Castle Donnington England'92 na dvd
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Castle Donnington England'92 na dvd
W Częstochowskim MM nabyłem to wydawnictwo właśnie dzięki informacji od kolegi (thx Stiopa) za jedne 39,90 bodajże. To nieoficjalne wydawnictwo - jak mi się zdaje - ale może ktoś zechce mimo wszystko zakupić, więc dzielę się z Wami informacją, że jest takie coś dostępne.
Re: Castle Donnington England'92 na dvd
też to w wakacje kupiłem, w którymś tam temacie poruszałem już ten wątek, jak się okazuje, wersja przegrywana z vhs przez jakąś firmę (brakuje jednego utworu, chyba Afraid to shoot strangers, ale już nie pamiętam). Ogółem warto zakupic jak się nie posiada jeszcze tego koncertu w jakiejś innej formie video, no i dopóki nie wyjdzie "history of IM vol. 3" 
Re: Castle Donnington England'92 na dvd
Na Allegro jest też dostępne "Maiden England", "stworzone" w ten sam sposób, chyba nawet przez tę samą firmę.wojteq pisze:też to w wakacje kupiłem, w którymś tam temacie poruszałem już ten wątek, jak się okazuje, wersja przegrywana z vhs przez jakąś firmę (brakuje jednego utworu, chyba Afraid to shoot strangers, ale już nie pamiętam). Ogółem warto zakupic jak się nie posiada jeszcze tego koncertu w jakiejś innej formie video, no i dopóki nie wyjdzie "history of IM vol. 3"