Czemu sie wszyscy tak nim zachwycają???
Przecież on sie nudzi po kilku minutach...
Niech mi ktoś wyjaśni: O co tu chodzi???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

podpisuje sie pod tym pytaniem wszelakimi moimi kończynami zdolnymi do pisaniaJourneyman666 pisze:Słuchałem tego utworu z kilkadziesiąt razy jednak nie widze w tym nic specjalnego
Czemu sie wszyscy tak nim zachwycają??? Shocked
Nikt Wam tego nie wytłumaczy, po prostu jednym się podoba drugim nie. Tak samo ja bym mogła zapytac co Wy widzicie w Gangland bo ja kompletnie nicSzajba pisze:podpisuje sie pod tym pytaniem wszelakimi moimi kończynami zdolnymi do pisaniaJourneyman666 pisze:Słuchałem tego utworu z kilkadziesiąt razy jednak nie widze w tym nic specjalnego
Czemu sie wszyscy tak nim zachwycają??? Shocked
jak dla mnie nie tylko, ale fakt ta wersja wymiatasekcjazwlok pisze:Utwor genialny ale tylko na Life After Death
ja tam wole juz raima niz ganglandaIron maidenka pisze:Wy widzicie w Gangland bo ja kompletnie nic Smile
to tu się zgadzamy :beerSzajba pisze:ja tam wole juz raima niz ganglandaIron maidenka pisze:Wy widzicie w Gangland bo ja kompletnie nic Smile
ja też się nim nie zachwycam (trochę bardziej lubię Alexandra) ale Rime to jeden z najlepszych utworów maiden, to trzeba przyznać, poza tym to chyba pierwszy taki typowy epik Harrisa, po którym nastapiły kolejne czyli Alexander i 7 syn (HBTN i To tame a land nie liczę, bo sądzę, że te dwa utwory nie są typowymi epikami, jak te późniejsze)Iron maidenka pisze:Bardzo lubię Rime'a ale nie zachwycam się nim jakoś przesadnie. Zwrotka jest świetna tylko lekko przydługawa. Do tego ciekawa solówka i fantastyczny wokal. A najbardziej lubię zwolnienie w środku
dokładnie, najlepszy moment piosenki :rocx a oprócz tego słowa "the mariner kills the bird of good omen....", na koncercie zabija!!!The Wizard pisze:to mocne wejście tuż po zwolnieniu to mistrzostwo! kawałek z mojej pierwszej piątki najlepszych utworów IM!
Ja na przykład wolę The Legacy niż Rime'a i niż AlexandraClans pisze:Uwielbiam takie rozbudowane utwory ze Złotych Lat. Bo na późniejszych płytach to były troszkę takie ciągnące się kluski.
eeeeeeeeeeee....o il raime i legacy sa porownywalne DLA MNIE, tak legacy niedorasta do piet AlexandrowiIron maidenka pisze:Ja na przykład wolę The Legacy niż Rime'a i niż Alexandra Razz
tu się nie zgadzamy....Iron maidenka pisze:Ja na przykład wolę The Legacy niż Rime'a i niż Alexandra
...ale tu już takIron maidenka pisze:co Wy widzicie w Gangland bo ja kompletnie nic
Czy ja dozyje kiedys chwili, w ktorej kazdy bedzie wiedzial jak się pisze ten tytuł prawidlowo?Szczur22 pisze:Hallowed by thy Name
hehe...Hallowed BE Thy Name to jest wogole najlepszy kawalek maidenow wiec wieszWrath pisze:Czy ja dozyje kiedys chwili, w ktorej kazdy bedzie wiedzial jak się pisze ten tytuł prawidlowo? Rolling Eyes Wink
dla mnie z kolei Rime i Aleksander są porównywalne. W tym drugim tekst żywcem wyjęty z książki do historii, trochę mi to nie pasi. No za to solówka...mniam! Ale Legacy jest jak dla mnie dużo bardziej rozbudowane, boskieSzajba pisze:o il raime i legacy sa porownywalne DLA MNIE, tak legacy niedorasta do piet Alexandrowi
ja kiedyś jeszcze na samym początku myślałam, że to się nazywa Hallowed by the Name, dość popularny błądWrath pisze:Czy ja dozyje kiedys chwili, w ktorej kazdy bedzie wiedzial jak się pisze ten tytuł prawidlowo?