

Powerslave swietna trasa i plyta 
Give Me Ed Till I'm Dead - na tej trasie zobaczyłem mój pierwszy koncert Maiden i set był pełny moich ulubionych piosenek 
ostatni koncert byl moim pierwszym koncertem... zaglosowalem na 'Give me Ed...' bo byl tam wspanialy "Revelations" i ogolnie same perelki i za "faking rispekt ju for det" oj jak ja zaluje za to ze mnie przy tym nie bylo jeszcze bralem Metal tour za RiR i World Slavery Tour za koncerty w Polsce
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

Fear Of The Dark Tour 1992- nie wiem dlaczego ale uwielbiam ten rok w dziejach maiden 
-
Nikki Rebel
- -#Prodigal son

Give Me Ed...Til I'm Dead Tour ... trasa, podczas której pierwszy ra zbyło mi dane zobaczyc live IM .. i wszystko jasne 
Brave new world rock in rio mi sie podoba bardzo:)
Seventh Tour........za Maiden England..... i piekne wykonanie tytulowej piosenki na zywo........no i oglnie setlist byl jak dla mnie najlepiej dobrany....