Najlepsza okładka
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najlepsza okładka
Mi osobiście najbardziej podoba się okładka Brave New world. Mimo iż Eddie jest tam jedyny w swoim rodzaju(bardziej wole tego z pierwszych płyt) ale świetny jest ten "przyszłościowy" wygląd Londynu. Tytuł okładki "Nowy wspaniały świat" można interpretowac w ten sposób nowy świat będzie w całości "zarządzany" przez maszyny. np ten ptak kolo pioruna nie wyglądaj jak prawdziwy tak tylko jak maszyna, ale z drugiej strony można patrzec na to w ten sposób, że to maszyny pomoga ludzią w życiu i cało robotę zrobią z nich a człowiek bedzie cały czas odpoczywał np. te statki pasazerskie na Tamizie.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Re: Najlepsza okładka
Fear of the dark - klimat ma ta okladka
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

klimat to ma pałerslejw dlatego tez oddalem swój glos na samłer in tajm
Mi się najbardziej podoba ta z DoD - wiem, że nie jest tak dopracowana jak inne, ale jest nowatorska - jednya w swoim rodzaju - i nie wem dlaczego przed premierą tylu ludzi na nią narzekało
:P:P
-
Odziom_666
- -#Prodigal son

Zgadzam sie w 100 procentach :rocxhiroszima pisze:Fear of the dark - klimat ma ta okladka
glos oddalem na inna bo najbardziej podoba mi sie od "Live after death"
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

BNW nic dodac nic ujac 
-
Nikki Rebel
- -#Prodigal son

Brave New World ... świetna jest 
Fear of the dark - jak się patrze na Edka to aż ciarki przechodzą 
Inna - Live After Death
Piece of mind - toż to takie życiowe
domki parterowe, pokoje z materacami na ścianach, drzwi bez klamek... jak w domu

Brave New World.....genialna okladka genialnego albumu......
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

"Fear of the dark" dlatego bo bardzo dobrze odzwierciedla strach, i jest po prostu ładna, ten świt..., za raz po niej na drugim miejscu to "Virtual XI", a najmniej podoba mi się ta z "The X Factor" - tajemniczy fajny album ale niestety z kaszaniarską okładką.
1A Real DEAD One/SIT/7th/
2.FOTD
3BNW
4POM
5Powerslave
2.FOTD
3BNW
4POM
5Powerslave
Ostatnio zmieniony wt gru 16, 2003 11:17 pm przez Garret, łącznie zmieniany 1 raz.
zdecydowanie Fear Of The Dark
-
Vlad Tepes
Somewhere In Time.Ulubiona płyta,ulubiony klimat - ulubiona okładka.
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Po prostu najfajniesza dla mnie. Nie wiem dlaczego ale mógłbym wpatrywać sie w nią godzinami. Jakaś tak klimatyczna, inna. I to uczucie, że Edek wszędzie mnie wypatrzy
Poza tym to chyba mój ulubiny album, ale wiadomo jak to jest z ulubionymi albumami...
No tu był duży problem.Nie wiem co niektórzy widzą w okładce "Brave..." ale każdy ma inny gust-szanuję to.Ja wybrałem "Killers" bo kiedyś jak byłem małolatem zrobił na mnie wrażenie.Moje ulubione jeszcze to "Live after..."."Seventh son...","Somewhere in time"-kurcze Oni mają super okładki.Szkoda że Derrek już z nimi nie współpracuje.Szkoda też mi starego logo że tak je "poobcinali" 
głos oddałam na "inną", bo Live After Death nie było wymienione 
taaak. live after z innych, a tak 7 syn , Fear - wogule wszystkie okładki do Dance of Death są wypasione...
Jazz is not dead, it just smells funny.