Castle Donnington England'92 na dvd

Rarytasy, rzadkie wydawnictwa, bootlegi - wszystko dla kolekcjonerów Iron Maiden!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Castle Donnington England'92 na dvd

Post autor: CubeX »

W Częstochowskim MM nabyłem to wydawnictwo właśnie dzięki informacji od kolegi (thx Stiopa) za jedne 39,90 bodajże. To nieoficjalne wydawnictwo - jak mi się zdaje - ale może ktoś zechce mimo wszystko zakupić, więc dzielę się z Wami informacją, że jest takie coś dostępne.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Castle Donnington England'92 na dvd

Post autor: wojteq »

też to w wakacje kupiłem, w którymś tam temacie poruszałem już ten wątek, jak się okazuje, wersja przegrywana z vhs przez jakąś firmę (brakuje jednego utworu, chyba Afraid to shoot strangers, ale już nie pamiętam). Ogółem warto zakupic jak się nie posiada jeszcze tego koncertu w jakiejś innej formie video, no i dopóki nie wyjdzie "history of IM vol. 3" ;-)
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Re: Castle Donnington England'92 na dvd

Post autor: CubeX »

wojteq pisze:też to w wakacje kupiłem, w którymś tam temacie poruszałem już ten wątek, jak się okazuje, wersja przegrywana z vhs przez jakąś firmę (brakuje jednego utworu, chyba Afraid to shoot strangers, ale już nie pamiętam). Ogółem warto zakupic jak się nie posiada jeszcze tego koncertu w jakiejś innej formie video, no i dopóki nie wyjdzie "history of IM vol. 3" ;-)
Na Allegro jest też dostępne "Maiden England", "stworzone" w ten sam sposób, chyba nawet przez tę samą firmę.
ODPOWIEDZ