Akcja POSPOLITE RUSZENIE w opracowaniu, fajna sprawa
Bilety i Przejazdy Autokarowe
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bilety i Przejazdy Autokarowe
Uwaga wszyscy zainteresowani dojazdami na koncerty IRONS w Pradze i WARSZAWIE Firma www.topbilety.pl organizuje dojazdy autokarowe z 38miu miast POLSKI...
Re: Bilety i Przejazdy Autokarowe
Genialnie
Tylko nie rozkminiłem do konca ehhe Tzn jest opcja z Wawy do Pragi z Pragi do Splitu ? bo cos tam takeigo widze ?
? włacznie z oboma biletami ?
Czy tylko Praga z biletem ?
Tylko nie rozkminiłem do konca ehhe Tzn jest opcja z Wawy do Pragi z Pragi do Splitu ? bo cos tam takeigo widze ?
-
szatanista
- -#Long distance runner

mozna kupic sam bilet na koncert bez przejazdu?
chodzi o to ze jesli ktos planuje prosto z Pragi jechac do Splitu to placi 35 zl mniej i jedzie tylko w jedna strone : Warszawa - PragaJack_86 pisze:Genialnie![]()
Tylko nie rozkminiłem do konca ehhe Tzn jest opcja z Wawy do Pragi z Pragi do Splitu ? bo cos tam takeigo widze ?? włacznie z oboma biletami ?
Lodziakom proponuje poczekac na STREFE bo w styczniu maja oglosic czy podejmuja sie zorganizowac przejazd: Lodz - Warszawa - Praga - Lodz
Bus Warszawa - Praga ma ruszac zaraz po koncercie to dobrze bo bylisbysmy kolo 10 na miejscu w Czechach
Jeżeli znajdę kogoś odpowiedzialnego w drodze praga - łódź zrobię sam busa, będzie dużo taniej.
tzn??Grom pisze:Jeżeli znajdę kogoś odpowiedzialnego w drodze praga - łódź zrobię sam busa, będzie dużo taniej.
tylko Praga Lodz?
czy Lodz - Praga- Lodz?
czy Lodz - Warszawa - Praga - Lodz?
-
szatanista
- -#Long distance runner

jako rzecznik Groma odpowiem: tylko Praga-Łodź
taki bus bym robił. Ale ja zostaję w Pradze więc nie ma kto wrócić ;/Budziol pisze:czy Lodz - Warszawa - Praga - Lodz?
debil xDszatanista pisze:jako rzecznik Groma odpowiem: tylko Praga-Łodź
napisalem PW do Ciebie GROM
a jakie koszta by wchodzily na taka trase?
Bo kierowcy jakis nocleg trzeba by zapewnic o ile nie zmiennika?
a jakie koszta by wchodzily na taka trase?
Bo kierowcy jakis nocleg trzeba by zapewnic o ile nie zmiennika?
Na pewno mniej. nie wiem dokładnie, musiałbym się popytać 
Może Tobink by jechał tak, bo podobno na Mystic 05 robił Busa, tyle że słyszałem, że przejazd ssał paukę :/
bylo dokladnie jak mowisz 
organizowal, a cala droge....
organizowal, a cala droge....
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Drogi przejazd do Pragi... Trzeba kombinować coś prywatnie. Będzie się ktoś wybierał z okolic Warszawy? Pytam już, bo nie wiem czy bilet kupować.
drogo to fakt a njawiekszy bezsens to ze jak jedzie sie w jedna strone to 30zl taniej
I tak dobrze, że jest jakakolwiek zniżka. Wynajęcie autokaru robi sie przecież od trasy, a nie od tego czy będzie jechał pełny, czy z jedną osobą.Budziol pisze:njawiekszy bezsens to ze jak jedzie sie w jedna strone to 30zl taniej
niby tak 
czy naprawdę nikt nie chce zorganizować busa dla warszawiaków, który by wyjechał koło 7rano? ja w przeciwieństwie do brudasów z Katowic, chciałbym się odświeżyć po koncercie 
Przecież i tak nie masz wody w domu :/archaon pisze:czy naprawdę nikt nie chce zorganizować busa dla warszawiaków, który by wyjechał koło 7rano? ja w przeciwieństwie do brudasów z Katowic, chciałbym się odświeżyć po koncercie
-
szatanista
- -#Long distance runner

przeciez on nie ma domu.herki pisze:archaon napisał/a:
czy naprawdę nikt nie chce zorganizować busa dla warszawiaków, który by wyjechał koło 7rano? ja w przeciwieństwie do brudasów z Katowic, chciałbym się odświeżyć po koncercie
Przecież i tak nie masz wody w domu :/
a ja bym chcial jak najszybciej zajechac do pragi i tam sie odswiezyc bo nie kazdy mieszka w Warszawie :]