Hand of Doom Orchestra plays Iron Maiden's Piece of Mind
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Hand of Doom Orchestra plays Iron Maiden's Piece of Mind
Właśnie wczoraj nabyłem wydawnictwo o powyższym tytule. Kolejny tribut oczywiście. Tym razem zamiast zestawu "best off" w nowych aranżacjach mamy odtworzenie całej płytki kawałek po kawałku. Według mnie płytka ma trochę lepszych momentów, ale generalnie - żadna rewelacja. Taka ciekawocha, dla maniaków - kolekcjonerów raczej.
Utworki wykonywane są bez wokalu, z udziałem instrumentarium kojarzącego się z orkiestrą symfoniczną.
Utworki wykonywane są bez wokalu, z udziałem instrumentarium kojarzącego się z orkiestrą symfoniczną.
Re: Hand of Doom Orchestra plays Iron Maiden's Piece of Mind
można wiedziec gdzie to kupiles ?
Jasne, że można. Poprzez fan.pl. Ze zniżką dla fanklubowiczówDziku pisze:można wiedziec gdzie to kupiles ?
czy mi sie wydaje, czy to byla ironiaJasne, że można. Poprzez fan.pl. Ze zniżką dla fanklubowiczów
Siwy pisze:czy mi sie wydaje, czy to byla ironiaJasne, że można. Poprzez fan.pl. Ze zniżką dla fanklubowiczów
tak łikerem zaleciało
Siwy pisze:czy mi sie wydaje, czy to byla ironiaJasne, że można. Poprzez fan.pl. Ze zniżką dla fanklubowiczów
Szukanie podwójnego dna tam, gdzie go nie ma. Tak rodzą się spiskowe teorie dziejów. Fox Mulder też tak ma, chłopakikpt_nemo pisze:tak łikerem zaleciało
A samo wydawnictow bardzo fajne i ciekawe. Polecam
Mozna to kupic w sklepach w Polsce?