Zadaj pytanie Paulowi Di'Anno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Zadaj pytanie Paulowi Di'Anno
Jak w temacie. Wybrane z nich zostaną zadane Paulowi w trakcie wywiadu, którego ma udzielić SanktuariuM podczas jego najbliższej trasy po Polsce.
Specjalne podziękowania dla LP Art Productions: agencji bukingowej Paula Di’Anno za pomoc w załatwieniu wywiadu.
Specjalne podziękowania dla LP Art Productions: agencji bukingowej Paula Di’Anno za pomoc w załatwieniu wywiadu.
Re: Zadaj pytanie Paulowi Di'Anno
Mam jedno, dość konkretne - World Wide Artists w notce biograficznej artysty podaje, że Di'Anno w 30 - letniej karierze sprzedał ponad 30 mln kopii wszystkich wydanych ówcześnie albumów ( ponad 60 tytułów), zaś pierwsze dwa albumy IRON MAIDEN "Iron Maiden" i "Killers" rozeszły się w sumarycznym nakładzie szacowanym na 20 mln kopii!!!
Według statystyk - bestsellerem Maiden jest oczywiście "NOTB" (kilkanaście milionów).
Informację biograficzną przytoczoną przez WWA multipleksuje wiele stonic ogłoszeniowych przy okazji koncertów Di'Anno na bieżącej trasie. Jestem ciekaw czy rzeczywiście tak jest, czy Paul ogółem sprzedał 30 mln kopii, z czego 20 wspomnianych albumów MAIDEN!??
Według statystyk - bestsellerem Maiden jest oczywiście "NOTB" (kilkanaście milionów).
Informację biograficzną przytoczoną przez WWA multipleksuje wiele stonic ogłoszeniowych przy okazji koncertów Di'Anno na bieżącej trasie. Jestem ciekaw czy rzeczywiście tak jest, czy Paul ogółem sprzedał 30 mln kopii, z czego 20 wspomnianych albumów MAIDEN!??
-
Deleted User 804
może wliczają w to Early days?Mam jedno, dość konkretne - World Wide Artists w notce biograficznej artysty podaje, że Di'Anno w 30 - letniej karierze sprzedał ponad 30 mln kopii wszystkich wydanych ówcześnie albumów ( ponad 60 tytułów), zaś pierwsze dwa albumy IRON MAIDEN "Iron Maiden" i "Killers" rozeszły się w sumarycznym nakładzie szacowanym na 20 mln kopii!!!
Trzeba by mu najpierw jakąś dać a później się pytaćTobink pisze:Czy lubi polską wódkę.
Nie wiem - trzeba zapytać, Paul chyba lepiej się orientuje niż my!??
O jakimś truneczku można pomyśleć.
O jakimś truneczku można pomyśleć.
-
Deleted User 804
no też tak myślałem żeby zrobić jakąś zrzutę i kupić coś Paulowi np Dębową, lub coś zupełnie innego nienadającego się do wypicia 
jakby co prezencie jest oddzielny temat
jakby co prezencie jest oddzielny temat
-
The Burczax
- -#Moonchild

Co mu się kojarzy z Polską?
Co wspomina najlepiej z czasów Iron Maiden?
któż inny by dał taką propozycję niż nasz pierwszy pisujTobink pisze:Czy lubi polską wódkę.
pytanie 1:
If you could go back in time, to the Maiden years, would you act and done things in the same way
pytanie 2:
Aren't you sick of questions about maiden?
pytanie 3:
Arjen Lucassen invites many different musicians to his project Ayeron. If he would ask you, would you agree?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 357
Szajba pisze: If you could go back in time, to the Maiden years, would you act and done things in the same way
RotflSzajba pisze: Aren't you sick of questions about maiden?
Złotego Nomada chce za te pytaniaŻelazny pisze:Szajba pisze: If you could go back in time, to the Maiden years, would you act and done things in the same wayRotflSzajba pisze: Aren't you sick of questions about maiden?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 357
To tak jak Nomad musisz powiedzieć do Paula "Up The Irons!"
-
El Dorado
Ale fajnie Szajba, że studiujesz w kolegium językowym!
-
Deleted User 804
dla mnie lepiej ze po angielsku napisał pytania. Chociaż tłumaczyć nie będzie trzeba
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Moze warto, zeby pytania nie dublowaly sie z poprzednimi, bo jeden wywiad z Paulem juz robilismy 3 lata temu.
W ogole gdzie wcielo te wywiady? 
-
Deleted User 804
tego z Di'Anno właśnie nie było
znaczy jedyne co było to niedziałający link do wywiadu w audio. Reszta wywiadów (przetłumaczona część) trafiła do działu artykuły na głównej, a nieprzetłumaczona część została przeniesiona do forum głównego
Paul co jest na koncu Swiata?