Support - FRONTSIDE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Support - FRONTSIDE
...to oni juz tak co roku beda? 
Re: Support - FRONTSIDE
pierwsze co pomyslałem po przeczytaniu newsa to właśnie tometal pisze:Chorzów napier...(niczać?)![]()
Feeeee
U mnie to samo
A pamietacie tych gosci co przyszli pod scene na 2, 3 piosenki, zrobili pogo i poszli. To byl hardcore
A pamietacie tych gosci co przyszli pod scene na 2, 3 piosenki, zrobili pogo i poszli. To byl hardcore
-
Deleted User 622
Dobre było jak Astek po koncercie podszedł do jakiegoś kolesia i taki text zapodał:
Astek pisze:Widziałem Cie ze sceny. Zajebiście napierdalałeś!
CHyba bilety się słabo sprzedają .Mystic boją się wtopy więc mamy Frontside.
-
Deleted User 1309
... który uratuje festiwal od frekwencyjnej wtopy , juz slyszalem ze tysiące fanów frontside zasypuje konta mailowe zapycha linie telefoniczne Mystica , zamawiac bilety na MFMystic boją się wtopy więc mamy Frontside
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Frontside stał się niejako zapychaczem imprez. Nie masz czym "dobić" festiwalu dzwoń do Frontside napewno przyjedziemy. 
-
Deleted User 622
Z tego co wiem od kilku ortodoksyjnych fanów tego zespołu to nie uznają Frontside bez Astka a ostatnia płyta jest ponoć najsłabszą (w ich odczuciu). Więc nie wiem czy pojewią się te tysiące tr00 fanów Frontszajsu.
Mystic oszczędza na wydatkach, przecież zachodnia kapela chce grubą kasę za koncert.Mareq555 pisze:... który uratuje festiwal od frekwencyjnej wtopy , juz slyszalem ze tysiące fanów frontside zasypuje konta mailowe zapycha linie telefoniczne Mystica , zamawiac bilety na MFMystic boją się wtopy więc mamy Frontside
Frontside zagrają za owiele mniejsze pieniądze i jeszcze będą się cieszyć.
Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
Mystic wydaje Frontside!!Premus pisze:Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
-
El Dorado
wydaje tez Vadera i co?? :pBartdeath pisze:Mystic wydaje Frontside!!Premus pisze:Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
A pamietacie to Ziomek krzyczy ze sceny (oczywiście we Wrocku ) Frontsid Frontsid a cała Hala Ludowa mu odpowiada głośnym i churalnym Maiden Maiden 
NIewiele się pomyliłem!!tobink pisze:wydaje tez Vadera i co?? :pBartdeath pisze:Mystic wydaje Frontside!!Premus pisze:Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
Wiadomo, ze Turbo czy TSA to potegi ale ja tam sie ciesze z Frontside. To co pokazywali na trasach z Behemothem czy Vaderem mogło sie podobac :rocxPremus pisze:Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
Zobaczymy jak im to wyjdzie na stadionie
Jak dla mnie to lipa ten zespół, na szczęście nie robiłem sobie żadnych nadzieii na coś lepszego.
K... jego mać kwiecień jest przesrany najpierw odwołanie Judasów teraz Frontside eeeeeehhhhhhhhhh i co jeszcze ?
Up The irons
no na stadionie wyjdzie gorzej, bo pewnie ich kiepsko nagłośniąeulogy pisze:Wiadomo, ze Turbo czy TSA to potegi ale ja tam sie ciesze z Frontside. To co pokazywali na trasach z Behemothem czy Vaderem mogło sie podobac :rocxPremus pisze:Po jaka ch. F. czy nie ma w tym kraju innych kapel np Hate Turbo albo TSA
Zobaczymy jak im to wyjdzie na stadionie
nie zmienia to faktu, że z nowym wokalem są naprawdę nieźli i mnie nie przeszkadzają
a ostatni album dobry jest i tyle