ZLOT po koncercie ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ZLOT po koncercie ?
Co wy na to drodzy mili, a moze by tak do rana jeszcze pobalowac?
jakies pomysly?;)
jakies pomysly?;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Re: ZLOT po koncercie ?
to niech nasi kochani Warszawiacy coś wykombinują 
już nie mam tu najwięcej postów

Ja aktualnie siedze w Wawie, choc nie mam o niej wielkiego pojecia, ani o jakis lokalach w poblizu stadionu. Bylem ciekawy czy w ogole sa chetni na taka inicjatywe , bo jest jeszcze troche czasu mozna dobrze to obmyslic 
chętni się znajdą na pewno :]
jesli nie pojadę na koncert do Pragi, a raczej nie pojadę, to jestem za
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Do Źródełka 
W zasadzie pamiętałem, że gdy tamtędy przechodziłem to coś takiego mi mignęło.
http://www.clubrock.pl/index.php
Niemalże pod bramą.
http://www.clubrock.pl/index.php
Niemalże pod bramą.
I to jest bardzo dobra koncepcjaWrath pisze:chętni się znajdą na pewno :]
Zadzwonię jutro do tego klubu podlinkowanego przez Kubę , na razie wyczytałam że wpuszczają wyłącznie pełnoletnich .
Ale moznaby zagadac z klubem wlasnie i ew. zaproponowac im impreze w stylu 'after party' . Wjazd za free za okazaniem biletu, czy jakos tak. na pewno chetnych bedzie ogrom.
Ej a przypadkiem Progresja jeszcze nie jest tak daleko?
Ej a przypadkiem Progresja jeszcze nie jest tak daleko?
Ludzie nie polecam club rock'a. Po koncercie Jonathana Davisa, było organizowane tam after party, i nieważne ile by sie miało lata trzeba mieć dowód. I z tego co mówili after skończył sie jakoś o 2 w nocy...
- dostoevsky
- -#Assassin

Czy to jakiś problem?Chris pisze:Ludzie nie polecam club rock'a. Po koncercie Jonathana Davisa, było organizowane tam after party, i nieważne ile by sie miało lata trzeba mieć dowód.
Heh, szkoda, że ten koncert nie odbywa się w trakcie Mistrzostw Europy (szczególnie w dniu meczu Włochy - Hiszpania), wtedy załapalibyśmy się do pobliskiego Fan Parku.
Moim zdaniem Club Rock pasowałby idealnie, tym bardziej, że w czwartki jest Święto Piwa, więc pijemy do woli za 25 zeta (ale tylko do 1 w nocy, koncert jednak kończy się ok 22:15). Ze stadionu ok 1,3 km drogi.
W ClubRocku o tej porze nie odbierają telefonów , trzeba im maila wysłać - kontakt podany na stronie - pyt. zasadnicze : są wśród chętnych niepełnoletni ?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
A co, striptiz będzie?Ashka pisze:są wśród chętnych niepełnoletni ?
A jak ten club rock nie wyjdzie (bo jednak 25 zl za wejscie dla niektorych moze byc problemem) tak ew. zostaje ta progresja, mysle, ze mozna sprobowac sie podpytac czy byliby zainteresowani taka impreza.
Bo na moje oko to nie jest az taki dystans wielki

A progresja
S stadion
Bo na moje oko to nie jest az taki dystans wielki

A progresja
S stadion
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Mysle, ze ClubRock bylby idealnym miejscem..., dlaczego ? Bylem tam na after party - po koncercie Purpli i naprawde fajnie wyszlo. Nie wiem dokladnie, kto to organizowal, czy to fan-club, czy po prostu byla to jakas inicjatywa od wewnatrz, ale zaraz po koncercie czekal autobus i wszystkich chetnych zabral tam zupelnie gratis. Impreza (o ile dobrze pamietam) skonczyla sie ok. 4-ej. Przy okazaniu biletow z koncertu dostawalo sie ponadto piwo gratis:) Poza tym wyswietlane byly koncerty, teledyski... Moze by cos takiego zorganizowac pod szyldem "Sanktuarium" ?
Pozdrawiam,
Tomek
Pozdrawiam,
Tomek
- dostoevsky
- -#Assassin

Coś źle wpisałeś w google maps, bo Progresja jest znacznie dalej...sz pisze:A jak ten club rock nie wyjdzie (bo jednak 25 zl za wejscie dla niektorych moze byc problemem) tak ew. zostaje ta progresja, mysle, ze mozna sprobowac sie podpytac czy byliby zainteresowani taka impreza.
Bo na moje oko to nie jest az taki dystans wielki![]()
Obrazek
A progresja
S stadion
A to stadion, B to Progresja
Brand pisze:A co, striptiz będzie?Ashka pisze:są wśród chętnych niepełnoletni ?
OK , mogę się zająć wydobyciem inf. z ClubRocka , tylko warto byłoby wiedzieć ile osób jest zainteresowanych
Robimy listę czy jeszcze za wcześnie ?
Grzędi mam wrażenie że chodziło o Proximę
Nie znam sie zupelnie na temacie organizowania tego typu imprez. Google maps cos mnie oszukalo, a chcialem wyjsc z propozycja. Tez uwazam, ze impreza nie moze byc darmowa, nie chce najebanej hordy metaowcow, a ludzi zainteresowanych. Ale z drugiej strony nie chcialbym aby wielu tych zainteresowanych to odstraszylo.
no tak, ale czy będzie aż tylu chętnych żeby wynajmować cały klub? moze lepiej rozeznać się tutaj mniej więcej w liczbie chętnych i zarezerować na przykład jakąś część lokalu? czasem wystarcza wpłacić jakąś kaucję, którą i tak potem się przeznacza na zakupy na miejscu, więc to nie byłby problem. ale jak jest i gdzie, to nie wiem. nie wiem nawet ilu ludzi jest chętnych, w każdym razie ja chętnie się zjawię
bo jak rozumiem to nie jest jakiś oficjalny zlot, tylko impreza dla zainteresowanych po koncercie. coś się na pewno wykombinuje
bo jak rozumiem to nie jest jakiś oficjalny zlot, tylko impreza dla zainteresowanych po koncercie. coś się na pewno wykombinuje
-
Deleted User 804
Zdarte gardło po koncercie i zimne piwo. Następnego dnia nie będę pewnie w stanie mówić ale to akurat problemem nie jest
Chyba nie ma sensu wynajmować klub i płacić coś wcześniej. Wystarczy pogadać z właścicielem żeby knajpa była dłużej otwarta i klimat był odpowiedni. Nie powinno być problemu ze zgodą bo w końcu może zarobić na tym.
Chyba nie ma sensu wynajmować klub i płacić coś wcześniej. Wystarczy pogadać z właścicielem żeby knajpa była dłużej otwarta i klimat był odpowiedni. Nie powinno być problemu ze zgodą bo w końcu może zarobić na tym.
ja zmywam sie zaraz po koncercie do lodzi bo z rana pędzimy na Prahe