Tylko jak mi sie wydaje na metallice nie mozna bylo miec flag na jakis pretach/kijach... wiec chyba to odpada...
ale troche flag musi byc, zawsze to ładniej wyglada
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A ja mam taka koncepcje zeby zamowic gdzies taka oogromną flage ktora rozwinieta zajela by znaczną czesc sektorow siedzacych ( mniej wiecej tak jak na duzych meczach pilkarskich ) takowa flaga przeszla by sobie po ludziach...
Taka bedzie, jesli uda sie zalatwic kilkadziesiat miesc obok siebie w sektorzejaniedembica pisze:A ja mam taka koncepcje zeby zamowic gdzies taka oogromną flage ktora rozwinieta zajela by znaczną czesc sektorow siedzacych ( mniej wiecej tak jak na duzych meczach pilkarskich ) takowa flaga przeszla by sobie po ludziach![]()
ja ją wezme.. a co tamIron Sajmon pisze:Ja chyba swojej nie zabiorę bo boję się o nią... Nie wiadomo co za element przyjdzie a 30 zł drogą nie chodzi.
A ja mam taka koncepcje zeby zamowic gdzies taka oogromną flage ktora rozwinieta zajela by znaczną czesc sektorow siedzacych ( mniej wiecej tak jak na duzych meczach pilkarskich ) takowa flaga przeszla by sobie po ludziach...
Przeszła by sobie po ludziach i ... nie wróciłaA tak po za ttym to jak duża liczba osób się składa to ciekawe kto by ją brał na przechowanie?
Gott, muszę przyznać rację WrafffffffffAndzia pisze:Sim0n ma świetną flage zlogo sanktuarium i z pięknym Edkiem. Jak dotad nie widzialam fajniejszej flagi. Szkoda ze nie jest większa.
Świetnie! :rocxMaYeR pisze:Taka bedzie, jesli uda sie zalatwic kilkadziesiat miesc obok siebie w sektorzejaniedembica pisze:A ja mam taka koncepcje zeby zamowic gdzies taka oogromną flage ktora rozwinieta zajela by znaczną czesc sektorow siedzacych ( mniej wiecej tak jak na duzych meczach pilkarskich ) takowa flaga przeszla by sobie po ludziach![]()