Ja się pózniej wypowiem.
Na czym się skończyło Iron Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Na czym się skończyło Iron Maiden?
Uprzedzam, iż to nie są żadne jajca. Nie piszcie więc, że na Demigod albo na Kill Em All
Ja się pózniej wypowiem.
Ja się pózniej wypowiem.
Re: Na czym się skończyło Iron Maiden?
Loool też nie maiłeś czego wymyślec.
Właśnie chciałem napisać ,że na Kill 'Em All
Nie wiem, dla mnie oni się nie skończyli. Są wielkim zespołem
No bez jaj...Ironi sie nie skończyli i nigdy sie nie skończa 
...Fallen souls die behind my steps
By following the freezing moon...
Skonczyli ? Glupota pisac tak o zespole, ktory przezywa jeden z najlepszych okresow w swojej karierze. Bruce ciagle zachwyca swoim glosem, nagrywaja coraz to bardziej przemyslane i zlozone plyty (wiadomo, nie tak dobre jak w latach 80), co roku hale i stadiony wypelniaja fani czekajacy na wystep Iron Maiden miesiacami. Na tych koncertach zespol pokazuje ze nadal pozostaja jednymi z najlepszych w gatunku dajac z siebie 200%.
Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 12:50 am przez Dziku, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziku pisze:jeden z najlepszych okresow w swojej karierze.
Czy chodzi o Seventh Sona, no bo to był taki moment graniczny, jakby nie patrzyć, ostatnia wielka płyta w całości, potem to już tylko wielkie utwory ...koncertowo cały czas trzymają klasę.
Dziku pisze:Skonczyli ? Glupota pisac tak o zespole, ktory przezywa jeden z najlepszych okresow w swojej karierze. Bruce ciagle zachwyca swoim glosem, nagrywaja coraz to bardziej przemyslane i zlozone plyty (wiadomo, nie tak dobre jak w latach 80), co roku hale i stadiony wypelniaja fani czekajacy na wystep Iron Maiden miesiacami. Na tych koncertach zespol pokazuje ze nadal pozostaja jednymi z najlepszych w gatunku dajac z siebie 200%.
zgadzam sie, a album AMOLAD to dla mnie jeden z najlepszych w calej dyskografii!
skończyli się na Twojej głupocie vyrus. co za debilny temat.
Ktoś tutaj pisał o niskim poziomie forum i między innymi to ty go zaniżasz cellman więc oszczędz takich wypowiedzi.

Dokładnie tak. Pełna zgodaNomad pisze:Czy chodzi o Seventh Sona, no bo to był taki moment graniczny, jakby nie patrzyć, ostatnia wielka płyta w całości, potem to już tylko wielkie utwory ...koncertowo cały czas trzymają klasę.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
przepraszamvyrus pisze:Ktoś tutaj pisał o niskim poziomie forum i między innymi to ty go zaniżasz cellman więc oszczędz takich wypowiedzi.
Idź przemyślec swoje zachowanie.
Nic mi nie wiadomo o tym żeby Iron Maiden się skończyło. No, chyba że jakiegos newsa nie przeczytałem.
Szczerze mówiąc to po De Mysteriis Dom Sathanas nic nowego nie wymyślili.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Vyrus zmienił avatar i wzszystko mu się pochrzaniło 
Nemesis...as one we stand!!
vyrus pisze:Uprzedzam, iż to nie są żadne jajca.
twoje ostrzeżenia nie działająSzajba pisze:Kill'em all
A szczerze, to trudno powiedzieć, bo jeśli po seventh sonie, to za co uznać brejwa? Za kolekcję "Wielkich utworów". Ja myślę, że Maiden się nie skończyło. Tylko, że się kończą powoli i systematycznie. Skończą się jak zaczną kaleczyć koncerty...
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
Ja doskonale rozumiem Vyrusa, poprostu uważa że Iron Maiden nie gra już od wielu lat na takim poziomie jak do Seventh Sona, ja też tak uważam, gdyby Ironi mieli same takie płyty jak Fear of the Dark,X Factor czy ostatnia to pewnie nie byłbym fanem tego zespołu, Ironi w ostatnich 15 lat napisali może z 8-10 naprawdę świetnych utworów ,a w latach 80 to cięzko spotkać jakiś słabszy utwór ,teraz mają możliwośc nagrania dłuższego materiału i wcale nie wychodzi im to na dobre, w latach 80 było oszczędnie,krótko i na temat, a teraz mamy czasem co za dużo to niezdrowo.
Wiadomo ,przy takich muzykach ,gniotów się nie nagrywa,ale chciało by się czegoś więcej.
Zobaczcie że starsze utwory cały czas stanowią lwią częśc setu i najlepiej na koncertach wypadają ,to coś znaczy.
Wiadomo ,przy takich muzykach ,gniotów się nie nagrywa,ale chciało by się czegoś więcej.
Zobaczcie że starsze utwory cały czas stanowią lwią częśc setu i najlepiej na koncertach wypadają ,to coś znaczy.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

To jego opinia. Ale nawet jeśli, czy to oznacza, że się skończyli?Nomad pisze:Ja doskonale rozumiem Vyrusa, poprostu uważa że Iron Maiden nie gra już od wielu lat na takim poziomie jak do Seventh Sona
Nemesis...as one we stand!!
Trudno żeby tak grali do tej pory.Nomad pisze:Ja doskonale rozumiem Vyrusa, poprostu uważa że Iron Maiden nie gra już od wielu lat na takim poziomie jak do Seventh Sona,