Heh radziłbym też nie liczyć na takie cymesy jak darmowy kibel ,szatnia czy woda lana ze sceny. We Wrocławiu tego nie było więc teraz pewnie też tego zabraknie.
Oczywiście moge sie mylić ,ale lepiej nastawić sie na najgorsze .
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A zamierzasz coś wnieść?amaZona pisze:Nie przeszkadzałoby mi jednak, by przeszukali moją torbę w ten sam sposób jak we Wrocku - czyli wcale

W to chyba nikt nie wątpi.Woockash pisze:Wszystko mozna przecierpiec byle by MAIDEN dalo show !!
Taa... wodę!WICKER MAN pisze:A zamierzasz coś wnieść?amaZona pisze:Nie przeszkadzałoby mi jednak, by przeszukali moją torbę w ten sam sposób jak we Wrocku - czyli wcale![]()
![]()
Jest to gigantyczna impreza więc zupełnie inaczej organizuje się ją niż koncert w 6-tysięcznej Hali Ludowej. Sądzę, że organizacja będzie zbliżona do tej na Metallice - czyli ok choć nie fantastyczna.

Tak tylko w jakiej cenie będzie ta woda?:)amaZona pisze: Taa... wodę!![]()
Ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba kombinować. I będzie chociaż WODA do kupienia...

nie dzięki nie skorzystam ! Widzidzałem w TV że najgorszą subkulture czyli pseudkiboli wpuszcza się z napojami wąchając ją wcześniej (lol) czyli oni mogą wejść my juz nie możemy ciekawe ! :rocxRycerzHeavyMetalu pisze:8 zł /0,33 l.![]()
Wolę nie wiedzieć_Sand_man_ pisze:Tak tylko w jakiej cenie będzie ta woda?:)amaZona pisze: Taa... wodę!![]()
Ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba kombinować. I będzie chociaż WODA do kupienia...
Bo ja wiem czy taka syfiasta?! Ja osobiście lubię Pepsi (bardziej niż Coca-Colę). Jakby nie patrzeć to wszystko jest szkodliwe - nawet woda.albo pić syfiatą pepsi.